Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir, 1 mobil kullanıcı
85
Cevap
4896
Tıklama
24
Öne Çıkarma
Cevap: Türk Telekom zamlarına sınırlama: ÜFE’yi geçmeyecek (4. sayfa)
B
geçen yıl (14341 mesaj)
Yarbay

Ama asgari ücret zammına gelince, gündemimizde yok diyorlar, Allah bu akp'lileri perişan etsin.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

J
geçen yıl (6571 mesaj)
Yarbay

Btk. ikinci saray.

Artık ordan ne çıkar ne çıkmaz siz yorum yapın yada durun yapmayın. evi basmasınlar şimdi.




~
geçen yıl (265 mesaj)
Yüzbaşı

eytden sonra işler değişti belki



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @major24
G
geçen yıl (24283 mesaj)
General

Hakikaten çok dar bir bakış açısına sahipsiniz. Ben sadece iki siyasi tarafında gazeteleri olduğunu göstermek istedim kusura bakmayın gazeteci kimliğim ile iftiralara katlanamıyorum.

Bu yüzdende doğruyu davud olunca her köyden kovulmak kaderimizde var.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @NvdiaAmd
G
geçen yıl (24283 mesaj)
General

Burası benim için forum köşesi değil bir kere haberi biz yazmışız bizim haberimizin yorumlar kısmı bunla ilgilenmem kadar doğal bir şey yok. Aynı şekilde diğer tarafın trollerinide düzeltiyorum onlara ses eden yok tabii. Siz takım tuttuğunuz gibi parti tuttuğunuz için demokrasinin düzgün işlemesini sağlamaya çalışan doğrucu davutları duymak rahatsız ediyor belli ki.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @NvdiaAmd
G
geçen yıl (24283 mesaj)
General

Yaw ben niye rahatsız olayım ki demokratik olarak herkes her şeyi söyler.

Ben etrafımda muhalif dışında başka gazete okuyan görmedim açıkçası ki hükümet destekli gazetelerinde o kadar sattığını düşünmüyorum.

Diğer yandan gazetelerinde bir anlamı kaldığında düşünmüyorum toplum üzerinde eskisi gibi.

Esas olay artık sosyal ağlarda dönüyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gun -- 29 Ağustos 2025; 15:54:9 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @NvdiaAmd
V
geçen yıl (20724 mesaj)
Yarbay

Türk telekom gereksiz fazla ve sık zam yapıyor, örneğin 1Gbit internet tarifeleri şu an tüm rakiplerinden daha pahalı. Normalde altyapıda rekabet olsa bu fiyatları tutmazlar,
kendileri de biliyor rakiplerinin üstünde olduğunu ancak en geniş altyapı bizde, biz tekeliz nasılsa seve seve bizden alacaklar kafasında rekabet etmiyorlar.
Binasında alternatif fiber altyapı olan zaten kolay kolay TTNet kullanmaz, Superonline ve Türksat bile daha iyi fiyat olarak fiberde. Bir de her ay kullanmadığın modeme senden zorla para alıyor üstüne.
Türknet gigafiber altyapı geldi ve kurtuldum kendilerinden, darısı benim gibi TTNet'e mahkum olan diğerlerinin başına.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
geçen yıl (1637 mesaj)
Yüzbaşı

YETKİ VERİP ETKİ BEKLEYENLERİN CÜMLESİNİN ALLAH BELASINI VERSİN.

ulkede soygun, yolsuzluk, hirsizlik, tecavüz, cinayet suctan bile sayılmıyor vatandaş telekomun yaptığı zama takılmış.

Ulkeyi yoneten hirsiz guruh def olup giderse layikini bulursa zaten hersey kendi kendine düzelecek.


Telekom kucuk bir örnek sadece. Devlet gibi devlet olsa sen kimsin,ne veriyorsun karşılığında kac lira bekliyorsun der.

Bizim saray soysuzlari nereyi soysak, avradima canta alsam, oglumu daha kac yere maas ortağı yapsam gibi halkin aklinin ermeyecegi isleri kovalarken telekomun 1 mbps internet için aylik 10 bin tl istememesine şaşırıyorum.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

K
geçen yıl (8255 mesaj)
Yarbay

yargıtaydan döner mi bu garabet karar?



P
geçen yıl (10272 mesaj)
Yarbay

Ne desek boş



R
geçen yıl (7665 mesaj)
Yarbay

fiyatlar fahiş değilki zaten fuhuş


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
geçen yıl (2266 mesaj)
Yarbay

Telekom altyapı işletmeciliği ve satış olarak ikiye ayrılmalı ve satış kısmı tekrar markalanmalı.

Tek altyapı ile tüm operatörlere eşit imkan verilmeli Büyük sitelere 5 ayrı altyapı döşenmesinin önüne geçilmeli.

Telekom, ucuz yeni girişimleri port ücretlerini yüksek tutarak elimine ediyor ve tekel konumunu koruyor. Altyapı kısmında bu değişiklik yapılmadan fahiş fiyatların önlenmesi zor görünüyor.

Zaten halkın dediklerini kimse kulak asmıyor, sanki yetkili kurumlar halkın değil şirketlerin lehine çalışıyor.
25 yıllık yeni yapılan sözleşmeninde elle tutulur yanı yok. Bizim malımızın(devletin) birilerinin yok parasına ücretlerle bu kadar kolay verebilmesi kabul edilebilir değil, evet varlık fonunda ancak, vatandaş önce daha ucuza hizmet alıyordu.
Asgari ücretliye pahalı tarife, 2.5-5 katı ücret alan memura daha ucuz tarife saçmalıklarınada son verilmeli. Bu kadar olmaz. Herkes hıncını özel sektörden çıkarıyor, neden kimse ses çıkarmıyor bunu anlamak zor.
Elin surisine bile tarife çıkardılar bi normal vatandaşa ucuzu bu seferde siz alın demediler yok memura özel, mülteciye özel, x kurumu çalısanlarına özel, insanın sinir katsayısı oynuyor bune ayrımcılık?
1 günlük tarife açıp indirim yaptık işte demekle olmuyor. Şu olay bile ceza kesme nedeni bunlara.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 30 Ağustos 2025; 13:6:39 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
geçen yıl (691 mesaj)
Yüzbaşı

Daha çok Sabah, Yeni Şafak ve Yeni Akit gibi duruyor. Ne kadar boş bir yorum. Her sene alım gücü düşerken, enflasyon artarken uçuyoruz diye kim yazıyordu Sözcü mü?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @gun
G
geçen yıl (24283 mesaj)
General

Tüm gazeteler muhalif yada tüm gazeteler yandaş diye algı oluşmasın amacıyla yazılmış bir yorum anlamamış olmanız garip.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @HakkiAlkan
H
geçen yıl (691 mesaj)
Yüzbaşı

"Ne bu Sözcü, BirGün, Cumhuriyet gazeteleri mi bunlar ?"


Bu cümle bahsettiğiniz ironiyi bana veremiyor malesef. Daha çok bir iğneleme gibi duruyor. Taş atana taş atmak gibi. Buradaki taş karikatür elbet. Demek ki sizin kadar zeki değilim pardon.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @gun
G
geçen yıl (24283 mesaj)
General

Biraz kara mizah diyelim o zaman ne diyeyim anlatamadıysam benim suçum olsun kusura bakmayın.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @HakkiAlkan