Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
548
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Türk sporu için Adnan Polat istifa etmeli
M
17 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Polat istifa etmeli
Sözü fazla uzatmak yersiz. 19 Mayıs'ı kirleten rezillikler derbisinin aktörleri hemen istifa etmelidir. Birinci sırada da Sayın Adnan Polat olmalıdır.
Futbolumuzun yaklaşık 2 yıldır içinde bulunduğu gerginliğin en önemli ismidir Adnan Polat. Papermoon'da "Şampiyonluk bizim, kupa sizin" yemekleri ile başlayan, "saat kaç" çıkışıyla iki camiayı birbirine düşüren ve son olarak da ilahi seslerden bahsederek, "Puan farkı dört'tür üç'tür " nifağıyla şaibeli tartışmaların zeminini oluşturmuştur. Futbol kamuoyu alkışlamayı tartışırken, ekranlara çıkarak "Bunu hak etmiyorlar" diyen kendisidir. Haddini bilmez oyuncusunun "gözü yaşlı" demeçlerini haklı çıkartarak, taraftarına şirin gözükme çabalarıyla, kara cumartesiyi yaratan da odur.
Adnan Polat, G.Saray'ın başarısını isteyebilir. Ama hiçbir yetki, insanlar arasındaki düşmanlığı beslemeye, kinleri büyütmeye, kanların akmasına neden olamaz. Polat, maçları kazanmayı futbolculara bırakmak yerine, bunu tribünleri kışkırtıp, polemikler yaratarak yapmaya karar verdiği andan itibaren huzuru unuttuk zaten.

BİRİNCİ SORUMLU YÖNETİCİLER
Polat'ın, derbi sonrasındaki "Bu bir kara lekedir" sözleri ne kadar doğruysa, onu bu sözleri söylemeye iten nedenlerin kendisi olduğu bir gerçektir.
Bu ülke bir İsviçre maçı sınavı verdi. Dünyaya rezil olduk. Bu olaylar sırasında görevde olanlar bir ay geçmeden istifa ettiler, futbol sahnesinden çekildiler. Kendilerini hesap vermek zorunda hissettiler. Her şeyden önemlisi bu vicdana sahiptiler. Türkiye'deki tribün terörünün birinci sorumlusu yöneticilerdir. Adnan Polat gibi eski tip yönetici modelleri, popülist söylemleri, sadece sonuca odaklı hırslarıyla suyun üstünde kalmaya çalışırlar ve bunu da başarırlar. Belediye Başkan adayı olduğu dönemde oyumu attığım, bir spor adamı olarak beklentiler taşıdığım Sayın Adnan Polat'dan, "kara lekeyi" konuşmak yerine temizlemesini bekliyorum. Bir kez de sözüyle değil yaptığıyla örnek olmalı. Tribünlerden yağan taşların, koltukların ve bin türlü nesnenin sahadaki oyuncuları çiziksiz soyunma odasına gönderdiğine şükrederek, sorumluları " hesap " vermeye çağırmak görevimiz.

Gürcan BİLGİÇ



S
17 yıl
Binbaşı

B
17 yıl
Yüzbaşı

aziz yıldırımda etsin istifa


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
17 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: azazertan

aziz yıldırımda etsin istifa


Bence eder, ama sonra geri gelir


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
17 yıl
Yarbay

Evet polat istifa etsin ama aziz yıldrımda bunu örnek alsın



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.