1000tl altı uygun fiyatlı wifi6 router çıkarmış tp link. İnceleme vs. bulamadım. Var mı kullanan? Alınır mı?
AX1500 Wi-Fi 6 Router
Wi-Fi 6 Teknolojisi: Archer AX12, daha yüksek hızlar, daha fazla kapasite ve daha az ağ tıkanıklığı için en son kablosuz teknolojisi olan Wi-Fi 6 ile donatılmıştır.
Yeni Nesil 1,5 Gbps Hızlar: Archer AX12 çift bantlı router 1,5 Gbps'ye kadar daha da yüksek hızlara ulaşır (5 GHz bandında 1201 Mbps ve 2,4 GHz bandında 300 Mbps)15
Daha Fazla Cihaza Bağlanın: Wi-Fi 6 teknolojisi, devrim niteliğindeki OFDMA ve MU-MIMO teknolojisini kullanarak daha fazla cihaza daha fazla veri iletirken aynı zamanda gecikmeyi de azaltır.24
Daha Güvenilir Kapsama Alanı: Beamforming teknolojisi ve 4 anten kullanarak sinyal gücünü cihazlarınıza odaklayan Archer AX12 ile en güçlü, en güvenilir Wi-Fi kapsama alanına ulaşın.
Artırılmış Pil Ömrü: Hedef Uyanma Süresi teknolojisi, cihazlarınızın güç tüketimini azaltarak pil ömrünü uzatır.3
Kolay Kurulum: Güçlü TP-Link Tether Uygulaması ile router'ınızı dakikalar içinde kurun.
Geriye Dönük Uyumlu: Archer AX12, önceki tüm 802.11 standartlarını ve tüm Wi-Fi cihazlarını destekler.
Demiş sitesinde.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
2023 yılının sonlarına doğru çıkan bir modelmiş. yine aynı yıl içerisinde üç güncelleme almış ve görünen o ki; şu anda da üretimi yok. aşağıdaki linkte belirtilmiş. diğer linkten bakınca üretimi yok ibaresi kaldırılmış. (h ttps://www.tp-link.com/tr/home-networking/wifi-router/archer-ax12/) gerçi iki linkin destek sayfası sonuçta birleşiyor.
çok kısa sürede üretimi sonlandığına göre, bir çok şey söylemek mümkün. daha güncel ve iyi ürünler, sorunlu üretime son vermeler, satış yapamayan ürünler, güncelleme ile geliştirilemeyen veya düzeltilemeyecek olan ürünler.. artık ne dersen. bence mesh sisteminde iyi ve ucuz olan markalar var. tp-link'in fiyatlarına ne olmuş öyle? ona verilecek paraya iki ayrı 5400'lü (dört router'lı) sistem kurmak mümkün. dediğin gibi reklam yapıp, fiyatları yükseltmeyelim..
Cihaz yeni ve devam ediyor herhalde dünyaya yayılmaya. Bizim TR sayfasında da ana başlığı değiştirildiği için sayfayı kapatmak yerine böyle saçma bir işe girdiler gibi. Sizin dediğiniz ürünler nedir peki?
AX1500 Wi-Fi 6 Router
Demiş sitesinde.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.