Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 4 misafir
33460
Cevap
1647763
Tıklama
59
Öne Çıkarma
Cevap: SOUNDBAR [ANA KONU] (705. sayfa)
S
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: djangobjk

Sn11 kullanıyorum birde stereo sistem kurmak istiyorum yalnızca iki kule hoparlör ve birde amfii arıyorum müzik için kullanacağım öyle aşırı birsey olmayacak. Hobi odasına. Sony str 790 alsam işimi görürmü yanlış seçim mi olur. Teşekkürler.
AVR ile müzik dinlenmez amacı o değil cinema hobisi olan adam arada müzik de dinlesin diye avrlere konmuştur stereo

stereo amfi düşünün bütçenize göre



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

S
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: barisx3

Tidal ve deezer kapatıldı devlet gidi müzik dinlemek haram dedi sanırım

Alıntıları Göster
iş haramlığa kalırsa kimse netflixin eline su dökemez

üzüldüm ama kurallar neyse uyacaksın kimse turkiye devletinden büyük değildir

netflix lisansını aldı yayınını yapıyor tidal de alır





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 28 Kasım 2020; 8:52:8 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

A
3 yıl
Yüzbaşı

Tidal android uygulaması çalışıyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
3 yıl
Yarbay

Telefonunda arkada vpn filan çalışıyordur tidal bağlantı sorunu diyor benim telefon da android



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

N
3 yıl
Teğmen

Beyler merhabalar

Ben Samsung q70t TV aldım. Tv'de earc var. Fakat Dolby atmos yok bildiğiniz gibi. Evimde ayrıca Samsung soundbar q70t var. Tv'de earc olması hasebiyle hdmi kablo ile true hd sesi soundbara pass through yapabilir mi ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
3 yıl
Er

quote:

Orijinalden alıntı: Emre.35

hw-q70t ile SWA-8500 uyumlu mu? Samsung'un sitesinde 9000 öneriliyor gördüğüm kadarıyla.

Amazon'dan verdiğiniz siparişe gümrük vergisi dahil mi?

Alıntıları Göster
q70t için 8500s uyumlu, 9000s almamamın sebebi çok bi teknik özellik farkı yok fiyat olarak 400 TL daha pahalı.

gümrük vergisi kargosu herşey dahil fiyatı bu.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
E
3 yıl
Teğmen

amazon’dan vergiler dahil 132,59 $ çıkıyor. Sizin yazdığınız rakama göre yüksek olduğu için sordum. Teşekkürler bilgi için.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @dijitalfelaket
O
3 yıl
Yüzbaşı

Sony Android tv ye Apple TV gelmiş bugün indirdim şcerıgınde sadece iTunes dan kiraladığınız filmleri izleye biliyorsun şimdi sorum şu soundbar Aldığım zaman tv ve Soundbar da earc girişi olacak acaba Atmos filmlerdeki sesi alabilirmiyim yoksa genelde Apple TV kutusu almam gerekir


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
3 yıl
Er

Arkadaşlar merhaba Çok film izlediğim için daha kaliteli bir ortam olması amacıyla bugün almış olduğum lg Snh5 model Soundbar ım geldi. Ancak sorularım var çok anladığım bir konu değil.
1-tv ünitesinde televizyonun altında uydu kutusu olduğu için ünitenin altına yere koydum Soundbarı seste olumsuz bir etki olur mu?
2-çıkan optik kablosuyla bağladım. Hdmi ile bağlasam daha mı iyi olur optik mi daha iyi?
3-tv ayarlarından nereden ses çıkacağını seçerken tv+soundbardan mı daha kaliteli olur yoksa sadece soundbardan mı çıkmalı?
4-yapmam gereken bir ayar var mı sadece bağladım başka bir ayardır vs. Yapmadım.
Yardımcı olursanız çok makbule geçer.
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
3 yıl
Teğmen

Geldi sonunda Samsung HW-Q70T . 4000 TL ye çıkmış fiyatı 2700'e almıştım.

https://www.hepsiburada.com/samsung-hw-q70t-tk-q70t-soundbar-p-HBV00000V0VFI?magaza=Hepsiburada

Normalde samsungun servisini arayıp randevu alıp kurdurmanız gerekiyor. Ben beklemedim kendim kurdum. Yaptığım görüşmede kutunun dışında darbe var ise samsungu servisinin de buna birşey yapamayacağını belirttiler. Ona istinaden bu kararı aldım. Yani bir problem olursa her halükarda kıvıracaklar. Darbesiz kargo bu güne kadar görmedim ben ki benim kutunun dışında da vardı.

