Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 6 misafir, 4 mobil kullanıcı
25344
Cevap
1211008
Tıklama
43
Öne Çıkarma
Cevap: THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (281. sayfa)
C
5 yıl
Yarbay

Senaryonun basitliğinden ziyade onun oyun içinde işlenişi çok daha önemlidir. Çok basit gözüken bir hikaye, doğru anlatım ve işleniş ile çok etkileyici olabilir. Oyunu yapan stüdyo belli. Kaliteleri belli. O nedenle alt tarafı senaryo scripti okuyup hikayenin basit veya zayıf olduğunu söyleyen kişilere aldanmayın


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
5 yıl
Yarbay

Bu zombii ve türevi içeriklerinden gına geldi artık. Hep aynı klişe intikam senaryoları.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
5 yıl
Yarbay




< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

M
5 yıl
Yarbay

Üzüldüm açıkçası, etkisi uzun yıllar gitmeyecek bir oyunun şu duruma düşmemesi lazımdı. Spoiler'lara bakmadım, twitter'da Last of Us ile ilgili kelimeleri sessize aldım, umarım oyun çıkana kadar spoiler yemem.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
5 yıl
Yüzbaşı


Ending videosunu izledim, Abby, Ellie'yi öldürmüyor. Lev geldiğinde Abby'e durmasını söylüyor, Abby de bırakıyor ve gidiyor. Dina o kadar dayağa ölmüş olabilir ama Ellie iki yumruk yiyor sadece. Abby'i kontrol ettiğimizin videosunu da gördüm, o kadar çok irite edici ki anlatamam. Ben neden Abby'i kullanmak, Ellie'nin peşinden gitmek isteyeyim? Trans birey vs. olması ile zerre alakası yok. (Kendim LGBTİ bireyim zaten, LGBTİ ile bir sorunum falan yok) Ama N E D E N Abby? Ben bu oyunu Abby oynamak için beklemedim..




Bu mesajda bahsedilenler: @bensatanistdegilim
S
5 yıl
Yüzbaşı

Söylentilere göre ND bünyesinde çalışan bir geliştirici erken ödeme istemiş, ardından da birkaç kişi ek ödeme istemiş. Üzerinden bir süre geçmesine rağmen hiçbir şekilde çalışanlara dönüş yapılmamış. Sanırım onlara da dövme fotoğrafı gösterdiler skdkasjdjk. Bunun üzerine de geliştiricilerden biri ya da birkaçı, sabotaj veya intikam amaçlı dev-mod ile oyunun çok büyük bir kısmını sızdırıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Chris Traeger
N
5 yıl
Yarbay

Sony ; Hırsının kurbanı oldu



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

-
5 yıl
Binbaşı

olası naughty dog açıklaması





K
5 yıl
Yarbay

Bir oyunun pr'ı nasıl yapılamazın kanlı canlı kanıtı bu oyun. Naughty dog da sony de hatalı evet. Ama ilginç bir noktaya değinmek istiyorum ben.

Aslen bütün bu olup biten yine biz oyuncular yüzünden oldu. Bu 'daha iyi daha gerçekçi grafik' sevdası yapımcının da oyuncunun da başını yaktı. Ben sadece naughty dogdan bahsetmiyorum. Tüm firmalar elimizdeki yeni nesil oyuncaklara hitap etmek için bir taraflarını yırtmaya başladılar. Kendi aralarında da bir sidik yarışı oluştu. Zengin fakir ayrımı dünyada arttıkça sanki yapımcılar arasında da artmaya başladı. Büyükler hep daha gerçekçiliği hedefledi. Böylece yapım süreci, maliyeti arttı. Koskoca bir nesile sony nin en büyük kozlarından biri olan naughty dog 7 senede yalnızca 1 oyun ve bir dlc sığdırabildi. tlou 2 yi de hala bekliyoruz rezalet bir şekilde. Önceki nesilde bu kafası çalışan adamlar bize 4 tane birbirinden güzel oyun 1 tane de last of us'ın dlc sini verdiler. Hepsi de birbirinden güzeldi.

Ben şanhsen bir oyuncu olarak şu grafik şu animasyon kalitesinde değil de ilk oyunun hemen hemen aynı kalitesinde ama farklı mekaniklere güzel bir devam senaryosuna, bambaşka mekanlara gitmeye razıydım. Ve inanın bana bayıla bayıla da oynardım. Bizde ki şu OOOHAAAA Yüzündeki çillerin üzerine kan fışkırmış, akış yönü bile yerçekimini simule ediyor. Adamsın naughty dog olayı yüzünden oldu bütün bunlar. Bu grafik sevdası ciddi ciddi artık oyun dünyasında koca bir yarık olmaya başladı. 3A oyunlarda yarık gitgide büyüyor.

