Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
91
Cevap
5605
Tıklama
80
Öne Çıkarma
Cevap: Türk Eğitim-Sen: 'Bilgisayar ve uzaktan eğitim cihazlarında KDV ve ÖTV sıfırlanmalı' (3. sayfa)
G
4 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: mokoko_TR

ne köprüsü ne otoyolu ?..ihale yapılıyor kendine güveniyorsan sende girer alırsan.. çocuk aklıyla boş boş yazı yazma erdogan dermiş bayraktar dermiş abd nin besleme basını ile cephane biriktiriyorsunuz..sen bi soda iç rahatla baya kasılmışın

Alıntıları Göster
Dur şimdi ben yoldayim ihaleden başlayalım. Birazdan geliyorum. O ihaleyi savunacak kadar düşme bence.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 3 Eylül 2020; 19:58:35 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

K
4 yıl
Yarbay

Boyle 1 sey olsa biliyoruz ki, uzaktan egitim gorenlerden cok, pc toplayacaklar abanir lul



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: IcyTea Lemon


J
4 yıl
Yarbay

Bulmuşlar cari açık kapama fırsatını basarlar zammı



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

G
4 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: mert1907

Hocam sen ciddiye alıp cevap vermişsin de o arkadaş öyle ciddiye alınacak birisi değil. Trollük yapıyor kendince işte ne yapsın. Sadece Türk Telekom'un peşkeş çekilmesi bile başlı başına bir skandaldır bu ülke de.
Şimdi ihaleyi savundu birazdan o ihale adı altındaki hırsızlığı nasıl savunduğunu hep birlikte görücez. Ben de ciddiye almıyorum sadece bunların herkesin gözü önünde en büyük iğrenclikleri savunup kişiliklerini sergilemesi hoşuma gidiyor.

Daha yazmadan devlet garantili ihale utanmazlığını savunmaya başladı.

Eğer ihaleleri incelemeden direk savunduysa bilmeden konuşan biri oldugunu yani cahil olduğunu gösterir.

Eğer inceleyip yazdıysa bu durumda büyük bir ahlaki problem ortaya çıkıyor. O daha da fena. Ama bu hallerini görmek hoşuma gidiyor.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

A
4 yıl
Yarbay

K
4 yıl
Yüzbaşı

Bilgisayar parçalarına yeni zam yolda demek ki.



B
4 yıl
Binbaşı

Diyelim 1000 tl lik urun bunun 300 tl si vergi 700 tl si cihazin kendisi veegi sifirlanirsa bu cihazi siz yine 700 tlye alamicaksiniz bu seferde satici cihazin fiyatini 1000 tl yapicak acikcasi siz yine 1000 tl odeyeceksiniz. Turkiyede hep boyle oluyor diyelim dolar 7.5 lira 100 dolarlik urun 750 tl ediyor dusmez ya dustu diyelim 7 liraya asla 700 tl ye satmazlar cihazin fiyatini 107 dolar yaparlar.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

N
4 yıl
Teğmen

Öyle birşey olursa kredi çeker pc alırım net



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
4 yıl
Yüzbaşı

G
4 yıl
Çavuş

surekli zam geliyor en dandik lattop bile 2 bucuktan basliyor bunu okurken 2600 2700 olacak. sinirsiz internetten 80 90 lira bunu kolay kolay kimse veremez



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
4 yıl
Yüzbaşı

Sorun kdv değil ki , dolar %10 arttı ise bilgisayarlar %50 arttı.Devlet devletse önce buna dur demeli.Piyasada rekabet ortamı oluşmuyorsa oluşturulmalı.Bu ay veliler hep eşten dosttan cihaz bulma , bozuk cihaz bulup yaptırma peşindeydi.Anne-Baba olmaz zor.Düne kadar herkesin çöpe attığı webcamlere 200-300 tl isteniyor.Kullanmadığınız bilgisayar vb var ise hediye edin , tam zamanı.



X
4 yıl
Yarbay

Destekliyorum böyle zamanlar için böyle kararlar alınabilir, fakat devlet bunu yaparken fırsatçıları da sıkı takip etmeli, iphone tablet örnek alalım akşam reklamlarda görmüştüm 3200 tl 'yr bir tableti var idi eğer bunda yüzde 18 olması lazım sıfırlanırsa bu yüzde 18 ya da yüzde 1 'e falan düşürülürse aletinde fiyatı güncel olanınkine göre yüzde 17 ya da yüzde 18 aşağı düşmesi lazım ha düşmüyor mu işte o firmanın tepesine bir aylık satış fiyatlarını koy diyeceksin bir inceleyeyim ve ben indirim yaptıktan sonra yaptığın fiyatı koy diyeceksin var mı adilik çakallık fırsatçıllık yapıştıracaksın 50 k cezayı bak bakalım akıllanıyor mu akıllanmıyor mu!



H
4 yıl
Binbaşı

Olmaz dostum. Saraya yandaşa para lazım. Sonra Amariga Avrupa ne der? Siz nasıl bu kadar İtibar kaybettiniz demezler mi? Lütfen.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

T
4 yıl
Teğmen

Sancaktepe sevenler caddesi haftada 5 gun uygulama var. Hadi simdi git bak oraya gelmisken yazda buraya bide tokatliyim seni



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @mokoko_TR
T
4 yıl
Binbaşı

Ailece Bilgisayarın kamerasında bekliyormuş millet enteresan:)



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

L
4 yıl
Yüzbaşı

P
4 yıl
Yarbay

50 milyon kişi e-devlet sayfasını kullanıyor, haliyle bu şu demek ; cep telefonu aktivasyonu geliyor demek oluyor, bu ve 50 milyon kişiden ayda 3 TL telsiz vergisi kesiyorsunuz yani ayda devlet boba 150 milyon TL alıyor ! eğitim için ücretsiz port tahsisi yapılsa bu port üzerinden sadece eğitim video içerikleri izlenilse zaten -0- maliyetle herkes eğitim fırsatı verilmiş olunur. tabi bu işin ihalesini alan firmanın elemanları bu seviye bilgiye sahip mi bilinmez ! nede olsa bu ülkede teknoloji ihaleyi verdiklerinin bilgi birikimine göre bu ülkenin yurtdaşları vatandaşları hizmet alıyor.




X
4 yıl
Yüzbaşı

Kralll :D



Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @YaKuBuX
X
4 yıl
Yüzbaşı

Adama sorarlar ,eğitimi dolarla mı alıyorsun ?