Y

Yarbay
15 Mayıs 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme (?)
446 (Bu ay: 16)
Gönderiler Hakkında
Y
2 ay
Redmi Note 13 8gb 256 9489tl Vergisiz telefon alacak öğrenciler için iyi fiyat
Carrefour satıcısı, mavi ve siyah renkler.


https://app.hb.biz/bwHOGy8TzjrS
Y
3 ay
Tampa Bulaşık Makinesi Tableti 200 lü 238tl (adet 1.19) 2 li alımda ilave %5 (1.13tl)
Piyasadaki en ucuz bulaşık makinesi tableti. Fiyatına göre iyi. Yağsız, az kirli bulaşıklara kullanılabilir.



https://www.trendyol.com/tampa/bulasik-makinesi-tableti-200-lu-4x-50-tablet-dishwasher-tablet-p-251274177?boutiqueId=61&merchantId=422392
Y
6 ay
Depolama için 2.5 sata ssd tavsiyesi istiyorum.
Sadece depolama amacı ile kullanmak istiyorum. Aslında direk samsung evo serisinden alıp geçecektim ama fiyatları bayağı yüksek. Yarı fiyatına farklı markalar var. Araştırdığımda hakkında pek bilgi bulunmuyor bu markaların. Üzmeyecek ne alınabilir? Uzun ömürlü olması ve sorun çıkarmaması benim için yeterli olur.
Y
6 ay
KIA VE PICANTO REZALETİ!!! ve KIA TÜRKİYENİN TUTUMU
OKUYANLAR ÖNE ÇIKARABİLİR Mİ

Yaşadığım ve yaşamakta olduğum rezalettir. Paylaşmak istedim. Desteğiniz benim için önemli.

2021 Kasım da (o ara bulabildiğimiz araç buydu) kia picanto araç satın aldık. Araç ihtiyaçlarımızı karşılıyor, işimizi görüyordu. Havalar soğuyup kış gelince sorunlar başladı. Araç soğukta marş çalışmıyor, mutlaka takviye yapılması gerekiyor. Cuma bıraktığım araba, pazartesi sabah çalışmaz hale geliyordu. Neyse bakım gelince serviste hallederiz, araç sözde 5 yıl garantili. Ne olacak ki dedik kendi kendimize. Neyse bakım zamanı geldi. Servise gittik. Aküyü de anlattım. Hemen ölçüm yaptılar. 250km yol geldiğim için olacak, akü normal görünüyor, bir sorun yok dendi ve gönderildik. Ertesi kış geldi yine sorunlar başladı. Tekrar yolda kalınca bu sefer dayanamayıp yol yardımı aradım. Gelip aracı götüreceklerini, aküyü şarj edeceklerini fakat 150km gelip aracı kendim teslim almam gerektiğini söylediler (bulunduğum ilde servis yok). Lanet olsun deyip bir arkadaştan rica ile takviye kablosu kullanarak aracı çalıştırıp ev önüne bırakabildik. Yaz gelince sorunlar yine kayboldu tabi. Neyse bakım zamanı geldi. Tekrar servise gittim bakım için. Ölçtüler akü sorunsuz çıktı nasıl oluyorsa. Ustayı çağırıp sordum. ''efendim kia bu araçlara biraz düşük kapasiteli akü takmış, sıfırını taksak bile değişen bişey olmuyor, anca daha kuvvetlisi takılması lazım'' dedi. Bende Biraz üsteledim akü konusunda. Değişin, ne yapıyorsanız yapın, çözün artık şu sorunu dedim. Biz firmaya yazalım bakalım, size döneceğiz dediler. 3 gün sonra aradılar cevap ''akünün 2 yıllık garantisi dolmuş yapacak bişey yok'' Şu an kış ve havalar soğuk. Minimum haftada 1 yolda kalıyorum. Dün 2 kez yolda kaldım. Yemin ederim farlar kapalı, iç aydınlatma kapalı geziyorum. Hareket halinde far açık ise çok uzun süre dolaşılmazsa aküyü şarj etmiyor araç. Klimanın düğmesi basılı dahi olsa araç çalışmıyor. Hayatımda böyle saçma arabaya binmedim. Aldığım güne lanet ettim.

Şikayetvar a yazdım, KIA ya şikayet kaydı açtırdım aynı şeyleri tekrar edip duruyorlar. Çözüm yok. Akü almak benim için problem değil. Ekonomik durumum iyi şükürler olsun (Picanto 2. aracım). Ama yapılan hareket çok ağır geldi ve bu konuyu açma ihtiyacı duydum. Zaten aracımı yetkili servise değilde sanayiye götürsem artan para ile aküyü değişirim. (Her aracım bende olduğu sürece yetkili servise bakıma gider) Kısaca mevzu para değil.


Özet olarak problem KIA nın fabrika çıkışı aküsü bu araç için yetersiz, yetersizlik de özellikle soğuk havalarda ortaya çıkıyor. Muadil değişim de işe sorunu çözmüyor.


