Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
46
Cevap
2372
Tıklama
0
Öne Çıkarma
The Gamer
A
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

Bugün sizlere The Gamer adlı bir Manwha'dan bahsetmek istiyorum. (Manwha, Japon Manga ekolünün etkisiyle Güney Kore'de ortaya çıkan çizgi romanlara verilen isim) İnternet üzerinden yayınlanan ve iki kişilik amatör bir ekipten çıkan bu yapım kısa zamanda o kadar büyük bir ilgi gördü ki yakın zamanda Japonlar haklarını satın alarak Anime uyarlamasını yapacaklarını duyurdular.

Ya gerçek hayatta EXP kazanıp Lv kasabilseydiniz, yetenek açıp zindanlara girebilseydiniz, parti oluşturup eşyaları Inventory penceresinde taşıyabilseydiniz, hatta tüm bunları isterseniz yaratıklarla dövüşmeden de yapabilseydiniz, ne derdiniz, hoş olmaz mıydı?

Konu, Güney Kore'de yaşayan sıradan bir öğrencinin tüm hayatının bir RPG oyunun parçası olduğunu keşfetmesi ile başlıyor. Bulaşık yıkamaktan ders çalışmaya kadar her faaliyeti ona EXP kazandırıp yeni yetenbeklerin kilidini açmasını sağlıyor. Sınıf arkadaşının da kendisiyle benzer bir özelliğe sahip olduğunu keşfetmesi ile macerası farklı bir boyut alıyor zira dünyaya paralel başka boyutlara geçit açıp özelliklerini kendi belirlediği kısa süreli gerçeklikler yaratabildiği keşfediyor. Öte yandan Ayarlar kısmını açık unuttuğu için gün içinde pat diye yaratıklar ve zombilerle dövüşmek zorunda kalabiliyor. Zekasının, biraz da şansının da yardımı ile ilk dövüşünden sağ çıktıktan sonra sonraki dövüşünden nasıl hayatta kalabileceğine odaklanmaya ve taktikler oluşturmaya başlıyor. (Karakterin kurduğu stratejiler seriye ayrı bir hava katıyor) Aynı şekilde gücünü bir şeyleri öldürüp en güçlü olmaya çalışmaktansa defansif amaçlarla kullanıp yardıma ihtiyacı olan düşük seviye karakterleri -çok da işi abartıp kahramanlığa vurmadan- kurtarmaya karar veriyor. Şu ana dek çıkan 20 küsür sayı hikayenin başlangıç kısımlarıydı ve her perşembe günü yeni sayı çıkmakta. Türkçe çevirisi biraz ağırdan geliyor ama aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz:

http://www.batoto.net/read/_/215687/the-gamer_v1_ch1_by_paint-terk-fansub

The Gamer Wiki:http://the-gamer.wikia.com/wiki/The_Gamer_Wiki



U
10 yıl
Çavuş

U
10 yıl
Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

Arkadaşlar 32.bölüm ne zaman çevrilir ?
34'e kadar var burada, güncel yani.http://webtoongarden.com/OnlineOkuma/series/the_gamer/





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ueki -- 26 Nisan 2014; 14:50:27 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Ueki

quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

Arkadaşlar 32.bölüm ne zaman çevrilir ?
34'e kadar var burada, güncel yani.http://webtoongarden.com/OnlineOkuma/series/the_gamer/

Oo süper çok teşekürler


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
10 yıl
Yarbay

http://mangajoy.com/The-Gamer/35/


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Nymphetaminê , @Big Sight
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.