Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
41
Cevap
1754
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Tekken 8 vs Mortal Kombat 1 (3. sayfa)
X
4 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Tekken 8 hikaye modunda jin in kazanmasını sağladığınızda ve Kazuyanın kazanmasını sağladığınızda credits ekranı bile farklı akar, birinde iyiler diğerinde ise kötüler yer alır (detaya gel):

https://www.youtube.com/watch?si=pmC7o4no30olzDy2&v=bfqnsy9XDaw&feature=youtu.be



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
4 ay
Yarbay

Hocam bu mortal kombat 11 aftermath’de yapıldı zaten. 🙂



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @x_abner
X
geçen hafta
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Tekkende stagelerdeki dinamiklik, mekanların kırılıp farklı bir mekana geçilmesi, mekandaki öğelerle etkileşim, arenaların gerçek dünyadan esinlenilmis olması, mekanlarda round geçişi sonrasında hava koşulları ve zamanın değişmesi vb öğeler Mortal Kombata açık ara fark atıyor. Mesela son eklenen beach stage e bakın. İlk round gündüz ikinci round gün batımı üçüncü round ise gece yarısı. Her round birbirinden güzel, adeta hepsi farklı bir stage gibi. Ayrıca sadece havanın vakti değil etkileşim de değişiyor. Mesela gece olunca havai fişekler atılıyor vs. Tekken efsane bir oyun. Lidia nın eklenmesiyle gerçek karate de oyunda yerini aldı, bu kadar dövüş sanatını bir arada barındıran bir başka dövüş oyunu varsa söyleyin onu oynayalım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.