Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
1059
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sony z3 artık bezdirdi. Bi bakar mısınız?
E
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhabalar. Z3 telefonum spor salonunda ezildi. Telefonu elime aldım dokunmatik çalışıyordu ama bastıkça çatlayan yerler uzadı ve dokunmatik çalışmaz hale geldi. Daha önceden de ekran kırılmıştı, sıradan bir teknik serviste yaptırmıştım. Ben daha fazla bu telefonu kullanmak daha doğrusu görmek istediğim için üstüne para vermeden bir telefonla takas etmek istedim. Lg g2'nin çok kullanışlı, harika bir telefon olduğunu kendim test ettim ve lg g2 de karar verdim. Şimdi sormak istediğim; lg g2 2. El 500-600 arası bir telefon. Benim telefonumun bu haline 500 tl fiyat biçtiler ve lg2 için üstüne para ödemem istendi. Nasıl bir yol izleyip, bu işten para vermeden kurtulup, takası gerçekleştirebilirim?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
9 yıl
Binbaşı

telefonu başkasına 500 liraya satıp g2 alın



İ
9 yıl
Yüzbaşı

G2 spor salonunda düşünce ezilmeyecek mi? Ezilirse catlay an yerler uzamayacağım mı? Bence yaptırıp kullanın. Z3 üstüne para verip G2 komik olur.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

B
9 yıl
Yüzbaşı

Bezdiren nedir anlamadım? Telefonu ezerseniz tabiki kırılır. Aynısı g2 'ye de olur. Bence üstüne para verip g2 almak komiklik olur. Telefonu adam akıllı yaptırıp kullanmanızı öneririm..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
9 yıl
Yarbay

Öyle bi başlık açmışsın ki! gören de z3 sorunları nedeniyle seni bezdirmiş gibi bir yanılgıya düşürüyor insanı... Oysaki başlıkla içerik alaka yok..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
9 yıl
Yüzbaşı

telefonu hor kullanıyorum diye başlık açsaydın sıkıntı yoktu da böyle deyince insan telefonda bişey var sanıyor.

lg g2 sağlamlık olarak z3 ün yakınından geçemez.

onda da sıkıntı yaşarsın.



N
9 yıl
Yarbay

Z3 ve g2 iyiymiş valla marslı değiliz gerek yok kullan z3'ü yaptır kullan.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
9 yıl
Binbaşı

Fiyat farkını vereceğine ekrana para ver yaptır kullan arkadaşım. Demekki telefon ezilince ekran çatlıyormuş , ezmemek lazımmış çünkü bu cihazlar taştan yapılmıyormuş bunu da gördük, G2 direkt plastik Z3 ezildiği yerde G2 betona penetre olur herhalde.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
9 yıl
Yarbay

Z3 den inip G2 ye geçmeyi düşünüyorsun ama G2 malzeme kalitesi çok iyi bir telefon değil üstüne üstlük sen birde hor kullanıyorsun . Ya samsungun active modellerine bak yada z3 tamir ettir . G2 ye hiç bulaşma .



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.