Her neyse ses testi yapamıyorum, mağlum telefonun mikrofonu ile birşey anlaşılmaz. O yüzden o işe girişmedim.

* Philips TV ye ARC girişinden bağladım (EARC yok).

* Önce subwooferın güç kablosu prize takılıyor. Sonra barın adaptörü prize takılıyor. Hiç bir işlem yapmadan eşleşiyorlar. Yani odanın herhangi bir yerine koyabilirsiniz. Sadece prize takmanız yeterli.

*BT te hiç sıkıntısız. kumandadan BT moduna getirdiğinizde anında görüyor. Ekstra bir ayara ihtiyaç yok. Telefon bağlandı.

*İlk başta TV'den bir türlü ses alamadım. TV'nin "genel ayarları" na girip oradan işlem yapmak gerekiyor, kurcalayarak buldum. TV'den TV'ye farklılıklar olduğu için denemeniz gerekiyor. Ancak marka ne olursa olsun % 90 "genel ayarlar"dadır. Sesi açıp kapamayı TV kumandası otomatik tanıdır. TV kapanınca sounbarda kapanıyor ve açılabilir. Aslında ses modları dışında soundbarın kumandısını kullanmaya gerek yok.

*Atmoslu bir film açtım netflixten. Tabi bir halttan anlamadığım için bana ses çok iyi geldi :) Ses modlarını kullanabiliyorsunuz en iyisi adaptive gibi geldi. Dialoglar çok net oluyor.

*Ondan sonra TV'nin ses ayarlarını kurcaladım. Orada gelişmişten "çok kanallı (atlama)" diye bir yer varmış. Onu seçince atmos destekli filmi bir daha açtım bu sefer soundbar üzerindeki LED ekranda dolby atmos yazısı çıktı, diğer ses modlarına geçiş yapamıyorsunuz o zaman. Ancak seste farklılıklar oldu. Tabi sesler arkadan geliyor gibi bir durum yok ama daha da iyileşti. Zaten bütün bunları bilerek almıştım bu modeli.

*Bana göre müzik performansı, baslar da güzel. Ses seviyesi maksimum 20 yaptım. üstü sıkıntı, apartman ayağı kalkar :) 100 birim var. Ses çok temiz. Fiyatına göre orta seviye soundbar ancak hissiyat üst sınıf gibi. Hem ses hem de malzeme kalitesiyle.

*Genel itibariyle TV'de filmleri TV hoparlörü ile seyredenler için çağ atlamayla eş değer. Ancak belli bir süredir bu tarz sistemlere aşina olan kişiler için ihtiyaçlarını karşılamaz bence. En basitinden arka hoparlörler yok.

*Bu arada kutunun içinden HDMI kablo çıkıyor. Dandik birşeye benzemiyor. Ancak ben nolur nolmaz diye HDMI 2.1 (48gbps) kablo almıştım. Onu kullandım.

*Samsung smart things diye bir program var. O programa bu cihaz wifi ile ekleyebiliyorsunuz ve telefondan cihazın ayarlarını yapabiliyorsuz. Aynı zamanda güncelleme vardı onu da o şekilde yaptım. Oldukça zahmetsiz. (Yani netten dl yapıp USB'ye atıp cihaza USB bağlamadan)

---------------------------
Bunları yazmamın sebebi bu model için genel itibariyle çok düzgün bir kaynak bulamamamdı. Mümkün olduğunca toparlamaya çalıştım.
---------------------------


Bu mesaja 2 cevap geldi.
E
3 yıl
Yarbay

Oncelikle hayirli olsun. Soundbarin tv altina konumlanmasi gerek. Taban seviyesinde hic bir hoparlor verimli ses uretmez.

Hdmi daha cok veri ve goruntuyu ses ile beraber tasir.

Tv+soundbar secenegi tv'nize ozel olabilir. Benim samsung tv'lerde boyle bir opsiyon yok. Ancak siz deneyin, eger tv'niz ile beraber daha iyi ses veriyorsa oyle kalsin.

