D

Yarbay
25 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
33 üye
Görüntülenme (?)
683 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
6 yıl
FİKRET ORMAN İSTİFA
Şimdiye kadar sustuk ses etmedik hep destekçisi olduk..En zor zamanda elini taşın altına koydu, stadı yaptı, gelen şampiyonluklar derken.

Tüm bu güzelliklerden sonra son 2 yılda geldiğimiz nokta cidden içler acısı.

Oyuncuların, diğer kulüp çalışanlarının maaşını ödeyememek duruma düşürmek koca kulübü ne demek !! CL den gelen paralar, Oyuncu satışları, onca sponsorluk anlaşması, rekor seviyelere ulaşan Kartal Yuvası satışları, Stadyum gelirleri vs. içinde.

Şu saatten sonra Beşiktaş'a katacağı hiçbir şey kalmadığı açık ve nettir.

Yol yakınken, işler daha da kötüye gitmeden istifa et Fikret Orman.
D
6 yıl
SONY 49XF8577 KULLANICILARI
Bu modeli alan forum kullanıcıları olarak buradan bilgi paylaşımında bulunalım. Özellikle son Mediamarkt indirimi ile beraber alan arkadaşlar var takip ettiğim kadarı ile.




https://www.sony.com.tr/electronics/support/televisions-projectors-lcd-tvs-android-/kd-49xf8577/specifications
D
8 yıl
Hayaller\u0027i Galatasaray Gerçekler BeşikTAŞ !!!
Haftalar öncsesinden başladılar algı operasyonuna iş çıkarlarına gelince bi anda renk değiştiriverdiler yıllardır giydirmedikleri kalmadığı Gs camiasına karşı, öyleki canlı yayınlarda bi Gs forması giymedikleri kaldı ebedi dost görmedikleri, ülkeye şikeyi getiren geçmişe şikelerle dolu camia bi anda dost büyük camia oluverdi !!! Hayallere kapıldılar ebedi dostumuz Gs Bjk'yi yenecek ve bizde şampiyon olacağız diye ve bugün 8 Mayıs 2016 Saat: 22:00 itibariyle o toz pempe altında her türlü menfaatin olduğu hayaller bitti ve gerçeği Beşiktaş'ım bi tokat gibi vurdu yüzlerine. Şimdi gerçek yüzlerini bir kez daha gösterip yeni basın toplantılarında giydirmelere gene devam edeceklerdir Gs'ye.
D
9 yıl
M.Demirkol : Vodafone Arena\u0027nın Açılışını Bjk/Fb/Gs Yapsın !!
Mehmet Demirkol sevdiğim bi yorumcu ve gene kendince güzel bi öneride bulunmuş haklıda belki, kulağa hoş mantıklı geliyor dedikleri dinleyince.. ama teklif dahi edilemez edilmemeli böyle bişey, Dostuz biz demiş(yöneticileri kast ederek) ne güzelde demiş ama fazlasıyla gördük biz o dostluğu Feda sezonunda ellerinden gelse bi tekmede bu dostlar vuracaktı !! o yüzden umarım olmaz böyle bişey gitsinler Tavşanlı Linyitspor'la yapsınlar o açılışı ama bunları sokmasınlar o stada zorunlu haller dışında.

http://www.ntvspor.net/video-galeri/besiktasfenerbahcegalatasaray-oynasin
D
12 yıl
Kutlu olsun Beşiktaş\u0027ım Sevgililer günümüz !!
Ne kadar saçma gelsede bana bu tür günler genede bi anlamı var işte ve bana her sene olduğu gene tek şeyi hatırlatıyor Beşiktaşımı...Kutlu olsun BeşiktAşk'ım sevgililer günümüz...
D
12 yıl
Aybaba: Önümüzdeki Sezon Saraçoğlun\u0027da Oynayabiliriz
Samet Aybaba, KanalTürk'te yayınlanan 'Bunu Konuşalım' programında stad konusunda da açıklamalarda bulundu;
"Fenerbahçe Stadı bizim için şuan en uygunu olarak gözüküyor. Sanırım Galatasaray ile bu anlamda bir anlaşmamız olamadı. Olimpiyat Stadı hem rüzgar sorunu, hem de ambiyansının zayıf olması sebebiyle uygun değil. Ben kesinlikle tercih etmem. Nasıl oraya o stad yapılmış hiç mi düşünülmemiş anlamıyorum. Bizim için en uygunu Saraçoğlu gibi duruyor ve orada oynamak isteriz..''

