N

Yarbay
15 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme (?)
906 (Bu ay: 15)
Gönderiler Hakkında
N
2 ay
Hit Man (2023) Glen Powell
https://www.imdb.com/title/tt20215968/
Filmi bu akşam gördüm, malum ortamlara düşmüş. İzledim, gerçekten keyifli filmdi.

Zaman geçirmek, kafa dağıtmak için film arayanlar rahatlıkla izleyebilir
N
2 ay
Project Hail Mary | Ryan Gosling, Sandra Hüller (Mart 2026)
< Resime gitmek için tıklayın >

Marslı filmini çoğumuz biliyoruz. Mükemmel bir filmdi. Andy Weir'in Marslı kitabından uyarlanmıştı. Andy Weir daha sonra The Hailmary Project (Kurtuluş Projesi) kitabını çıkardı. En az Marslı kadar hatta bence daha iyi bir kitap. Herkese şiddetle tavsiye ederim.


Film ile ilgili de bilgiler yavaş yavaş gelmeye başladı. Başrol belliydi (Ryan Gosling). Kadroya Sandra Hüller'de katıldı. Bugün mükemmel bi haber daha geldi filmle ilgili. Greig Fraser, filmin görüntü yönetmeni olacak.

Film, komadan uyanan ve hafıza kaybı yaşayan, çok geçmeden insanlığı kurtarmak için uzayın derinliklerine gönderildiğini hatırlayan bir adamı konu alıyor.

https://www.imdb.com/title/tt12042730/
N
2 ay
Mentollü sigara
Acil olarak mentollü sigara nerede bulabilirim yardımcı olabilecek var mı
N
6 ay
Star Trek: Section 31 (2025) | Michelle Yeoh
Star Trek: Section 31'in çekimleri başladı.

Michelle Yeoh, İmparator Philippa Georgiou rolünü canlandıracak.

Başrolünü Michelle Yeoh'un üstlendiği filmdeki diğer oyuncular şu şekilde : Omari Hardwick, Kacey Rohl, Sam Richardson, Sven Ruygrok, Robert Kazinsky ,Humberly Gonzalez, James Hiroyuki Liao

Yeoh, “Star Trek: Discovery”nin ilk sezonundaki canlandırdığı İmparator Philippa Georgiou'yu filmde yeniden canlandıracak. Georgiou, Ayna Evreni'nden geçtikten sonra Bölüm 31 olarak bilinen gizemli Federasyon casus grubu için ajan olarak çalışmaya başlıyor.

Filmin resmi açıklamasında şöyle geçiyor: "Birleşik Gezegenler Federasyonu'nu korumakla görevlendirilen Georgiou aynı zamanda geçmişinin günahlarıyla da yüzleşmeli."

https://www.imdb.com/title/tt9603060/?ref_=tt_mv_close
< Resime gitmek için tıklayın >
Bu karaktere zaten spin-off çekeceklerdi. Birde film çekmeye karar vermişler. Star Trek fanları olarak uzun zamandır yeni film çıkmasını bekliyorduk, inşallah beklediğimize değer. Şahsen ben farklı bi konu görmek isterdim filmde zaten dizisini çıkaracaksınız. Discovery dizisinde de ölüp bu bitmemiştim karaktere. Dediğim gibi inşallah beklediğimize değer.

Haberler geldikçe güncellenecek...
N
6 ay
RAZER BLACKSHARK V2 Pro 2023 - Sağ taraf dağıldı
5 ay olmuştu alalı. Kulaklığın sağ tarafı dağıldı resmen kendi kendine. Vida yuvaları parçalanmış öyle olunca vidalar tutmamaya başladı dağıldı. İnternette araştırdım aynı sorunu yaşayan bir çok insan gördüm hemde aynı şekilde sağ taraftaki menteşe dağılmış hep. Bazılarına razer değişim yapmış bazılarına yapmamış. Razerla iletişime geçmiştim. Durumu değerlendirip dönecez dediler dün akşam mail geldi garanti kapsamında değil diye. Bende tekrardan cevap yazdım, redditte konu açtım, twitterda yazdım tekrar dönüş yaptılar tekrar değerlendireceğiz dediler.

