Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
40
Cevap
1639
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Tekken 8 vs Mortal Kombat 1 (3. sayfa)
T
3 ay
Yarbay

Hocam bu mortal kombat 11 aftermath’de yapıldı zaten. 🙂



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @x_abner
T
3 ay
Yarbay

Steam hesabımda hem Tekken 8 hem Sf6 hem de MK1 var. Seviyorum dövüş oyunlarını. Üçü de yüklü, bir haftadır birini kapatıp diğerini açıyorum. Görsellik / grafikler açısından Mk1 bence üçü arasından en iyisi. O muhteşem arka planlar, efektlerdeki zenginlik falan çok çok iyi. Bir de sunum kalitesi olarak da MK 1 en iyisi.

Sf6'nın oynaması çok zevkli olsa da çok az karakter var diğer ikisine göre. Karakter grafikleri ve animasyonlar harika ama arka planlar pek olmamış Sf6'da.

Tekken 8'de ise karakter detayları harika. mesela kıyafetler, kıyafetlerdeki detaylar gibi. arka planlar orta seviyede. hareket çeşitliliği açısından ise üçü arasından en zengini Tekken 8.

Sonuç olarak üçünün de yeri ayrı bence. Üçünün de verdiği keyif ayrı. Birini çok seviyor olabilirsiniz ama diğerlerini / diğerini gömmek objektif olmaz. Siz bakamyın MK 1'in bu aralar çok eleştirilmesine. Monetizasyon uygulamaları yüzünden eleştiriliyor. Yoksa saf dövüş sistemi ve oyunu açısından bakılırsa taş gibi oyun ufak tefek dengesizlikler olsa da.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 22 Şubat 2024; 15:56:39 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.