HC de bu video yardımcı olursana |
@CANPOLAT68 Ekledim ama umarım hala oynuyorsundur, hellfire ring ve uber e ihtiyaç var |
tamam bakıyorum şimdi |
Ferfecir#2180 87 LvL WD. Akşam 6 dan sonra oyundayım eğer uygunsa bende katılmak isterim. |
Eklerim ama baya bisüre oynayamıycam echofury i sattım yerine daha iyisini alana kadar oynayamıycam sadece AH takılıcam |
Hardcor a başladım softcor da sadece ah yapıp gold kasacam geçici bir süre hardcor takılacam |
Bir hardcore cu daha katıldı demek aramıza... |
Hc'nin tadını alana bi daha sc'de zor oynar hocam bizim kulübede bekleriz |
Uber kesmeye yeniden başladım machinesi olan buraya batletag ını yazsın eklerim yada siz beni ekleyin DragonSlayer#2713 sahura kadar onlineyim bugün |
selam 30 tane falan machine var... yayengec#2463 |
ark teklifi gönderdim kabul et sende bana gönder hangimiz önce online olursak kabul eder |
mp10 da uber yapmak isteyen varmı bugün akşama kadar onlineyim |
Sonunda 3 adet machine yapabildim. Canpolat seni ekledim oyunda , müsait bir zamanında yardım edebilirsen çok sevinirim :) Canpolat sağolsun kestik ve ilk hellfire ring 'i aldım 3 cc :) Hızlı yardım için kendisine çok teşekkürler :) |
Master Canpolat eline sağlık. Bende 3 tane portal vardı ama senin sayende defalarca girdip materyalleri topladık ve 4 tane yüzük yaptım. Ellerin dert görmesin. Saygılarımla. |
Master Canpolat, 1 tane portal dün akşam yaptım. Act 1 key den 15-20 adet var. diğer key lerdend e girip düşürmeye çalışacağım. yardım isteyenler için kullanırım, senin bilgin doğrultusunda. Yani bir portalım var. Extra olursa da yine haber veririm. Bilgine. Saygılarımla. |
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle