Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
37
Cevap
2631
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Trinity Force, Nocturne'a gider mi sizce ? (2. sayfa)
C
13 yıl
Yarbay

Olmaz.



S
13 yıl
Yüzbaşı

Jungle herolara trinitiy kasmak kadar saçma bir şey yoktur. Öncelikle;
Çok pahalı
Tankyliğini oldukça azaltıyor
Genellikle amacın fightın ortasına atlamak olduğu için tanklığından ödün verince tam verimle kullanamadan ölüyorsun
Fight öncesi bir tank olarak pokelardan o kadar çok etkileniyorsun ki takımın yarım adam eksik başlıyor
hog+philostone+aegis+frozen mallet/heart gibi itemler alıp fight ortasına atlamak ve takımını tanklamak varken fazla kasamamış rakip jungle/top laner ile 1v1 yapmanı sağlayacak bir item.


junglera alıcaksan earlyde 4-5 kill midde de dominant olman lazım. Bu şekildeyse ie pd bile al yani nocturneye.
Top lane itemıdır trinitiy. Solotop nocturne gidiyorsan alabilirsin. (Yine frozen mallet/maw of ma alman tercihimdir)



İ
13 yıl
Yarbay

Giderde genelde jungle oynanır o yüzden zor tabi işler çok iyi giderse jungle itemi almaktansa direk tf çıkmayı tercih ederim.



W
13 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

Orijinalden alıntı: welcom2

quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Irelia
Jax
Ezreal
Corki
Skarner
Yorick
Wukong
Rengar
Kha'Zix
Zed
Nidalee

Bunlara Trinity Force alınabilir. Alınabilecek daha varsa belirtebilirsiniz.

Akali, Jayce ve en iyisi Rivene gider, pasifiyle birleşiyor sheen ve millions of damage

Akali'ye kesinlikle almamalısın, Lich Bane varken lafı bile olmamalı. Hadi diğerleri bir nebze de Akali'ye ı-ıı..

Haklısın, şimdi laf çevirmeye çalışıyor diyeceksiniz ama ben de normalde lich bane alıyorum Akaliye, ama sheen üstünden tartıştığımız için aklım direk tf ye gitti.

Bu arada Tesla troll güzel üslup, saygılar.



G
13 yıl
Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Irelia
Jax
Ezreal
Corki
Skarner
Yorick
Wukong
Rengar
Kha'Zix
Zed
Nidalee

Bunlara Trinity Force alınabilir. Alınabilecek daha varsa belirtebilirsiniz.

kog'a gidermi ap den etkileniyor cok olabilir gibi vayne ede gider

Lee Sin e de harika gider onu yazmamışsın



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
G
13 yıl
Binbaşı

Vayne trinty gidermi? Yapmayın lan ayıptır.Hadi corki,graves bi nebzede vayne ne la.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
13 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: GnyMade

Vayne trinty gidermi? Yapmayın lan ayıptır.Hadi corki,graves bi nebzede vayne ne la.

gider gider bi ara elemanin biri streamde yapiyodu tabi biz yapsak troll oluyoz corkiye tf yapilir zaten bi nebze olmamis





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illfeel -- 25 Kasım 2012; 22:57:51 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
13 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: GodOwaR*


quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Irelia
Jax
Ezreal
Corki
Skarner
Yorick
Wukong
Rengar
Kha'Zix
Zed
Nidalee

Bunlara Trinity Force alınabilir. Alınabilecek daha varsa belirtebilirsiniz.

kog'a gidermi ap den etkileniyor cok olabilir gibi vayne ede gider

Lee Sin e de harika gider onu yazmamışsın

GP nerede yahu core item.

trinity force arka arkaya skillerini basarak oynadığınız her karaktere gider. eğer çok paranız varsa alın, ashe, tryn gibi genellikle gücünü sağ tıktan alıp skillere ancak gerektiği zaman basılan karakterlere trinity gereksiz ve slot israfı olur. işe yarar mı? yarar ama fazladan alınan bi BT daha çok işe yarar.

edit: sadece ad champ için.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karberion -- 26 Kasım 2012; 0:04:19 >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: kaiberdono

Bu mesaja 2 cevap geldi.
G
13 yıl
Binbaşı

L
13 yıl
Yüzbaşı

F
13 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: LaHire

Nasusa da güzel gidiyor.

Güzel gidiyor değil Irelia gibi core itemi. Nasıl unuturum lan? Ekleyin işte.



