Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
170
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Tesadüfün böylesi! AKP'li trol 14 ay önce söylemiş
U
2 ay
Yarbay
Konu Sahibi

İBB soruşturmasında ifade verenlerin iddiaları doğrultusunda yeni bir soruşturma başlatıldı. Bu kapsamda gözaltına alınan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün, AKP'li troller tarafından “Tutuklanacaksın” ifadeleriyle sosyal medyada hedef alındığı belirlendi.


< Resime gitmek için tıklayın >


https://www.sozcu.com.tr/tesadufun-boylesi-akp-li-trol-14-ay-once-soylemis-p179444

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Feto taktikleri, senaryo ayni.
Yoruma Git
Cem - 2 ay +4
W
2 ay
Yüzbaşı

Bu zihniyet oyun, operasyon, ayak kaydırma seven kokan, leş, lağım gibi pis zihniyettir işte, kimse bozulmasın, zıplamasın, gerçek budur tam olarak. Niye sevilmiyor, neden benimsenmiyor, dibine kadar karşı çıkılıyor sorusunun cevabını hep veriyorlar, durmadan veriyorlar. İttifak zihniyetini kim niye, neden sevsin? Hep kötülerdi, hep kötü olacaklar, bu durum asla değişmez, ülkeyi, cumhuriyeti, demokrasiyi hiç bir şekilde benimsemediler, hepsinin derdi kendi ağalıklarını, patronluklarını dayatmak. Bu rezil, kokuşmuş, sıfatsız, karaktersiz zihniyetin derdi fayda değil, tam tersi zarar. Herkes görsün, anlasın, nereye gidiyoruz, bunlar bize daha ne yapmak istiyor sorularını kendisine sorsun, kaybettirmek, yenmek, eritmek şart.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 31 Mayıs 2025; 16:45:2 >

T
2 ay
Yarbay

Fetö'den daha büyük takip sistemi kurmuşlar muhtemelen. Kgb , mossad vs 'den daha büyük bir istihbarat sistemi kurulmuş olabilir herkesi dinledikleri gibi tüm muhalifleri takip ediyor olabilirler ülkede





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 31 Mayıs 2025; 16:49:16 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
2 ay
Yarbay

Feto taktikleri, senaryo ayni.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

W
2 ay
Yüzbaşı

İstihbarat muhalefeti takip ediyor deniyordu, muhtemelen takip ettiriyorlar, FETÖ yolları da kullanılır, kullanılıyordur. FETÖ ortadan kayboldu (aslında büyük ortağa yapıştı diyelim) ancak yöntemleri, yolları aktif, faal. Bunların dışında çok fazla kişinin militandan, askerden farkları yok, AKP, MHP bloğu için yozlaşmış, bozulmuş, operasyoncu olmuş, görevli gibi çalışan milyonlar var, hukuksuzca, kanuna bakılmadan hareket ediliyordur. Tümü irtibatlı, bağlı, oyunları tetikçiler, işaretçiler belli ediyor. Çavuşesku'yu, o dönemin Romanya'sını aratmazlar, aştılar yahu. Ayak kaydırma, plan dedin mi malum ikili akla gelir, marka oldu bu ittifak yığını.




Bu mesajda bahsedilenler: @Tek_Kisilik_Muhalefet
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.