Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
237
Cevap
18338
Tıklama
9
Öne Çıkarma
Cevap: Türk Telekom AKN'siz internete bir hafta erken başladı (13. sayfa)
I
8 yıl (3114 mesaj)
Yarbay

Limitsiz pakette ek kota kullanma keyfi

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
8 yıl (26313 mesaj)
Yarbay

Hocam ttnetin verdiği zyxel modem kullanıyorum arayuze girebiliyorum ama o değerler hangi kısımda bir fikrim yok



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @deatless22
O
8 yıl (26313 mesaj)
Yarbay

Online işlemlerden şikayet oluşturdum umarım duzeltilir



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @yunusyunus1
B
8 yıl (14746 mesaj)
Yarbay

valla sizlere güvenerek yardırıyor ps storedan oyunları :) hız düşmez umarım. düşerse de can sağolsun.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
8 yıl (5057 mesaj)
Yarbay

Yani mutlaka ama şöyle düşünün. Adam zaten atıyorum ayda 200gb’a kadar 35mbps sonrası için 16mbps için 150 lira ödemeye razı olmuş. Ay boyu 35 aldığında çok da sövmemesi lazım. Tabi yakın zamanda taahhüt verenler biraz terste kaldı ama akn’nin kalkacağı da söylenmişti.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @programmer_onur
D
8 yıl (1736 mesaj)
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Hocam yalnız sizde biliyorsunuz ki sözleşmesi yani taahütü devam eden aboneler için üstte Telekom müşteri hizmetlerinin de dediği gibi 1 Ocak gelmeden düşük AKK'lı paketlere geçişe izin vermedikleri yazıyor, kaldı ki taahüt sözleşme şartlarında da alt pakete geçiş yasak, üst pakete geçiş mümkün şeklinde hüküm var diye biliyorum abone lehine olmak kaydıyla.

Yani sizin mantığınıza göre 1 Ocak 2019'dan önce, tercihen Aralık 2018 gibi taahütü bitecek şekilde sözleşme yapmaları lazımdı arkadaşların evvelden. Bu da birçok kişinin es geçtiği bir detay olup, ve Telekom'un bu şekil bir fiyat uygulamasını son ana kadar duyurmamasından kaynaklı attığı bir kazık olarak görüyorum ben. Şahsi görüşümdür.

< Resime gitmek için tıklayın >

Alıntıları Göster
Hocam Ttnet çağrı merkezi alt paketlere geçişe izin vermiyor evet, ama TT Genel Müdürlüğü her türlü pakete geçiş hakkı tanıyor. Burda bir nevi hile var.



Sözleşmede alt pakete geçilemez diye bir madde yok. İstenilen tarifeye her türlü fiyata geçiş hakkı sağlıyor sözleşme. Taahhütlü bir müşteri 24 ay boyunca 2 defa her türlü tarife değişikliği hakkına sahip. Ama gelin görün ki telefon ile bunu yapmıyorlar.

Saygılar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
8 yıl (1736 mesaj)
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

Hocam ttnetin verdiği zyxel modem kullanıyorum arayuze girebiliyorum ama o değerler hangi kısımda bir fikrim yok
Ekran resmi atarsanız arayüze girip bir bakalım.

Ben zyxel kullanmıyorum. Ama Ağ durumu, ev interneti, internet durumu vs birşey olmali



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Z
8 yıl (1105 mesaj)
Yüzbaşı

En baştan limitsiz akn'siz kullananlar için herhangi bir planları yok tam soyguncu firma,nerden bulaştım bilmiyorum gittim birde kaç yıl taahhüt yaptırdım.



R
8 yıl (2994 mesaj)
Yarbay

Akşamları ping degerleri yükseliyor inşallah göçmez altyapı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
8 yıl (412 mesaj)
Yüzbaşı

Ornek verdigin yerden gideyim; esim Romen benim, ben de Portekiz'de yasiyorum. Ben Romanya'da bu kadar hizli internet gormedim. Internetin iyi oldugunu ve fiyatlarin cok da pahali olmadigini biliyorum Romanya'da ama 3 yil once esimin internete 50 - 60 lei civari odedigini ve evdeki internetin Constanta merkezinde 70 megabit civari oldugunu da biliyorum. Portekiz'den Ispanya'dan bahsetmiyorum bile.

Saldiriya gecmek yerine (tanimadiginiz birine, pozitif olmaya calistigi ve kimseyle bir polemige girmeye calismadigi bir mesajindan oturu "buyuk konusmadan once dunyayi dolasin derim" diyerek sert cikis yapmanizdan bahsediyorum), daha seviyeli mesajlar yazarsaniz daha guzel anlasiriz.




Bu mesajda bahsedilenler: @alaz1903
D
8 yıl (299 mesaj)
Yüzbaşı

ilgili sayfada ücretlendirme diye bir bölüm var. o kampanya içinde birçok hız seçeneği var.
attığım sayfada sana gözüken sadece 1 tanesi.

az üstte ücretlendirme menüsüne bas göreceksin çeşitleri




Bu mesajda bahsedilenler: @KuvvetMira27
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.