KIA ve PICANTO hakkında bilgilendirme yapmak istedim. Konuyu ekşiye taşıyabilecek olursa memnun olurum. Bunların müşteri memnuniyetinin nasıl olduğunu herkez bilsin istiyorum. 5 yıl garantinin hikaye olduğunu, ille de bu aracı alacağım diyenlerin en azından ne ile karşılaşacaklarını bilmeleri gerekli.
Y
8 ay
Hepsiburada THH ne karşı dava açtı.
5999tl den 3999tl ye düşen derin dondurcuyu göndermediği gerekçesi ile THH ne verdiğim Hepsiburada.com karşı dava açtı. Avukatın hayal gücü epey genişmiş, salladıkça sallamış . Mevzu sözde fiyat hatası dolayısı ile kafasına göre istediği siparişi iptal edebileceğini düşüyor.

Karşı dilekçe hazırlayacağım. Acaba elinde benzel emsal karar olan var mı? Ekte sunarsam daha iyi olur.

2. olarakta Tüketicinin korunması kanununun en güncel versiyonuna nereden ulaşabilirim. Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.



Selamlar.
Y
10 ay
Aliexpress msata ssd üstadlar bakabilir mi ?
Eski bilgisayarı ayağa kaldırayım, iş görsün diye msata ssd alacağım. Aliexpress de 4-5 farklı marka var. Yazma hızları yakın. Hangisini alsam diye kararsız kaldım. Sipariş ederken neyine bakılır? Neye dikkat edilir işin içinden çıkamadım.
Eski cihaza alıyorum ama almışken çöp de olsun istemem.

En çok satan model EXRAM SSD MSATA Kontrolcü SMI2258TX / SMI22559TX  Nand Flash türü TLC

Kingchuxing SSD SATA mSATA Kontrolcü SMI2258XT / SMI-2259XT2 Nand Flash türü TLC

GUDGA MSATA SSD Kontrolcü CS1802/SM2263XT Nand Flash türü TLC

KingSpec mSATA SSD Kontrolcü (Bilgi yok) Nand Flash türü TLC 3D nand

FIREBAT MSATA SSD Kontrolcü SMI ??? Nand Flash türü TLC/QLC 3D NAND 

Lenovo mSATA SSD Kontrolcü SMI/Other ?? Nand Flash türü TLC 3D nand

KingFast mSATA SSD Kontrolcü SMI/Other ?? Nand Flash türü TLC 3D nand

Xishuo MSATA SSD Kontrolcü PS3111/SMI2244/2256/2258/2246 Nand Flash türü 3D NAND TLC

MicroFrom mSATA SSD Kontrolcü SMI2259XT/S11 Nand Flash türü TLC


Özellikler yakın, fiyatlar yakın. Genel olarak 3 yıl garanti. (1-2 tane 4-5 yıl var) En ucuzunu alıp geçeyim mi? Hepsi çöp mü? Mutlaka 3d nand olmalı mı? Neye dikkat edilmeli?
Y
12 ay
Tp-Link Archer AX12 wifi6 modem alınır mı?
1000tl altı uygun fiyatlı wifi6 router çıkarmış tp link. İnceleme vs. bulamadım. Var mı kullanan? Alınır mı?




AX1500 Wi-Fi 6 Router
  • Wi-Fi 6 Teknolojisi: Archer AX12, daha yüksek hızlar, daha fazla kapasite ve daha az ağ tıkanıklığı için en son kablosuz teknolojisi olan Wi-Fi 6 ile donatılmıştır.
  • Yeni Nesil 1,5 Gbps Hızlar: Archer AX12 çift bantlı router 1,5 Gbps'ye kadar daha da yüksek hızlara ulaşır (5 GHz bandında 1201 Mbps ve 2,4 GHz bandında 300 Mbps)15
  • Daha Fazla Cihaza Bağlanın: Wi-Fi 6 teknolojisi, devrim niteliğindeki OFDMA ve MU-MIMO teknolojisini kullanarak daha fazla cihaza daha fazla veri iletirken aynı zamanda gecikmeyi de azaltır.24
  • Daha Güvenilir Kapsama Alanı: Beamforming teknolojisi ve 4 anten kullanarak sinyal gücünü cihazlarınıza odaklayan Archer AX12 ile en güçlü, en güvenilir Wi-Fi kapsama alanına ulaşın.
  • Artırılmış Pil Ömrü: Hedef Uyanma Süresi teknolojisi, cihazlarınızın güç tüketimini azaltarak pil ömrünü uzatır.3
  • Kolay Kurulum: Güçlü TP-Link Tether Uygulaması ile router'ınızı dakikalar içinde kurun.
  • Geriye Dönük Uyumlu: Archer AX12, önceki tüm 802.11 standartlarını ve tüm Wi-Fi cihazlarını destekler.


Demiş sitesinde.
Y
geçen yıl
Pelicell (Rezilcell) Hakkım Haram zıkkım olsun!!! Uzak durun!!!!
Pelicell (Rezilcell) firmasında talihsizlik sorunu taahhüt verdim ve belamı buldum. Abonesi olduğum 1.5 senedir yaşadığım rezillikleri paylaşayım da ne olduklarını herkes bilsin. Çok fazla ekran görüntüsü, vs. var ama sadece bir kaç tanesini ekliyorum.