Saygilarimla.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
3 yıl
Yarbay

Tv'niz direkgecis yapiyorsa atv'ye gerek yok. Ancak tv uygulamasi size atmos ses opsiyonu sunacak mi? O ayri bir detay.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ozcan69
Y
3 yıl
Yüzbaşı

Mediamarkt'ta jbl 5.1 soundbarı tekrar denedim (surround'ları kablosuz olan modeli). Müzik performansı oldukça hoşuma gitti bu sefer. Sesi oldukça berrak, enstrumanlar da gayet net, kuvvetli geliyor. Movie moduna alınca hele oldukça dolgun bir ses karakterine bürünüyor cihaz, özellikle rock, metal tarzı müzikler için çok başarılı buldum. Gücü hissettiriyor :) Farklı bir mod'da da vokaller çok temiz ve ön planda geldi. Bu da çok hoşuma gitti.

Geçen denememde biraz uğultulu bas karakteri hissetmiştim ama bu sefer sub ayarlarını falan daha dikkatli yaptım ve gayet güzel sonuç aldım. Aletin hakkını yemeyeyim diye olumlu yorumlarımı paylaşmak istedim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
3 yıl
Yüzbaşı

Vintage receiver'lara yönelebilirsiniz. Ben harman kardon aldım bir tane 20 watt'lık, iki kule bağladım çok da kaliteli olmayan. Sonuç fena olmadı. Müzik için daha başarılı genel olarak soundbar ile kıyaslayınca. Sn11r bas olarak çok daha iyi subwoofer'ından dolayı ama harman kardon stereo receiver daha sıcak ve doyurucu tonlar sunuyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @djangobjk
H
3 yıl
Binbaşı

Herkese merhabalar,

Ben hem bilgisayarıma hemde TV me bağlayabileceğim 1000 TL civarı profesyonel olmayan ama güzel bir soundbar arıyorum pek bir bilgimde yok maalesef, paramda yok. Acaba hangi modeli önerirsiniz. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.



O
3 yıl
Yüzbaşı

Eyvallah orasını bizim birtürlü gelmek bilmeyen sınırda takılı kalan SN11 geldiği zaman öğreneceğiz Atmos ses verecekmi yoksa ATV mi alacağız bence Netflix Atmos verıyorsa oda verecektir diyorum ATV siz


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @eiskent
E
3 yıl
Yarbay

Benim tv'de amazon atmosu veriyir, netflix vermiyor. Yillar once digiturk filmleri dolby digital verirdi. Band genisliklerini kistikca cok kanalli sesler tatihe karisti. Atmos geldi, cihazlar gec geldi, cihazlari aldik tv'ler yetisemedi. Tv'ler gelisti bu sefer telifler nedeni ile sunucularda ialer karisti. Iki kurus keyif yaoacagiz diye olan bizim cebe oldu. Netflixten atmos almak icin 1700TlL'lik apple tv sus gibi duruyor:)

Saygilarimla.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ozcan69
W
3 yıl
Yarbay

Valla yapıyor ama çok nadir saate bir kere felan bazen hiç duymuyorsunuz bile. Amazon primede izlerken aşırı derecede yapıyor 40dk lık dizide çat çut pat put sesler geliyor. Netflixte izlerken sorun yok pek tv yayını izler gibi saate 1 kere felan ufak pıtlama oluyor. Ama amazon felaket ya aplikasyon bazı sorunlar olduğu apaçık belli.




Bu mesajda bahsedilenler: @tema59
W
3 yıl
Yarbay

telefonumdan smart view olarak ekran paylaşımı yapıp dizi izliyorum yapıyor gene çok nadir de olsa. Bt kullanmıyorum çünkü 5.1 ses çıkışı vermiyor. HDMI arc kullanıyorum sadece.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @josh-r
O
3 yıl
Yüzbaşı

Saglik olsun Babacan ne paralarımız Fuzuli’yere gitti
Bu demek oluyorl ki ozaman benım XH9500 tv Netflix Atmosu SN11 beraber cözer şimdi geriye Apple TV kaldı ... TV app üzerindeki indirdiğim Apple TV yi Atmosu cözermi yoksa bizim elimiz cebimize girip bir ATV mi alacağız ...???


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @eiskent