B

Yarbay
11 Nisan 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
174 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
B
2 yıl
Evden çıkarken fişi çekmek
Evden çıkarken tasarruf amacıyla modemin ve turkcell tv nin fişini çeksek, bu işlemi hergün yapsak zararı olur mu?
B
3 yıl
Sürgülü tv ünitesi
Arkadaşlar tvyi kullanmadığım zaman korumak için sürgülü kapaklı tv ünitesi arıyorum. Bir tane bile yok . Salak salak bir sürü göz koymuşlar. 40 sene önce olan sürgülü kapaklı ünite bulunamıyor.
B
4 yıl
Boot etmeyen 3770k
kasa içine su dökülmesi sonucu anakart çalışıyor ama 3770k işlemci çalışmıyor. Güç vermemle gücü kesmesi bir oluyor kısa devre gibi. Silgiyle pin yerlerini temizledim işe yaramadı. Yanık vs görünmüyor. İşlemci çöp mü olmuştur?
B
4 yıl
Turkcell kota aşım kurnazlığı
Turkcell kotam doldu otomatik olarak 1gb eklemiş 24 lira kitlemişler. Bu devirde 1gb 24 lira işte bunlar böyle köşeyi dönüyor. Duran tarife için her ay extra 7 lira verecekmişim.
B
6 yıl
Ankarada suzuki özel servis
Yetkili servislerin fahiş fiyatlarından bıktım adam yağ filtre değiştiriyor 1000 lira. S cross aracım için özel servis var mı?
B
6 yıl
Dumbell press omuz sakatlığı
Dumbell press dirsekler tam yanda olacak şekilde yapıyordum. Her antreman sonrası bir ağrı oluyordu. Yorgunluk ağrısı sanıyordum. Son antremanda ağrı şiddeti arttı. Meğer dirsekleri biraz öne almak gerekiyormuş. Yoksa sakatlık çıkıyormuş. Erkenden hatamı gördüm neyse ki. Sakın enseye barbell press ya da dirsekler yanda dumbell press yapmayın.
B
6 yıl
Giriş paketi kanal listesi
Devlet sırrı gibi bulamadım
B
6 yıl
Spigen.com.tr den kılıf almak
Note9 için bu siteden kılıf aldım 15 temmuzda kaç gün oldu ürün yok para yok hiç tavsiye etmiyorum harcama itiraz dilekçesi vereceğim
B
6 yıl
Cod wwii beceriksizliği
Multide zorlanıyorum bu oyunda adamlar görür görmez indiriyo bir de adamın smg si benim lmg den daha etkili anlamadım ki. Yoksa reflekslerim mi zayıf
B
6 yıl
ps4 ses ayarı
samsung soundbar aldım tvye optik bağladım. ps ses ayarlarında pcm dolby ve dts olmak üzere 3 seçenek var 3ünde de ses alıyorum. Hangisi daha kaliteli ses verir?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.