Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
129
Cevap
7291
Tıklama
13
Öne Çıkarma
Cevap: Togg T10X ön sipariş başvurusu nasıl yapılır? İşte şartlar ve ön sipariş bedeli (8. sayfa)
A
geçen yıl
Yarbay

Hangi carpisma testi?

Oyleymis gibi bir havaniz var ne demek ?

Projenin başarılı olması mümkün değil.

Bastan aşağı toplama bir araba.

Ama yine de başarılı olmasindan ziyade baslangic olsun diye istiyoruz.

Ha, diyorsun ki eski bmw x5 sasesi bu zaten belli bir dayaniklilikta olacaktır malzemeden calmadilar ise..

Bastan aşağı, özgün tasarim olmadikca, cinli eski nesil ureticilerin urettigi araçlarda farkı yok. Çünkü yeni nesil çinli ureticiler NIO ve BYD gibi markalar kadar başarı sağlaması mümkün değil.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 20 Mart 2023; 23:29:14 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: codeThoreau

Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @broodofqueen
B
geçen yıl
Yarbay

Hocam yazdıklarınızı zevkle okuyorum, sinirlenmeye gerek yok. Ben sizi eleştiriyorum aksine anlamaya çalışıyorum. Bende istiyorum ki başarılı olsun siyasi hırslarla onca yatırım heba olmasın. NCAP testlerini merakla bekliyorum açıkçası.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @codeThoreau
A
geçen yıl
Yarbay

Sinirlenmiyorum, ama başarısız olmasının istiyormus havasi var demek biraz agir oldu.

Böyle bir havam yok, ama "başarı" kavramı relatif bir kavram bir aracın banttan inmesine "başarı" denebilir, ama adil piyasa koşulları altında bakıldığında Model Y ile rekabet ederse, hatta sinifinin birincisi olursa "başarılı" olabilir.

Çünkü Başarı kavramini bir geri dönüşü olmayan salt bir üretme iddiasına baglarsak, o zaman İrili ufaklı tüm otomobil firmaları başarılıdır demeliyiz.

Tesla'da yani 19-20 yıllık bir firmada bu süreç. Yani Sinifinin birincisi olması Ürün bazinda 3-4 sene aldi. MODEL Y piyasada çıktı, 2019 yılında piyasada çıkan bir ürün, koşulların yeterli seviyede doğru fiyat ile Alici bulmasi ve firmaya katki sağlar hale gelmesi 3-4 sene aldi.
Hadi Markanın tecrübesini, elektrifikasyon rüzgarını, yaşadığı başarısızlıklari saymıyorum, bu nedenle sadece modelin piyasaya çıkış tarihini ele alıp 3-4 sene yazdım.
Adam Markaya güvenin artması için, uzaya roket atıp geriye dik bir şekilde iniş yaptı bir diğer markası olan SpaceX ile...

O zaman başarı kavramıni tanima ulastiralim, bir ürünün global piyasada, adil koşullarda sinifinin diğer referans ürünlerine göre (model Y veya BMW iX3) musteri ile buluşma (satış adedi) üstünlüğü saglamasina başarı denir.

şimdi eğri oturup doğru konuşalım , siz gerçekten Başarılı olmasına imkan veriyor musunuz ? Aynı vergi dilimine Koy bakalım, Togg vs iX3 vs Model Y bakalım hangisi tutacak ?

BMW iX3 Bildiğim kadarı ile Çin'e üretiliyor. Ve ek vergi getirildi, tum elektrikli araçlarda neredeyse Çin 'de yapılıyor ve hepsine ek vergi getirildi
TOGG için 2018 lansmanda Biz bu ürünü Global pazara yapıyoruz hedef kitlemiz Türk Halkı değil, bu nedenle fiyatlandirma uygun olmayabilir her vatandaşa denildi mi ?

Emin olun, yediğinden içtiğinden artirip, çocuğun okulundan kesip, TOGG sevdasiyla araba almak isteyen, ilk bindiği anda Mehter açık gezen, işte Türk Arabası, vay nasıl gidiyor ama ha!! Diyecek bir kesim.var. ve bunu Pompalayacak medya da var...
Bunun nedeni Togg basarisi değil, Bunun nedeni kötü yonetim ve fahiş vergilerdir. Aslında bu cölde su bulmak gibidir, suyun kalitesine bakmazsin.

Eğer Togg çıktığı anda çok başarılı olur ve Türkiye ve Avrupa'daki inanılmaz rakamlar yakalayıp Amerika'daki süper satış rakamları elde ederse bu hepimiz için gurur kaynağı olur.

hep dedigim son noktaya gelelim, adil piyasa kosullari olmadan, yani, birbirimizi kaziklamaktan vazgecemedigimiz surece reel ilerleme saglayamayiz, ne ekonomide ne Teknolojide, çünkü hepimiz aynı gemideyiz, ve buradan ya hep beraber çıkacağız ya hep beraber bakacağız, bunun sağ sol dindar laik ayrimi yok.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 21 Mart 2023; 6:23:16 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: codeThoreau



Bu mesajda bahsedilenler: @broodofqueen
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.