Hergün internet kesiliyor. Hiç fire vermiyor. Müşteri hizmetlerine ulaşmak mümkün değil. Her söyledikleri yalan, hayatları sahtekarlık üzerine kurulmuş bir firma. Zerre karakter, ahlak etik vs. hiç bir şey yok. İnsan normal konuşma gibi yalan söyleyebilmesi için profesyonel olması gerekir. İşte bunlar profesyonel yalancı.

Mesaj atıyorum internet yok diye. Ekran görüntüsünü ekliyorum. Yorum sizin.


< Resime gitmek için tıklayın >


Bildiğin dalga geçiyorlar insanlarla.

Tek sorunu bu zannetmeyin. 250mbs parası alırlar ama hızı asla vermezler. Nasıl mı? Hız testi sonuçlarımın fotoğrafını ekliyorum. Yorum yine sizin.


< Resime gitmek için tıklayın >
Aylarca düzgün internete giremedik. Utamadan ''paranızı iade ettik ya'' mesajı atmışlar. Bi kontrol edeyim dedim. Buda yalan. Diyorum ya profesyonel yalancılar. Telefon ile tesadüfen 2. kere ulaştığım gündü. Ağzıma geleni saydım. Bunun üzerine bana 20tl iade etmişler . Parasında değilim, aylarca internete düzgün giremedim üzerine bana sadaka verdiler.

Ha sorunlar bittimi? Tabiki hayır. Bana ABD üzerinden ip veriyorlar. Bundan dolayı oyun falan oynamak mümkün değil ping 250ms. Netflix bile 480p açılıyor (250mbs internet hızı ile), bazı sitelere hiç giremediğim için türkiye proxy si kullanıyorum. Şaka mı yapıyorum sanıyorsunuz? Hayır. Türkiye proxy si ile internete girmek durumunda kalıyorum. Buyrun ekran görüntüsünü paylaşıyorum.


< Resime gitmek için tıklayın >



Birazdan düzelir, modemi aç kapa düzelir, bugün gün içerisinde düzelir vs. düzenli kullandıkları yalanlar.

2 akrabamı 1 arkadaşımı bu firmaya sırf 10tl ucuz diye taşıdık. Firmanın sayesinde iyice sıkı fıkı olduk, her gün telefonlaşıp bu çöpcell in dedikodusunu yapıyoruz.


BENİM 2 AYIM KALDI. DİŞİMİ SIKIP BU P.....K YUVASINDAN AYRILIYORUM. BU KONUYUDA BEN ETTİM SİZ ETMEYİM DİYE AÇIYORUM. AMAN HA AMAN, KAFAYI YEMEYE RAMAK KALDI. HAYATIN STRESİ FAZLASI İLE VARKEN BİRDE BUNLARLA UĞRAŞMAYIN. SAĞLIĞINIZDAN OLMAYIN.



Şu an yine yok internet Allah bunları bildiği gibi yapsın. Zerre hakkım varsa zehir olsun, 7 sülalesinden çıksın inşallah.


------------RUH SAĞLIĞINIZ İÇİN BU FİRMADAN UZAK DURUN----------------
Y
2 yıl
PELİCELL PİŞMANLIKTIR. REZİLLİKTİR.!!!!!!!!!!
Telekom altyapısı kullanan her firmanın kalitesinin aynı olduğunu düşündüğüm için her zaman en uygun veren firma üzerinden internet kullanmaktayım. Büyük talihsizlik sonucu Pelicell denen firmaya internetimi taşıma gafletinde bulunmuş oldum. Daha önce kullandığım (Tbtnet, gibirnet, milenicom, turknet vs.) firmalar arasında herhangi bir fark görmediğim için bununda aynı şekilde olacağını düşündüm ama yanılmışım.

250mbs hız alıyorum diyemeyeceğim, ben sadece 250mbs hız için para ödüyorum. Aldığım hız ise günün büyük çoğunluğunda 10mbs yi geçmiyor. Ha eğer internet varsa geçmiyor. Çoğunlukla internet hizmeti 8-10 defa gidiyor gün içerisinde.

Öyle bir duruma geldim ki hıza falan bakmıyorum artık. İnternet varsa şükür ediyorum. Ödediğim paranın karşılığını geçtim, tarayıcının home butttona basınca google ı görememenin stresini yaşıyorum her bilgisayar başına oturuşta.


Çok uzatmayayım bu iğrenç firmadan uzak durun arkadaşlar. Defalarca kendileri ile görüştüm. Her türlü yalan, dalavere, sahtekarlık mevcut kendileride. Yalanları kombo yapıyorlar, çözüm hariç herşeyi söylüyorlar.


Ben rezil oldum siz olmayın. Bunlar anca Rezilcell olur.
< Resime gitmek için tıklayın >
Y
2 yıl
Samsung Galaxy Tab S7 Fe 12.4\u0027\u0027 6.449,00TL
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.