Hani Fenerbahçe yönetimide bu duruma olumlu baktığı için önümüzdeki sezon Kadıköy'e misafir olabiliriz hayırlısı bakalım !!
D
12 yıl
LG-SAMSUNG-ASUS HANGİSİNİ ALMALIYIM YARDIM LÜTFEN !!
Arkadaşlar ALLAH nasip ederse uzun zamandır kullanıdığım 17'' monitörümü değiştirmek istiyorum belki yeterince konu var zaten araştırıp baksaydın diyenleriniz olucak ama kusura bakmayın artık.. Fazla bi bilgim yok öncelikle bu konuda o yüzden sizlerden yardım alma ihtiyacı duydum..Normal kullanım ve film izlemek için alacağım bazende PS3 bağlarım !!

Şu 3 monitör arasında kaldım siz hangisini neden tavsiye edersiniz acaba ??

http://www.vatanbilgisayar.com/monitor/lg-e2381vr-bn-23-e2381vr-bn-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=58734

http://www.vatanbilgisayar.com/monitor/samsung-s23b550v-23-s23b550v-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=60221#allImages

http://www.vatanbilgisayar.com/monitor/asus-ml238h-23-ml238h-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=51743
D
12 yıl
Yine Yeniden Fernandes !!!
< Resime gitmek için tıklayın >

Yeni yönetim menajerine rest çekince, Premier Lig hayalleri suya düştü. İdmanların mutsuz adamı Fernandes, Fenerbahçe'ye de gidemiyor çünkü...

Beşiktaş Fernandes'i satacak mı?

Teknik direktör Samet Aybaba "Liderim olacak" diyor ama Portekizli futbolcu cephesinde ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Yıldız futbolcu idmanlarda mutsuz bir görüntü çiziyor. Bu durum Quaresma, Ernst ve Simao'yu halen satamayan yönetimi düşündürüyor.

İşte Fernandes konusunda yaşanan olayların perde arkası ve bundan sonrası için ipuçları:

1- Portekizli futbolcu geçen sezon sonunda Fulya'daki evinde veda partisi verdi. Ertesi gün tüm eşyalarıyla ülkesine giderken komşularıyla vedalaştı. "Artık Türkiye'ye dönmeyeceğim" dedi. Çünkü eski yönetim, İngiliz kulübü Tottenham ile 17 milyon euroya anlaşmıştı. Kendisine söz verilen Fernandes artık Premier Lig hayalleri kuruyordu.

2- Yeni yönetim bu planı bozdu. Fernandes'in menajeri Mendes, 17 milyon euronun tamamını Beşiktaş'tan olan alacaklarına sayacaktı. Kaynağa ihtiyacı olan yeni yönetim buna karşı çıktı. Fernandes'in Tottenham hayalleri suya düştü.

3- Fernandes yeni sezon için ne yapacağını düşünürken, Fenerbahçe ile Beşiktaş 'dolaylı yollardan' temas sağladı. Kanarya'nın bu futbolcuya ilgisi büyüktü. Ancak Beşiktaş'ta taraftar tepkisinden çekinildiğinden, Fenerbahçe seçeneği masadan kaldırıldı.

4- Öncelikle Türkiye'den ayrılmak isteyen Fernandes, Egemen gibi maddi sorun yaşamayacağını umduğu Fenerbahçe'ye gitmeyi de seçenekleri arasına koymuştu. Ancak bu da camia baskısı nedeniyle olmayınca, gerginliği idmanlara yansımaya başladı.

5- Beşiktaş Fernandes'i halen satmayı düşünüyor. Ancak Quaresma gibi kadro dışı bırakıp değerini düşürmek istemiyor. Fernandes yurtdışına satılırsa, taraftarın tepkisinin Fenerbahçe'ye gitme ihtimalindeki kadar olmayacağı hesap ediliyor.

6- Geçen sezon Siyah-Beyazlı formayla 44 resmi maça çıkan Fernandes, taraftarların gönlünde taht kurdu. Bumaçlarda fileleri 5 kez havalandıran Portekizli yıldız 10 da asist yaparak dikkatleri birden üzerine çekti.
Kaynak: Bugün

Evet gene başladı renkli basın Fernandes'i bi yerlere göndermeye sezon sonundan beri sırasıyla Fb ve Gs formaları giydirip durdular..Adam çıktı en son açıklama yaptı hiç bir yere gitmiyorum burada işim bitmedi Beşiktaşı bu durumda bırakamam, şimdide buna rağmen böyle haberler neymiş çok mutsuzmuş yeter artık düşün yakamızdan !!!!!
D
13 yıl
Hayko\u0027dan Demirören\u0027e (Video)
Videoyu izlemek için tıklayınız

Tüp bitti benzine geçiyoruz !! Adamsın hayko..
D
13 yıl
The Darkness 2
Arkadaşlar darkness 2 satışa çıkmış 120 tl ye var en uygun sahibinden.com da sizce almaya değermi, aslında Batman Arkhamcity vardı kafamda şimdi kararsız kaldım !!
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.