Maalesef ADSL hocam. Ama fiberden hic ucuz olmadi, hep ayni fiyat hatta bazen daha pahaliydi. Turknet 1 yil once 80'di galiba, ayni fiyata alip 2 yil fiyat artisindan etkilenmeden devam etmekten bahsediyorum.
Geçişler ücretsiz oluyor. Önceden internet i olmayanlar yani sıfırdan başlayanlar için GibirNet biçilmiş kaftan.. hizmet taşıma ücretsiz tüm servis sağlayıcı larda..
SOL kadar rezil bir hizmet veren firma yok ulan 16 mbps paketi 12 ye sabitledi bu hızlarda bile acayip bi dalgalanma var yahu 12 mbps paket nasıl dalgalanabilir ??
Sırasıyla TT-Doping-Vodafone-SOL kullandım en iyi süreç Doping ve Vodafone du özellikle Vodafone o zaman hat 20 destekliyordu 16 rahat veriliyordu 2 sene sorunsuz kullandım Dopingte iyiydi ama ne zaman SOL a geçtik salak gibi neden geçersin ki hız dalgalanmaları yanmayan DSL ışığı bi ton mevzu muhattap bulsam nolcak ? karşımda internet hizmeti sorunlu bi kere.
Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüm. Hattınızda yaşanan genel arıza kaynaklı süreçte gecikme yaşanmış ama işlemlerin önceliği için net uzmanımıza bilgi veriyorum. Kontrol ederek size dönüş sağlayacak.
Bu mesajda bahsedilenler: @mehmet_alp