E

Binbaşı
21 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
35 üye
Görüntülenme (?)
221 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
E
2 yıl
Tasinir Teslimi Icra Sureci Hakkinda Yardim
Herkese iyi gunler, 2020 yilinda Black Friday'de bir e-ticaret sitesi uzerinden pc sistemi toplamak amaciyla bir saticidan Monitor dahil her bileseni satin aldim lakin firma 1 ay oyalayip siparisimi iptal etmesi uzerine tuketici mahkemesine verdim ( 12K TL ettigi icin tuketici hakem heyetleri bakmiyormus), 18 ay boyunca suren mahkemeyi kazandim ve firmanin hukuk birimi mahkeme kararina uyup teslim edecegini belirtti lakin cikan fiyat farkinin firma genel merkezinin onaylamadigi icin teslim edilme konusunda sorunlar cikinca icraya verdim: Icra Mudurulugu söz konusu mallari şırketten almak icin sirketin bulundugu ildeki icra mudurlugune talimat yazisi yazdi lakin Istanbul Icra Mudurlugu bu islemi yaklasik 3 aydir yapmiyor. Uyap uzerinden defalarca yazmama ragmen sadece icra daireleri arasinda yazilarda hala hareketlilik yok; Ne yapmaliyim ?

Not : Erasmus nedeniyle yurtdisinda bulunuyorupm, icra dairesine dogrudan gidemiyorum, telefonlari acmiyorlar zaten;
E
7 yıl
ince hafif laptop tavsiyesi
herkese merhaba beni bilen bilir bu forum konularında yıllar önce tavsiyelerde bulunurdum lakin bugünlerde kendime 2. El de dahi laptop bakıyorum. bana lol gibi basit oyunları en yüksek ayarda oynatacak uzun yıllar götürecek ve tasınması kolay ve agırlıgı 2kg altı olacak. Tavsiyeniz nedir ? Bütçe 4500 TL max
E
7 yıl
Nokia N97
Merhaba arkadaşlar bugün birinden genpa ithalatlı jelatini açılmamış n97 satın aldım ( telefonum bozuldu yedek niyetine aldım). Şimdi bu telefona güncelleme vs yüklemek istiyorum. Telefonu henüz çözemedim. Nasıl yapabilirim ? Ve Youtube gibi sitelere girerken işlem gerçekleştirilemedi hatası alıyorum sorun nerededir ?. Bu arada gören şaşırıyor nasıl sıfır buldun diye de. Baya havalı telefon.
E
7 yıl
TT Fazla Gelen Fatura
normal tarifem dışında 12.30 tl lik yurtdışına kulanım diye bir ücret gelmiş. Yurtdışını hiç aramadım ama yurtdışından arama geldi bir kere. Bildiğim kadarıyla oradan gelen aramalardan ücret alınmıyordu ama nedense 12.30 tllik kullanım gelmiş. Nasıl iptal edebiliirm onu ?
E
7 yıl
TT Fazla Gelen Fatura
Merhaba herkese normalde bn bol hızlı 3gb paketini kullanıyorum. Tarife 19 tl normalde. Fakat her ay 31.25 tl geliyor. Baktığımda yurtiçi kullanım kısmı yurtdışına kullanım 12 tl yansımış. O nasıl oluyor ve nasıl iptal edeceğim ? Yurtdışından kimseyi aramadım ama yurtdışından arayanım oluyor. Normalde yurtdışına çıktığımda kulanıyorum hattı.
E
7 yıl
Msi laptop gariplik
Merhaba arkadaşlar laptopta böyle ses geliyor saatli bomba gibi. Sorun ne olabilir ? ( 1 ayda 2. kez servise gidecek iade etmek istiyorum da etmiyorlar bozuk laptop veriyorlar ). Ve fifa 17 de FUT champions ta oyun kendliğinden kapanıyor belirli ısıdan sonra turbo açık veya kapalı olsa da. Cızırtı sorunu giderilmiş olsa da ısı sorunum ve fpss orunu halen giderilmediiğini anladım Lol dede laptop yanıyor bildiğin belli bir süreden sonra







E
7 yıl
Fifa 17 Hileciler keşfedildi
merhaba arkadaşlar oyunda son 2-3 gündür yaşadığım problem varç. Maçta öndeyim. ve oyun ir anda donuyor. Ve disconnected hatası alıyorum taba bastığımdan yenilmiş sayıyor. Şu ana kadar 4 tanesi ile karşılaştım. 2 si maalesef bizden ve onları da reportladım. Bakalım cevap gelecek mi ? Sizde de böyle sorun varsa pcden değil oyundaki açıktan dolayı oluyor. Fifa 17 bni hayal kırıklığına uğrattı bu konuda. Hilecilerhala geziyor. Yazık ne yazık. videoda atıyorum. 2 sini çektim. diğer 2 si elimde duruyor. ve drafttada maç başlamadan disconnected hatası verdi. Buda bir hileci yazık ya oyun frosbite olmuş ama hilelerden kurtulamamış. Ve fifa 17 de pres ve şut sistemi ( yerden hariç) beğenmedim. Şutarsürekli yerden ve plase şekilde gidiyor. gelişine havada vuramıyor ve az bassak da top uçuyor yukarıya linkler için buyrun :

https://youtu.be/0E2-sxcT_4Q

https://youtu.be/fJiW8MNPk1k
E
7 yıl
Silinsin
aaaaa
E
7 yıl
Fifa 17 ve Xbox one s kolu
Merhaba arkadaşlar elimde fifa 17 ve xbox one s kolu var. Kablolu olarak bağlasamda kablosuzda bağlansam oyunda titreşim çalışmıyor. Arkadaşta win 7 var fifa 16 filan titreşimle çalıştırabiliyor aynı kolu ilk taktığında hemen titreşim çalışıyor. Neden bende çalışmıyor ? Xbox danışmanı güncelle dedi xbox donatıları indir dedi. Onları yaptım ama hala düzelmiyor.Sebep nedir ? Ve fifada spn günlerde oyun donuyor pencere moduna geçtiğinde düzeliyor
E
8 yıl
XBOX ONE S İÇİN TV ÖNERİSİ
Merhabalar elimde bu tv var :http://m.arcelik.com.tr/satelite-serisi-55-ekran-a22-lb-5533-tv.html
Acaba bu tv 1080p 60 hz de sorunsuz çalıştırır mı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.