O
13 yıl
Yarbay

Solo top herolara çok güzel gidiyor wukong jax rengar jayce nasus.
Ama en çok nasusa yakıstırıyorum tf yi çünkü herşeye yarıyor atack olarak tek tf alsan yeter nasusa q farmla full def git kafa rahat q zaten 500 vuruyorsa tf nin pasifi sayesinde 1000 1500 oluyor mükemmel birşey bence nasus için


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
13 yıl
Yarbay

triforce çıkcağına mallet + dancer çık. sheen proc'una ihtiyaç yok



E
13 yıl
Yüzbaşı

P
13 yıl
Yarbay

Ciddi anlamda o itema 4200g vermenize değcek karakter sayısı çok az. 4200 gold az para değil. 2 tane full item parası nerdeyse. (Vayne, Olaf, Nocturne, Nasus, Jayce gibi karakterlere o kadar yaramıyor ne yazık ki.)

- Bloodthister + 1200Gold
- Heart of Gold + Guardian Angel + 775Gold
- Frozen Mallet + 950Gold
- Frozen Heart + 1425Gold

Gibi bir çok örnek verebilirim.

Ya dürüst olun şimdi, Frozen Heart + Chain Vest + Negatron Cloak ile adamların arasına giren, Q kasmış bir Nasus mu daha çok iş yapar. Yoksa TForce sahibi, 18 levelda Q'su 170 Physical damage daha fazla vuran bir Nasus mu? (Armor alan insanlarda olcak o oyunda. Ki, Frozen Heart dan gelen Cooldown Reduction falan da var orda daha.)

Şunu unutmayın, Sheen 150% "BASE" attack dmg veriyor. Late game süper fazla bir yararı yok yani. Early'de ise base atk dmg yüksek olan champler için işe yarar. (Ya da her atağa +100 veren Bloodthister'ı alırsınız, o da olur. Sustain de cebinize kalır +1200 gold ile.)

Base attack damagelarını söylüyeyim size bi kaç tane champ'in.

Vayne: Lvl1=50 Lv18=109
Jayce: Lv1=47 Lv18=110
Nasus: Lv1=53 Lv18=116
....

Bunların hangisi damage atmak için Tforce alır bir düşünün. (Jayce, Nasus falan Attack Speed ile o kadar işleri olmayan karakterler zaten. Jayce'i ele alalım, E Skill'i lanedeki burst'ü değilken, Tüm skill'leri AD ile Scale alıyor. BT'den gelen 100 AD daha çok işine yarar. Amacı poke atmak olan bir champ, siege kurup kulenin altındaki adamı geriye zorlayarak kule almak istiyor, adam kovalamak gerekirse acceleretion gate i var, Phage ihtiyacı da yok. HP deseniz BT'ın yanına Giants Belt alabiliyorsunuz o parayla.)

Peki Irelia vb. Niye TForce alıyor?
Öncelikle core item ve olmazsa olmaz bir item değil TForce Irelia için. Phage öyle. Sheen, çok kötü değil. Zeal ve tüm Atk Speed Itemları gayet güzel.
Yapmak istediğiniz şey ise, Lane de adama vurabiliyosanız 2 tane vurmak, phage patlarsa kovalayıp flash zorlamak, patlamazsa Q atıp bi kaç kez daha vurup geri çıkmak.

Corki neden alıyor?
Corki ve Ezreal'ın ortak noktalarına bakalım, Güzel poke, Skill'lerden yüksek base damage. Phage alınca ne mi olur? Lane de adama Phage patlatırsanız adam ölür. Sheen ise spammable skill leri olduğu için işlerine az çok yarar. Zeal zaten ADC item'ı. Öyle ya da böyle ya PD ya da TForce için alırsınız.
Tabi bunun için lane'in nasıl gittiği de önemli. Adamdan gerideyseniz TForce zorlamak bildiğin saçmalıktır. BT, Iegde gibi direk damage vurmanızı sağlayacak şeyler daha çok işinize yarar. (TForce'un olay, Phage patlamadan ya da adamın canı azalmadan all girmemek zaten.)

Vayne neden almaz? Basit. Sheen hiç bir işine yaramıyor. Zeal güzel. Phage bruiser ise güzel yoksa hayır. Ki, Bruiser vayne sürekli olarak 3. hit ihtiyacı duyduğu için phage'in random havası pek ideal değil, o yüzden Frozen Mallet alır kendisi.



O
12 yıl
Binbaşı

alınabilir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
12 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: lppryhoon

Hecarime tf olabilir

Iceborn daha iyi oluyor.


Edit: omg eski konu.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egehanß -- 25 Mart 2013; 22:26:25 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W
12 yıl
Yarbay

Jax'in olmazsa olmazı zaten tf.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.