T

Yüzbaşı
24 Aralık 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
359202 Gün Cezalı
356712 gün 9 s. 12 dk.
Gönderiler Hakkında
T
7 yıl
DH İLKOKULLULAR YORUM YAZMASIN KULÜBÜ
Arkadaşlar bir konu açılıyor, konuyu açan kişi uydurma hikaye olmadığını bildirdiği halde bu ilkokullular gelip hemen CSB yazıyor veya başka başka şeyler yazarak karşı tarafı kızdırıp uzaklaştırma cezası almasına sebep olabiliyor.
Bir kişi şu paraya şu ürünü alacağım, sizce almalı mıyım? Diye konu açıyor. Hemen ilkokullular konuya damlayıp ona o parayı verene kadar git ev al git araba al vs. ler yazıp konuyu sabote ediyorlar.
Dertleri nedir çözemiyorum. Liselilerin hergün açtığı şu kız bana şunu dedi şöyle yaptım, şu kız nasıl vb. konuları azaldı şimdi bunlar çıktı ortaya.
Nedir bizim bunlardan çektiğimiz?

Desteklerinizi bekliyorum. Belki yöneticiler bu tür kişilere ceza vermeye başlarlar.
T
7 yıl
Doğum esnasında eşinizi kameraya çeker misiniz?
İğrenç ya insan eşinin mahrem yerini kameraya alır mı? Hele de bebek doğarken. TLC de şuanda öyle bir program var
T
7 yıl
Salih Keçeci, Hakan Ural\u0027a LAN dedi. (Video eklendi)
Tv8 i açın hemen habere girdiler

Haber sayfaları yeni girmiş videoyu
https://youtu.be/gZCFJLO4Owc
T
7 yıl
Babalık görevini layıkı ile yapan babaların babalar günü kutlu olsun.
T
7 yıl
Launcher ve 3D oyunlar telefonu çabuk eskitiyor!
Telefonumu ilk aldığımdan itibaren görsellik açısında launcher yükledim ve 3D araba yarışı oyunları oynadım telefonum 3 senede eskidi. Beş senelik telefonumun son iki senesinde çok ufak oyunlar hariç hiçbir oyunu oynayamıyor launcher kurunca da kasılıp kalıyor. Formatla veya başka bir şekilde bu sorunlar düzenlenmiyor. İnternetten bile video izlemek güçleşti.

Cihazı devamlı yük altında çalıştırınca ram ve hafıza biriminin çabuk eskidiğini farkettim. Bu dizüstü bilgisayarımda da oldu. O da aynı şekilde çok çok yavaşladı. Format atmakla falan düzelen bir olay değil. Ancak ram ve hdd değişerek hızlandırma yapılabiliyor. Ama telefonda bunu yapacak kimse yok.

Bu sebeplerden ötürü telefonunuza gereksiz yere çalışan uygulamalar yüklememenizi (batarya koruyucu veya hareketli arka plan resmi vb. ) tavsiye edebilirim. Uzun süre yüksek çözünürlüklü oyunlar da oynamasanız iyi olur.
T
7 yıl
Tarkan fizyde yok!
Reklamda gösteriyorlar yeni albüm yok!
T
7 yıl
Vodafone pişmanlık mıdır? [ANKET]
Ankete katılalım.
T
7 yıl
Acaba eski sevgilim beni düşünüyor mudur?
5 sene önce ilişkimiz bitti. Ancak ben 4 sene boyunca yılın %90ınında onu düşündüm ve bir senedir onu artık düşünmüyorum.

Ayrıldıktan sonra acaba bu kız beni ne kadar süre boyunca düşünmüş olabilir. Bir senede yaşadığımız güzel saatleri unutmuştur diye tahmin ediyorum.
T
7 yıl
Dini, siyasi konuları ve hakaret/küfür içerikli mesajları ben şikayet ediyorum
Evet arkadaşlar o kişi benim. Çünkü siz de beni ediyorsunuz.


T
7 yıl
Niyetli olmayanların iftar için verilen yemek kuyruğuna girmesi hk.
Arkadaşlar mersinde oturuyorum. Ulu cami meydanında belediye iftar yemeği veriyor. Bu zamana kadar hiç gidip yemedik fakat bu sene zaruretten dolayı gitmek zorunda kalıyoruz.

Kuyruğa sigarasıyla girip yemek alan var ayrıca burada çingeneler çoluk çocuk sıraya girip yemekleri alıp evlerine stok yapıyorlar. Bir kere değil dört farklı taraftan dağıtılıyor diğer yerlere de girip alıyorlar gidiyorlar. Oruç olmadıkları çok belli yemekten iki çatal alıp sigara yakıyorlar. Çocukları direkt yiyorlar ezanı beklemeden. Ayrıca sosyete kılıklı açık saçık insanlar da girip alıyor.

Hadi bir yönden oruç tutmayanların almasına belki hak verebilirim ilk defa gelip öyle bir yerde yemek yemek istemiş olabilirler. Ama hergün gelip yiyenler bence haram yemiş oluyor. Ramazan ayında daracık giyinip açık saçık geziyor ayrıca oruçlulara verilen iftar yemeğine ihtiyacın yoksa hergün alıp yiyorsan haramdır.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.