K

Yarbay
21 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
334 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
2 yıl
Xiaomi Mi 11 Lite eurom
Merhabalar xiaomi mi 11 lite kullanıyorum ama uygulamaların hepsinde reklam çıkıyor çin romu var standart.. Kendi uygulaması üzerinden reklamsız eurom indirdim ama nasıl kuracağım bilen biri yardım edebilir mi? Şimdiden teşekkürler
K
2 yıl
Xiaomi mi 11 lite bazı sorunlar.
Merhabalae yaklaşık 10 ay önce samsung galaxy s7 den xiaomi mi 11 lite a geçiş yaptım. İlk başlarda bi sıkıntı yoktu ama son gelen güncelleme ile bi kaç sorun yaşamaya başladım.
1-sensor problemi(telefonla konuşurken kulağımdan çektiğimde görüşme devam ederken siyah ekran kalıyor elimi getiriyorum önüne düzeliyor.
2-donma problemi(bazen durup dururken kitleniyor resetleme ile çözülüyor sadece)
3-yavaşlama(kendi kendine yavaşlıyor bazen sonra düzeliyor)
4-netflix görüntü kalitesi sorunu(ilk başlarda full hd destekliyordu güncellemeden sonra sd ye döndü sertifika sorunu varmış sanırım. L1 idi L3 oldu)
Yardımlarınj bekliyorum
K
2 yıl
Yeni bilgisayar ekrana görüntü gelmiyor !! lütfen yardım
Merhabalar geçtiğimiz hafta bi arkadaşımıza sistem topladık lakin parçaların hepsi doğru takıldığı halde ekrana görüntü gelmiyor sebebini bilen arkadaşlar lütfen yardım edebilir mi?
Not: tüm parçalara elektrik geliyor sadece ekrana görüntü gelmiyor
Bileşenler:
Amd ryzen 5 5500 işlemci
Sapphire rx 6600 ekran kartı
Xpg gaming ddr4 3200 8 gb ram
B450 M mortar max anakart
K
2 yıl
Opera GX Yazı sorunu !!
Merhabalar son opera güncellemeesinden sonra sol altta bi yazı geldi ne tıklanıyor ne de kapatılabiliyor bunu nasıl yok edebilirim?
tahminim bi oyunun reklamı..

< Resime gitmek için tıklayın >
K
2 yıl
İnstagram yorum sorunu!!
Merhabalar instagramın bi önce ki güncellemesinden sonra değişik bi sıkıntı yaşıyorum. Sıkıntı şu video veya foto fark etmiyor yorumlara bakmak için tıkladığım da sürekli aynı cevapları görüyorum. Silip tekrar yükledim çözülmedi nasıl halledebilirim? Yardım kısmından sorun bildirdim henüz bi değişiklik olmadı..

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >
K
3 yıl
Asus MX239H Görüntü Sorunu
Merhabalar, asus mx239h monitörümde bi sıkıntı ortaya çıktı. Videolarda görüntüler çok kötü oldu 1080p bile bulanık gösteriyor nedenini bulamadım bi türlü ekran kartım amd r9 390 8gb catalyst arayüzünden de kurcaladım birşey değişmedi yazılarda vs sıkıntı yok sadece videoları kötü gösrteriyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

örnek ekran görüntüsü;
< Resime gitmek için tıklayın >
K
3 yıl
İçerik izlemek için telefon tavsiyesi !!
Merhabalar, 6 senelik telefonum samsung s7 artık miadını doldurmaya başladı yerine yeni cihaz bakıyorum ve siz değerli forumdaşların önerilerine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim..

oyun oynamam, kamerasıyla işim pek olmaz kamera önemli değil...

kriterlerim;

-Ekran gövde oranı yüksek olursa iyi olur
-HDR10 ve 10plus destekli olursa iyi olur
-stereo hoparlör olmazsa olmazım

sadece netflix youtube gibi platformlardan video izlemek için kullanıcam ağırlıklı olarak...

aklımda mi 11 lite veya poco x3 pro var... siz neleri önerirsiniz? apple ürünleri hariç


edit: bütçe 4500-5000tl maksimum
K
3 yıl
Türknet Abonelerini İpv6 Standartına Almaya Başladı !!!
Merhabalar arkadaşlar, Türknet sırası gelen abonelerini ipv6 sistemine geçirmiş.. Şuan bilgilendirme mail ve sms yoluyla yapılıyormuş. Sisteme geçen abone ipv6 ayarlarını yapması gerekiyor.

< Resime gitmek için tıklayın >
ilgili konu başlığı : https://forum.turk.net/t/ipv6-teknolojisi-maili/13594/22

edit : ilk gün için 777 kişiye ipv6 ataması yapılmış sayı hergün artarak devam edecek denildi..
K
3 yıl
Vodafone binamıza fiber çekti..
Merhabalar, geçen ay mahallede kazı çalışsı vardı tabelada türksat fiber yazıyodu. İlk başta türksat kendisi için döşüyor zannettim ama durum öyle değilmiş.. binaya fiberi vodafone çekmiş ben işteyken bide broşür yapıştırmışlar.. fiyatlar fena değil ama tereddütlüyüm maalesef
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
K
4 yıl
Türknet üst pakete geçiş nasıl yapılır?
Merhabalar yaklaşık 2-3 gün önce evrakları gönderip süreci başlattım ve bugün aktif oldu internetim.. ilk etapta 35 mbps tanımlandı 10 farkla 75 mbps kullanıcam lakin online işlemlerden üst pakete nasıl geçiş yaparım bi türlü bulamadım mh de kimse bakmıyo telefona bilen biri yardım edebilir mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.