I

Yüzbaşı
08 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
68 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
I
9 yıl
Emre\u0027nin yeni sözleşmesi
Emre'nin yeni sözleşmede artık sadece maç başı para alması beni herhangi bir transferden daha çok sevindirdi. Bütün gözden çıkarılabilecek ama takıma da faydası olur mu acaba diye düşünülen oyunculara yıllardır uygulanması gereken bir sistemdi bence bu. Nasıl oldu da böyle radikal bir karar verip akıllandılar hayret ettim .
I
9 yıl
Kovuldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray derbisinde yaptığı sorumsuzca hareketle takımını 10 kişi bırakan Bruno Alves'in biletini kesti. Yıldırım dün kulüpte görüştüğü Portekizli futbolcuya, "Seni artık bu takımda istemiyorum. Eşyalarını, pılını-pırtını topla git" dedi.

Habertürk'ün haberine göre; Fenerbahçe'de Galatasaray mağlubiyetinin şoku devam ederken, sorumsuzca yaptığı sert hareket sonrası takımını 10 kişi bırakıp mağlubiyette başrol oynayan Bruno Alves, dün Aziz Yıldırım'ın hışmına uğradı...

Portekizli oyuncunun akıbeti bugünkü yönetim kurulu toplantısında belli olacaktı, ancak başkan Yıldırım dün Bruno Alves'i kulüpteki ofisine çağırdı.

İdmana çıkmayan Alves, kulü e giderek Aziz Yıldırım ile yaklaşık 20 dakika süren bir görüşme gerçekleştirdi. Aziz Yıldırım'ın bir hayli sinirli olduğu görüşmede başkan ağır bir üslupla konuşurken, tercümanlar aracılığı ile Alves'e "Seni artık burada görmek istemiyorum. Fenerbahçe'ye yakışmayacak bir hareket yaptın, defalarca aynı şeyleri tekrarladın. Fenrebahçe Kulübü'ne yakışmayacak bu tavırlarını benim başkan olarak kabul etmem mümkün değil. Eşyalarını, pılını-pırtını topla. Seni artık bu takımda istemiyorum" dedi.

milliyet
I
10 yıl
Bluetooth kulaklık önerisi
hem pc hem iphone için bluetooth bir kulaklık almak istiyorum bir kaç gündür araştırıyorum ve Sony MDR-1RBT beats wireless PlayVision BTH033 Philips SHB7000 SENNHEISER MM 400 X Sennheiser PX 210 BT Samsung Level Over gibi kulaklıklar buldum ama burdan bir fikir almak istedim fiyat açısından performans açısından hangisini ya da farklı olarak ne önerirsiniz yoksa bluetooth sevdasından vazgeçmeli kabloluya mı yönelmeliyim şimdiden çok teşekkürler
I
10 yıl
11.13.14
vize öncesine denk getirdiler rezillik
I
10 yıl
Raf göndermek istiyorum
yeni başlayacak arkadaşlara birlikte de oynayabiliriz tabiki raf daveti göndermek istiyorum . almak isteyen de varsa lütfen bana ulaşsın. yeni serverda başladığımızdan çok lazım oldu. teşekkür ederim
I
10 yıl
Wow için mouse tavsiyesi
Oyunda ek tuşları da rahat atayabileceğim bir mouse istiyorum tavsiyelerinizi yazarsanız çok sevinirim teşekkürler
I
10 yıl
Cisse için teklif yapıldı
Ara transfer döneminin suskun takımı Fenerbahçe, son anda harekete geçti. Sarı lacivertlilerin Newcastle United forması giyen Papiss Cisse’ye teklifte bulunduğu iddia edildi. Daily Mail gazetesinin haberine göre 6 milyon sterlinlik bir bonservis ücreti ile pazarlıkların başladığı bildirildi. Senegalli forvetin haftalık 40 bin poundluk ücretinin ise Fenerbahçe için sorun teşkil etmeyeceğine dikkat çekildi. Oyuncu için kulübünün daha yüksek bir bedel talep ettiği, daha önce Trabzonspor ve bir Arap kulübünden gelen tekliflerin reddedildiği hatırlatıldı.

milliyet
I
10 yıl
Para(item) transferi (alliance\u003ehorde)
aynı realmde bu mümkün mü arkadaşlar ya da nası olabilir?
I
10 yıl
DPS hakkında
Merhabalar
http://www.noxxic.com/wow/dps-rankings/realistic buradaki dps değerleri doğru mudur ve iLVL ne demek. Yeni başlayacağım için aklımda bir takım sorular var. Şimdden teşekkür ederim.
I
10 yıl
Wow battlechest
Merhablar arkadaşlar başlamak için en uygun ve en ucuz seti nereden nası alabilirim siz nasıl aldnız yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.