Merhaba arkadaşlar, iki buçuk ay kadar uyguladığım, aşağıya da eklediğim upper/lower fullbody sistemindeki programımı değiştirmek istiyorum. Yeni programım da fullbody olacak ama upper/lower sisteminde olması şart değil. Şimdilik kafamda, sadece çarşamba günü olan karın programımın üç değişik versiyonunu hazırlayarak üç gün de antrenman sonlarına koymak ve programın göğüs kısımlarını bu şekilde bırakmak, sadece pazartesi gününe pectoral fly, cuma günündeki göğüs çalışmasına da machine decline chest press eklemek var. Sizce başka ne gibi değişiklikler yapılabilir, sistemde komple değişikliğe gidilmeli midir? Karın için bu tarz bir program bulup üç güne antrenmanlarımın sonuna yaymak istiyorum: http://www.muscleandstrength.com/workouts/3-ab-workouts-build-8-pack http://www.muscleandstrength.com/workouts/frankoman-2-day-intermediate-ab-routine.html Görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
bu linkte güzel bir program var. icf'yi bitirdikten sonra yapmayı düşündüğüm tarzda bir program. tamamen full body düşünürsen Hypertrophy Spesific Training'e bakmanı tavsiye ederim.
bu linkte güzel bir program var. icf'yi bitirdikten sonra yapmayı düşündüğüm tarzda bir program. tamamen full body düşünürsen Hypertrophy Spesific Training'e bakmanı tavsiye ederim.
Hocam attığınız linkteki gibi bir bölgesel programı uygulamayı şimdilik düşünmüyorum çünkü fullbody sisteminden daha çok verim aldığımı hissediyorum. "Hypertrophy Spesific Training" olarak arattım ama pek bir şey göremedim direkt link atma şansınız varsa çok memnun olurum.
bu linkte güzel bir program var. icf'yi bitirdikten sonra yapmayı düşündüğüm tarzda bir program. tamamen full body düşünürsen Hypertrophy Spesific Training'e bakmanı tavsiye ederim.
Programda omuz yok
Karın antremanı için ben sadece cable crunch yapıyorum açıkçası o yüzden bir şey diyemem. Ama belki bende 1. attığını denerim.
Dikkat etmemişim hocam malum final haftası Push/Pull/Legs sistemini de düşünmüştüm aslında ama 5 gün vakit ayırmam gerçekten imkansız gibi bir şey çünkü normalde haftada dört gün spor yaptığım halde bölümün ağırlığından dolayı üç güne düşürmek zorunda kaldım.
http://www.muscleandstrength.com/workouts/3-ab-workouts-build-8-pack
http://www.muscleandstrength.com/workouts/frankoman-2-day-intermediate-ab-routine.html
Görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
UPPER (Pazartesi)
Flat Barbell Bench Press
Incline Barbell Bench Press
Bent-over Barbell Row
Lat Pulldown
Dumbbell Shoulder Press
Barbell Biceps Curl
Lying Triceps Extension
LOWER (Çarşamba)
Half Squat
Romanian Deadlift
45 Degree Leg Press
Lying Leg Curls
Calf Raise/Calf Press (Dönüşümlü)
Leg Raise
Reverse Side Crunch
Crunch
Woodchop
UPPER (Cuma)
Flat Dumbbell Bench Press
Incline Dumbbell Bench Press
Seated Cable Row
One Arm Dumbbell Row
Dumbbell Rear Lateral Raise
Dumbbell Lateral Raise
Seated Incline Dumbbell Curls
Rope Triceps Pushdown
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeizerSoze -- 15 Ocak 2015; 2:07:52 >