Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1954
Tıklama
0
Öne Çıkarma
THQ: Homefront'tan Önemli Dersler Çıkardık
Şehir : #İstanbul
L
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



 
    Homefront yapımcısı Kaos Stüdyosunun kapanması, uzun yıllar boyunca göreceğimizi tahmin ettiğimiz bu serinin başlamadan sonunun geldiğini düşündürmüştü.
 
     THQ patronu Danny Bilson'ın ise Homefront isminden vazgeçme gibi bir niyeti yok. Seriyi devam ettirme konusunda çok ilginç planları olduğunu söyleyen Bilson, ilk oyundan büyük bir ders çıkarıldığını söyledi. Bu deneyim sonucunda ilerde çıkacak Homefront yapımları, oyuncular için daha iyi olacakmış.
 
    "Büyüyoruz, öğreniyoruz ve bu dersleri uyguluyoruz. Homefront bize bir çok yönden ders verdi. Bize bazı önemli şeyleri öğretti."
 
     Homefront'un bundan sonraki oyunlarının kötü olmayacağı sözünü veren THQ, şimdi seriyi Montreal stüdyolarına emanet etti. Homefront faciasından sonra devam yapımını bekler misiniz bilmiyorum ama THQ, aynı hatayı tekrarlamayacağının sinyallerini veriyor. Bir şans daha vermek isteyen?
 




_
13 yıl
Yüzbaşı

Sözünü tutsa iyi olur.Ama yinede iyi reklam yaparsa satar.



W
13 yıl
Yarbay

Zaten bence bu sözlerle bile reklam yapmaya başlamış :D Yoksa gelişiriyoruz öğreniyoruz hikaye.



V
13 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: waltran

Zaten bence bu sözlerle bile reklam yapmaya başlamış :D Yoksa gelişiriyoruz öğreniyoruz hikaye.


Tamamıyla sana katılıyorum arkadaşım.



C
13 yıl
Yarbay

ulan daha ne dersi alacaksınız beş para etmez bir oyun yapmışsınız hala öğreniyoruz büyüyoruz.thq firması bugüne kadar adam gibi en fazla 5 tane oyun dağıtmıştır gerisi fos.



H
13 yıl
Yarbay

İyi bir reklamla dandik bir oyunu sattırabildiklerini anlamış olmalılar



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.