W

Yarbay
15 Aralık 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
321 (Bu ay: 5)
Gönderiler Hakkında
W
4 yıl
DTS ses formatındaki sorun
Arkadaşlar merhaba DTS ses formatında film izlerken rastgele kafasına göre anlık yani 1 saniye kadar ses kesiliyor komple gidiyor. Q70R soundbarda bugün başıma geldi bir buçuk sene önce almış olduğum MS650 soundbarda da aynı sorun vardı DTS ses formatında ne zaman bir film izlesem 2-3 yerde anlık 1 saniye kadar ses komple kesiliyor. Bunun nedeni nedir ? DD ses formatında böyle bir sorun yaşamadım hiç sadece DTS formatında oluyor yani kablo temassızlığı felan yok ortada her şey kusursuz takılı tv arc girişine.
W
5 yıl
PTT KARGO
Merhabalar
26 kasım sabah 6 : 32 de Tuzla Kim e teslim edilen kargom 2 aralık olmasına rağmen hala orada gözüküyor. Şubeyi arıyorum açan yok. Neden dağıtıma çıkmıyor bilen varmı ? Ptt kargo battı mı yoksa ?
W
5 yıl
samsung hw-ms750 Türkiye ye geldi mi ?
Bu ürün türkiye ye ne zaman gelecek 5.0 kanallı olduğu için almayı düşünüyordum ama uzun süredir gelmiyor hiçbir yerde bulamadım ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.