Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
35
Cevap
2223
Tıklama
8
Öne Çıkarma
Steam FPS Festivali başladı: %85'e varan indirim
T
geçen ay
Moderatör
Konu Sahibi

Steam FPS Festivali başladı: %85'e varan indirim
Steam’de FPS severler için büyük indirimler başladı. Steam FPS Festivali ile birinci şahıs nişancı (FPS) türündeki oyunlar yüzde 85’e varan oranda indirime girdi. Steam FPS Festivali, 25 Nisan’a kadar devam edecek.



Kampanya sayfası: Steam FPS Festivali



İndirime giren oyunlara baktığımızda şu sıralar dizisi ile birlikte yeniden gündeme gelen Fallout serisinde güzel indirimler dikkat çekiyor. Ayrıca Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Ready or Not, Arma 3, Rust, Squad, The Hunter, Doom Eternal, Resident Evil 7 ve Metro Exodus oyunlarında güzel indirimler sunuluyor.



Popüler oyunları ücretsiz deneme fırsatı



Steam FPS Festivali ile birlikte çeşitli oyunları ücretsiz oynama fırsatı elde edebilirsiniz. Çok sayıda oyun için ücretsiz demo sunuluyor. Far Cry 6, Resident Evil Village, Doom, Wolfenstein II ve Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction oyunlarının ücretsiz demosunu oynayabilirsiniz. Bu oyunlar aynı zamanda indirime girdi. Oyunu beğenirseniz indirimli fiyattan satın alabilirsiniz.



Ayrıca Bkz.PS5 Pro özellikleri ve çıkış tarihi netleşti: Geliştiriciler hazırlıklara başladı



FPS Festivali kapsamındaki diğer etkinlikte ise ücretsiz profil öğeleri dağıtılıyor. İndirim sayfasındaki “Ücretsiz Puan Dükkanı Öğelerinizi Alın” butonuna basarak ücretsiz hareketli avatarak, çıkartma ve avatar çerçevesi edinebilirsiniz.



Steam FPS Festivali'nin öne çıkan indirimleri





 Haberi Portalda Gör

%99 yaparsan eski fiyatlara döner. Dolar ile satamazsın Steam.
Yoruma Git
MaximillianFoe - geçen ay +55
sanırım 1 tane bile oyun almadım steam dolara geçtikten sonra :) xbox, epic ve ps sıralamasıyla kontrol ediyorum oyun almak istediğimde.. bunlardan hiçbirinde yoksa ve oyun gerçekten va...
Yoruma Git
Yorumun Devamı SweptureX - geçen ay +35
3-5-10 dolar başta okurken göze ufak geliyor, sonra onu 33 ile çarpınca yok ya kasın diyor insan. Adamların umurunda değiliz, bildiğin Steam Türkiye %70-80 bitti.
Yoruma Git
strathmorea - geçen ay +16