Arama butonu
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
 Sonuçları gör
Bu konudaki kullanıcılar: 9 misafir, 5 mobil kullanıcı
61136
Cevap
1582463
Tıklama
21
Öne Çıkarma
Cevap: 🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1696. sayfa)
M
4 yıl
Yarbay

İ
4 yıl
Moderatör

Turbo turabisiz survivor sarmıyor.




_____________________________

Eski kullanıcı adı: AMC


M
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Eragone

Hayal Ettiğim All Star Ekibi;
Erdi Başkan
Semih Reis
Cumali Başkan
Ayı Hikmet
İblis Bora
Dora Dayı
Yeğen Poyraz
Yunus Emre
Mert Öcal
Eser West
Serhat Akın
Fatih Yoldaş
Ogeday Girişken
Berna Sultan
Ayıcan Sultan
İlayda Sugar
Egodalaka Bükücü Sude
Miss Greece Dimitra
Yağmur
Birsen
Seda
İblis Bora jdshdjsahdkjhsajkdjk


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: T0RNAD0

Çağrı başkan yokmu hocam.
Onu unutmuşum hocam mutlaka saymadığım 1 2 kişi daha vardır. Tolunay reissiz all star olmaz Murat'ı dövecek adam lazım.

Gerçi çok da önemli değil Acur all Stara 2020 gönüllü çöpleri ve kibir kasvet ordusu dolduracak.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
4 yıl
Yarbay

Allstar yapmakla olmaz format sıkıcı abi koş koş at yaratıcı şeyler olmalı. Sms ile eleme sistemi de değişmeli. Yine 10. Olursun ratingde demedi deme.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: franz392


Poyraz potaya girmiş diyorlar ki bunu diyen ypfc hesapları geçen hafta konseyden önce Steven'ın oylamada 1. olduğunu da söylemişti. Kesin mi değil mi bilemem çünkü hep doğru bilgiyi alacaklar diye bir şart yok. Yalnız Berkay kazanıp Poyraz dediyse nankörlüğün kitabını yazar.
Artık ilk turda eşleşmesinler de yoksa kafayı yiyeceğim her gün mü bu ikisi eşleşir kurgu ne diyorlar ya kurgu bu işte sahte rekabet yaratma peşindeler



E
4 yıl
Yarbay

Batuhan Başkan yine kendi panoramasını yapmış,haksız olduğu tek konu yok.Berkay böyle son 4’e gider diyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egeozbaran -- 7 Haziran 2021; 15:56:52 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

E
4 yıl
Yarbay

Fragman sonunda Batuhan ayakkabısını çoktan çıkarmış,demek ki elenmiş diyorlar,muhtemel bence de.Poyraz-Berkay oyunu final olabilir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egeozbaran -- 7 Haziran 2021; 16:17:52 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

E
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Egeozbaran

Dora her türlü gidecek zaten,bugün alacağı bir dokunulmazlıkta Batuhan derse Aleyna-Steven-Batuhan potası olacak.Steven son hafta sms birincisi olduğu için Batuhan veya Aleyna elenebilir diye düşünüyor.En kötü Steven gider,final oyunlarında tehlikeli olabilecek bir rakip elenmiş olur diyor.Steven mavi takımda söylemi için de,Poyraz zaten sms ile elenmeyeceğini biliyor,Steven’a bel bağlayacağı bir durum yok.
Poyraz'ın bu toplara girmesini gerektirecek hiçbir şey yok zaten tek başına tüm kırmızı takımı teker teker eleyecek güçte. Gitmeyecegini zaten biliyor o zaman gitmeyecegini bildiği için hiçbir dokunulmazlığa asılmasın nasıl olsa gitmeyecek. Bu saçma sistemin adı bireysellik olsa da bildiğin takım oyunu oynanıyor şu an Poyraz dokunulmazlıkların 3'ünü de mavi takımla beraber almak varken bu işlere girmez. Ayrıca ödül oyunları da var daha Steven gitsin de ödül oyunlarını kaybetsek de olur diye düşündüğünü hiç sanmıyorum. Kaleyna kuruntu yapıyor sadece reddedilmenin acısı hala çıkmamış belli ki kırmızıya geçtiğinden beri saz arkadaşıyla Poyraz'ın ismini ağzından düşürmedi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
F
4 yıl
Yarbay

Oyun ve potayla ilgili bir sürü iddia okudum, Dora dayı son 7'ye kaldı diyebiliriz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
4 yıl
Yarbay

İYİ AKŞAMLAR

ALEYNA KALAYCIOĞLU FAN CLUB



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
4 yıl
Yarbay

Dayıboylar gün sizin gününüz

İsmail kazanmış
poyraz yada ayşeyi demiş


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Fusko

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

U
4 yıl
Yarbay

Mağdur olmasa kaleyna giderdi yarın



B
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Ironim

Aleyna alır şimdi dokunulmazlığı
Dün ki oyunda en mühim mesele atmıştı. Parkurun yüzde 5 bile etkisi yoktu. Kızların bu kadar iyi olmasının sebebi 1 metre yakından atmalarıydı. O kadar zor atış için 1 m çok büyük avantaj. Aleyna böyle bir avantaja rağmen alamadı oyunu.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
4 yıl
Yarbay

Kızların yakından atması adaletsiz.Bu arada Berkay-Poyraz ilk tur eşleşmesi olmayacak büyük ihtimalle,2 eşleşmenin sonucu belli olmuş oldu böylece fragmandan.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

I
4 yıl
Yarbay

İsmail Steven'ı paramparça etti.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
4 yıl
Binbaşı

GIDIYORSUNUZ !!! Çakma dayıcılar sizi!!!





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cino__cool -- 7 Haziran 2021; 23:29:14 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >