Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
223
Cevap
19465
Tıklama
174
Öne Çıkarma
Cevap: Tutuklandı ! Halil Sezai 67 yaşındaki adamı dövdü (9. sayfa)
Ş
4 yıl
Binbaşı

Halil Sezai tutuklandıhttps://www.haberturk.com/son-dakika-halil-sezai-tutuklandi-2807088-magazinSon dakika.. Tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edilen Halil Sezai "Silahla kasten yaralama" suçundan tutuklandı.

< Resime gitmek için tıklayın >
Tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edilen Halil Sezai "Silahla kasten yaralama" suçundan tutuklandı.Ayrıntılar geliyor...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 18 Eylül 2020; 0:23:58 >

D
4 yıl
Yarbay

Tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edilen Halil Sezai "Silahla kasten yaralama" suçundan tutuklandı.



A
4 yıl
Yarbay

Bu senin bakış açın. Kendi Algını Siyasilestirmene gerek yok, bu bir AKP CHP MHP bilmem ne partisi konusu olmamalı, bu yaptığın algı ile sen de savunduğun görüşü taraf konumuna düşüruyorsun.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 18 Eylül 2020; 8:56:29 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: codeThoreau



Bu mesajda bahsedilenler: @VirgilSollozzo
B
4 yıl
Binbaşı

ona gerek yok arapça birşey söylesinler yeter.




Bu mesajda bahsedilenler: @aerosoldreams
B
4 yıl
Binbaşı

isim değişmiş diskoda 5dakika olmuş




Bu mesajda bahsedilenler: @aLLyC
G
4 yıl
Yarbay

Bu adama en güzel ceza; dövdüğü adamın evine 1 yıl boyunca her gün fillen gidip, yaşlı amcanın kapısında özür dilemesi olur. Her gün gidip geldiğinin kontrolü sağlanacak tabi, yaşlı adamı ikna edip artık gelmeyeyim deme hakkı olmayacak. Bunun dışında 1 yıl boyunca haftada bir huzurevini 1 saat ziyaret şartı getirilecek.Öyle kuru kuru özür dilemek ile olmaz bu işler, yukarda yazdığım ceza Halil Sezai ve bunun gibiler için eğitici ve öğretici olacaktır, topluma da yararlı birey olur böylelikle.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 18 Eylül 2020; 9:14:47 >

M
4 yıl
Binbaşı

Yanlış yere isyan etmiş. Mahkemede isyan sürçmesi der. Hapiste de isyaaaeen diye döverler bu adamı.



S
4 yıl
Yarbay

Twitter gene yargı dağıtıyor.



V
4 yıl
Teğmen

.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomv -- 18 Mart 2021; 14:37:8 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
4 yıl
Yarbay

Bu ülkede zengine bir şey olmaz. Arda Turan silahla hastane bastı da ne oldu? Bakınız Galatasaray'da.Bunu da yarın salıverirler.



G
4 yıl
Yüzbaşı

Bu sefer de herif kahraman ilan edilir, akepeden milletvekili adaylığı teklif edilir falan, reyiz de çıkıp "Halil kardeşimiz hem yerli hem millidir" diye tescillerse tamamdır, yırttın Halil yırttın :)




Bu mesajda bahsedilenler: @El Prezidente
G
4 yıl
Yarbay

H
4 yıl
Yarbay

Z
4 yıl
Onbaşı

Şunun İnstagram DM'sini bir Şahlandıralım, Zaten Şahlanmıştır ama Ders Olsun Pezevenk'e



A
4 yıl
Er

Eğer dedikleri doğruysa primcinin teki olduğunu kendi diliyle ispatlamış oldu. Kendini bir araştırmacı , siyasetçi vs. olduğunu iddia ediyorsun ama neyin ne olduğunu daha kendin bile bilmeden twitler atarak prim kasmaya çalışıyorsun. Olayın ne olduğunu bilmeden, inşallah serbest kalacak diyen insan taraf tuttuğunu çok net bir şekilde belli ediyor zaten. Araştırma yapmadan savunmaya geçen, iyi dilekler dileyen insandan hayır gelmez...



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @m f i
^
4 yıl
Yarbay

Politik derken ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @White Devil
M
4 yıl
Yüzbaşı

Normal bir ülkede birine şiddet uyguladığınız zaman içeri girersiniz, iyi güzel de cidden soruyorum siz birini darp etti diye içeri giren birini gördünüz mü Türkiye'de? Evet olması gereken olmuş şu an ancak kusura bakmayın kimse içeri girmezken bu kişi tutuklanıyorsa ben burada art niyet ararım. Attığımız tweetlere ve sosyal medya tepkilerine göre mi yargılanıyoruz acaba?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

D
4 yıl
Yarbay

HER YERDE DİZİ VEYA FİLM ÇEKİLMESİNDEN BIKTIM! Sahilde yürüyorum, parkı komple kapatmışlar, yoldan arabaların arasından yürümek zorunda kaldım, riske girdim. bir gün de bir ara sokakta ilerliyorum, lavuğun biri durdurdu, "abi az ileride dizi çekiyoruz, iki dakika bekle" diyor. niye bekleyeyim ulan? başlarım senin dizine, yolu kapatmak nedir? Uzun lafın kısası, öyle kafana göre bir sürü kişi alet edevat ve karavanlar götürüp tezgahını kurarak her yerde çekim yapamazsın. İnsanlar şehir merkezinden kaçıp o villalarda huzur bulmak için oturuyor. Sokarım senin dizine de filmine de.