İncehesaptan almıştık, garantisinide Bilkom sağlıyor
Sizde Türkiye garantisinde bir şeyler çıkar mı? Kullanıcı hatası deyip gönderirler %99.99. Aynı sorunu yaşayan 1-2 kişi gördüm türk, garantiye yollamışlar ama tahmin edeceğiniz gibi ne tamir ne değişim. Kullanıcı hatası diyip göndermişler. O yüzden TR tarafında hiç ümidim yok. Kulaklığın çalışmasında herhangi bir problem yok.

Bu arada ürünü ne yere düşürdüm ne de kötü kullandım. Araştırdığım kadarıyla 2023 versiyonları sorunluymuş bu kulaklığın. Adi malzeme kullanmışlar.

Bi şekilde tamir olur mu ya. Yapıştırmayı deneyecektim ama tamamen dağılmış ilk foto da o kahverengi iskelet tarzı bi yapı var o bile kırılmış

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
N
6 ay
Son zamanlarda Sarı Site
Son zamanlarda Sarı siteden alışveriş yapan oldu mu? Bazı satıcılarda referans ve yorumlar var dh ikinci elde olduğu gibi. Güvenilir midir? Tırsıyorum sarı siteden
N
7 ay
The Promised Land (Bastarden) | Mads Mikkelsen (2023)
Yorumlar çok olumlu Başrolde de Mads Mikkelsen var zaten.


The Promised Land, hayat boyu süren hayalinin peşinden koşan Ludvig Kahlen'in hikayesini konu ediyor. 1700'lerin ortalarında, Danimarka Kralı V. Frederik, Jutland'ın vahşi fundalığının evcilleştirilmesi, ekilmesi ve kolonileştirilmesi gerektiğini, böylece uygarlığın yayılabileceğini ve kraliyet ailesi için yeni vergilerin üretilebileceğini ilan eder. Ancak, hiç kimse kralın buyruğuna uymaya cesaret edemez. Ancak 1755 yazının sonlarında, Ludvig von Kahlen adlı yalnız bir asker, hayalinin peşinden koşmaya, kendisine zenginlik ve onur getirmesini umarak fundalığa gitmeye karar verir.


https://www.imdb.com/title/tt20561198/


https://www.youtube.com/watch?v=7H-PcfGlB6I
N
10 ay
Gran Turismo (2023) David Harbour, Orlando Bloom
Ortamlara düşmüş

Twitchte sürekli reklamını yapıyorlardı filmin, bayadır bekliyordum çıkmasını. Kadro da güzel.
https://www.youtube.com/watch?v=ZtO0a3gDOVs
N
11 ay
Rebel Moon: Part One - A Child of Fire (22 Aralık 2023) Zack Synder - Part 2 Yayında (19 Nisan 24)
22 Aralık 2023 Netflix'de yayınlanacak Rebel Moon filminin fragmanı geldi.

Part 2 : The Scargiver 19 Nisan 2024de gösterimde

https://www.youtube.com/watch?v=_rHLOXbFZtI
Tam sevdiğim tarz, güzel duruyor ben beğendim. Heyecanla bekliyorum.
N
11 ay
Monitör masa için askı aparatı
Merhaba. Babamın MSİ monitörü var sanıyorum 27inchi. Klasik bi monitör diyebilirim. Kendi Askı araparatıda klasik sadace öne arkaya oynuyor monitör.

Monitörün haraket kabiliyetini arttırmak için aparat bakıyoruz. Sağa sola allta üste hareket ettirmek için.

https://www.hepsiburada.com/dark-vm15-13-27-monitor-destekli-masaustu-monitor-standi-dk-ac-vm15-pm-bd200105

Şu tarz bi ürün gördüm bu işimizi görür mü acaba?

Daha önce bu tarz ürün kullanıp memnun kalan var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.