Sen yine iyi dayanmışsın. Benim hazırlık dahil 3. senem (2. sınıf) ama okulu bırakmayı düşünüyordum neredeyse bu sene sonu. Allah'tan anneme bahsettim bu konu hakkında da fikrimi değiştirdi, bana kalsa bırakacaktım. 1 tane bile arkadaşım yok benim de. Toplumun içinde yaşıyorum ama toplumdan izole bir şekilde. Bu durumun hiç değişmeyeceğini de biliyorum. 21 yaşındayım şu anda yalnızım. 22 yaşında yine yalnız olacağım. 23 te de yalnız olacağım. 24 yaşına geldiğimde de yalnız. Yani ben artık kabullendim bu durumu, artık eskisi kadar koymuyor. Sevgili işlerini de bir araya çok kafaya takardım, benim neden olmuyor falan diye sorgulardım kendimi ama ne yaptıysam ne ettiysem işe yaramadı. Hazırlıkta bir kızla sene boyunca yan yana oturmuştuk sınıfta, çok da samimiydik ama sene sonu kıza doğum gününde çok özel bir sürpriz hazırlamıştım kız için ve açıldım kıza sürprizimle beraber ama kızdan olumlu ya da olumsuz bir cevap bile alamadım. (yeşil yapraklarla kızım ismini yazıp doğum günün kutlu olsun yazmıştım yolun ortasına ve çok vaktimi almıştı bunu yapmak, çok da güzel olmuştu ama kız CEVAP BİLE VERMEDİ hazırladığım bu sürprize. Sadece "woww, teşekkür ederim" dedi o kadar. Ben artık umudu kestim kendimden. Benden adam olmaz. Ben hiçbir zaman bir kızın radarına giremeyeceğim ve bunu da kabul ediyorum çünkü bu benim bir gerçeğim. Yalnız yaşayıp yalnız öleceğim yüksek ihtimalle. Bizim de farkımız bu olsun, ne yapalım. ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keira- -- 22 Mayıs 2019; 20:20:33 >
Hocam 12 ay önce bi kızla açık açık konuştum .Kendimi en iyi şekilde ortaya koydum yani sırtım dik ayaklarım omuzlara paralel,konuşma esnasında beden dilimi de kullandım ses tonumu göz kontağını kurdum ama olmadı,kızın ilk senesiydi bu sene derslere odaklanmak istediğini söyledi.son yaklaşık 1,5 aydır başka girişimim olmadı hatta okula gitmemeye başladım çiftleri görülünce geriliyorum sinirlerim bozuluyor.
Hocam Allah aşkına,yalvarıyorum şu duygusallığı bırakın.Senin gibi herkese söylüyorum Yapraklarla adını yazmalar vs.Kızlar bunlardan tiksiniyor.Her ne kadar Zeki Müren gibi kibar erkek hayalleri olsa da çoğu Recep İvedik gibi hayvan tipleri seviyor.Yapmayın şöyle şeyler gözünüzü seveyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @YasinJR10