Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
547
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Uygulamaların güncelleme boyutları
F
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

2 aydır android kullanıyorum ve bir şey dikkatimi çekti. Google klavye güncellemesi bile olsa 25-30 mb minimum boyutu var. İos'a göre biraz abartılı geldi bana. Bütün uygulamaların güncellemelerinin bu kadar yüksek boyutlarda olması normal mi? Bu gidişle 32gb alan yetmeyecek keşke 64 alsaymışım.



S
8 yıl
Yarbay

Klavyeler felan genel olarak yüksek mb. İçlerinde farklı dil vs seçenekleri olduğu için sanırım tam bilemiyorum. Ama genel olarak oyle



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
8 yıl
Yüzbaşı

Benim telefon bir gb hafızalı 10 uygulama telefonda diğerleri hafıa kartında yüklü. İstediğim kadar uygulama yükleyebiliyorum. Tedirgin olmanıza gerek yok. Ben bile sorun yaşamıyorum 500 mb boş alanım var 20-25 uygulama yüklü.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
8 yıl
Yüzbaşı

Benim telefon bir gb hafızalı 10 uygulama telefonda diğerleri hafıza kartında yüklü. İstediğim kadar uygulama yükleyebiliyorum. Tedirgin olmanıza gerek yok. Ben bile sorun yaşamıyorum 500 mb boş alanım var 20-25 uygulama yüklü.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.