Yarık büyüdükçe yapımcının engelleri çoğalıyor. Naughty dog yalnızca finansal olarak büyüyerek, bütçeleri artarak, ekibini belki iki katına çıkararak, ps3 de yaptığı benzer çalışmaları yaparak belki şu nesile 3 tane uncharted, 2 tane last of us, ve bambaşka bir ip verebilirdi. Ben eminim o ekipte kafası zehir ne adamlar vardır müthiş potansiyeli olan oyunlar çıkartabilecek. Ama bu cesareti gösteremiyorlar. Yeni 3A ip görmemiz artık gerçekten zor. Hele ki sonraki nesile ben iyice karamsar bakmaya başladım.



G
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: TncyKrmn

o öyle olmuyor işte. Ps4 sahibi biriysem ve ben bu oyunu bekliyorsam bu tarz sapkınlıkları görmek istemem.
O zaman oynamayacaksın bu kadar basit.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
5 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Elric.

eşcinsellik yine bozdu her şeyi, büyük ihtimal aşırı fazla eşcinsellik var diye sinirlenen birisi yaydı
Arkadaşı tebrik ediyorum saçmalamakta zirve yapmış.



A
5 yıl
Yarbay

Katılıyorum hocam.
Daha önce ki sayfalarda da mesajım sizinkiler ile uyuşuyor hemen hemen. İlk sızıntıda bu kişi ile irtibata geçip ya elinde ki geliştirme aşamasında ki oyunu elinden alması gerekiyordu.
Yada o Kişi ile uzlaşması en akıllıca bir yöntem olarak görülebilirdi. Şuana kadar Spoiler yemedim çünkü bir nebzede olsa dikkat ediyorum onun için oyundan beklentim yüksek.

Diğer bir olayı da ele almıştık ki oda Sony ve ND'nin bir açıklama yapması yada Oyunun çıkış tarihini öne alması gibi.

Vaziyet şudur ki bu sızıntıları yayan kişi daha da ileri boyuta taşıyacağına benziyor. Bu da kaçınılmaz son gibi göründüğü için ben bugün yada yarın bir açıklama geleceğini düşünüyorum.

Elbet Oyuncular için kötü oldu bu sızıntı olayı, bizlerde en aza indirmek için her önümüze geleni maalesef okumayacağız yada Leak videolarını izlemeyeceğiz.

Oyun şuan Gold sürümünde olduğunu düşünürsek Dijital'e verilmesini geciktirmenin hiç bir anlamı olmaz... Elinde bitmiş bir oyun ve bunun sunumunu gerçekleştirmek için tam da güzel bir zamanlama.

Sızıntıları boş verin Oyun şu tarihte Dijital'de yayınlanacak densin herkes yine sıkacaktır dişini.

Onun için Sony ve ND'nin bugün yarın sessizliği bozulacağının düşünüyorum.:)




Bu mesajda bahsedilenler: @Dark Saga , @Thejoker58906 , @darkxen_1984
B
5 yıl
Yüzbaşı

gelsin hocam artık ..

eğer tarih açıklanmayacaksa bende tamamına bakıp geçeceğim ghosta 🙂

dün öyle dalgınlıkla epey baktım gerçi ama unutmaya çalışıyorum şuan 😂



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Thejoker58906
A
5 yıl
Yüzbaşı

İlk defa bir oyunu ön siparişle almıştım. Neden hiçbir zaman ön sipariş yapmamam gerektiğini anladım. Psnow'a gelince bilgisayardan oynarım para verilmez.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
5 yıl
Yarbay

Son kalan umut ; ‘ Cyberpunk 2077 ‘
Güvendiğimizi dağlara kar yağıyor bakalım bu oyun nasıl olacak





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nınja -- 27 Nisan 2020; 18:6:37 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
5 yıl
Yarbay

Elbette şimdi bakıyorum



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @darkxen_1984
E
5 yıl
Yarbay

Oyun daha çıkmadan çok konuşulmaya başlandı. Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Burada bile dakikada bir mesaj atılıyor, yabancı basını düşünemiyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 27 Nisan 2020; 18:53:21 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
5 yıl
Yarbay

+10000000



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @sıradan insan
D
5 yıl
Yarbay

Hefesimiz az bişey kaçtı zaten hocam bu rezillik olmasa çıkış tarihide olmayacaktı veya çıkarmak zorunda kalmayacaklardı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @darkxen_1984
J
5 yıl
Yarbay

Game of decade(!)



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >