O

Yarbay
10 Haziran 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
616 (Bu ay: 4)
Gönderiler Hakkında
O
4 yıl
Petrol Ofisi Vmax deneyen oldu mu ?
Evet arkadaşlar başlıkta yazdığı gibi Vmax yakıtı deneyen oldu mu?

3 araba var 3 de dizel Shell dışında hatta istasyonuna kadar aynı olacak şekilde kullanıyoruz.

Bir ara Opet denedik denemez olsaydık. 2005 1.5 dci Kangoo genelde 800-850 km yola yaparken Shell nitro eskiler bilir şimdiki adı v power yakıt ile.

Opet de ise 720 km anca yaptı. Performans olarak da en kötüsüydü. Eee ne anladık biz bundan ne gidiyor ne tutumlu oluyor.

Bp attık hani youtuberları çağırdılar ya deneyelim dedik reklam çıktı km olarak 880 gördük ama özellikle eski kangoo dan deniyoruz ki 65 bg arabada daha net belli oluyor. Araç hissedilir öldü.

Sizin mazotlar hakkında düşünceleriniz neler ?
O
4 yıl
Tüplü TV sorunu
Ustalarım evde bulunan telefox marka tüplü televizyon var. Görüntüsü falan bir tüplü tv ye göre güzel ama ısınınca televizyon hafiften kararıp görüntüyü kapatıyor. Sadece ses veriyor. Daha da açık kalınca bi aç kapa yapıyor kendini ama görüntü yine gelmiyor. Tekrar görüntü gelmesi için baya bi soğuması gerekiyor sonra görüntüyü veriyor. Devamında yine sorunlar başlıyor ısınınca gidiyor falan. Bunun çözümü nedir Ustalarım?



< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
O
4 yıl
Tüplü TV sorunu
Ustalarım evde bulunan telefox marka tüplü televizyon var. Görüntüsü falan bir tüplü tv ye göre güzel ama ısınınca televizyon hafiften kararıp görüntüyü kapatıyor. Sadece ses veriyor. Daha da açık kalınca bi aç kapa yapıyor kendini ama görüntü yine gelmiyor. Tekrar görüntü gelmesi için baya bi soğuması gerekiyor sonra görüntüyü veriyor. Devamında yine sorunlar başlıyor ısınınca gidiyor falan. Bunun çözümü nedir Ustalarım?

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
O
5 yıl
Samsung F-H-S Serisi Kanal Listesi [Mart 2020] EBA TV Eklendi !!!
Samsung Smart Tv Turksat 4A Sıralı Kanal Listesi

Samsung F-H-S Serileri uyumludur.

Liste 25 Eylül 2019 Tarihinde tarafımca yapılmıştır.

KANAL LİSTESİNİ YÜKLEMEDEN ÖNCE MUTLAKA OKUYUN !!!!
* Öncelikle Mevcut Kanal listenizi yedeklemenizi tavsiye ederim. ( Olası bir problemde geri dönüş için )

KANAL YÜKLEME İŞLEMİ:
Link den indirdiğiniz scm uzantılı dosyayı flas diskinizin ana dizinine kopyalayın. [ USB Bellek Fat32 olarak Formatlanmış olmalıdır ]
Sırasıyla Menü>Yayın>Kanal ayarları > kanal listesi aktarın seçin. Şifre sorarsa 0000 girip "USB den alın" seçip aktarımı bitirin.
İşlem bu kadar...
Televizyonunuz kendini yeniden başlattıktan sonra yeni kanal listeniz aktif olacaktır. Herhangi bir extra ayar yapmanıza vs. gerek yoktur.

AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYARAK İNDİREBİLİRSİNİZ.

Tıkla indir

Tıkla indir 2


EBA TV EKLENMİŞ HALİ

EBA TV li indir

alternatif EBA TV li indir





O
5 yıl
silinsin
.
O
5 yıl
.
.
O
5 yıl
Karşınızda 2019 Amiral Gemi Modeli Xperia X1
Sony Xperia 1, şirketin yeni mobil anlayışının ilk üyesi olarak tanıtıldı.

< Resime gitmek için tıklayın >


8.2mm kalınlık ve 180 gram ağırlık ile karşımıza çıkan telefon. IP68 suya ve toza karşı dayanıklılık desteği sunan cihazın ön ve arka camı, Corning Gorilla Glass 6 ile korunuyor.



21: 9 en boy oranı CinemaWide ekran, BRAVIA X1 olarak adlandırılan görüntü motoru ile karşımıza çıkıyor. 6.5 inç, 1644×3840 piksel Dünya'nın ilk 4K OLED HDR ekranlı telefonu, mobil kullanıcıların sinema deneyimini artırmak amacıyla tasarlanmış.

< Resime gitmek için tıklayın >

Cihaz kamera departmanında ki kurulumu ise ilki f/1.6 diyafram aralığına sahip 12 Megapiksel bir sensör barındırıyor. İkinci kamera ise f/2.4 diyafram aralığına sahip yine 12 Megapiksel bir sensör ile telefoto özelliği ile karşımıza çıktı. üçüncü kameramız ise, 12 Megapiksel ultra geniş açılı bir sensör ile karşımıza çıkacak. Ön kamera ise 8 Megapiksel ve f/2.0 diyafram aralığına sahip.

< Resime gitmek için tıklayın >

İşlemci tarafında, Qualcomm‘un Snapdragon 855 işlemcisi ile donatılmış. 6GB RAM ve 64 GB veya 128 GB depolama alanı sunuyor. Bununla birlikte microSD desteği ile artırılabilir hafızaya sahip.

Son olarak 3300 mAh batarya ve USB Typce-C girişi destekleyen bir cihaz olarak sunuldu.

Tüm özellikleri alt alta sıralayacak olursak

6.5-inch 4K HDR OLED 21:9 CinemaWide ekran
Corning Gorilla Glass 6 ön ve arka koruma
Üçlü 12MP arka kamera departmanı (normal, ultra geniş açılı ave telefoto)
RAW format desteği sonunda
Ön kameramız ise 8MP sensor ve f/2.0
4K HDR video kaydı ve yeni kamera yazılımı
Super slow motion video full HD (1080p)
Qualcomm Snapdragon 855 chipset ve Adreno Adreno 640
128GB Dahili Depolama + 512 GB'a kadar mikro sd hafıza kartı desteği
6GB RAM
3300mAh batarya
IP68 Suya ve toza dayanıklılık
Klasikleşmiş Sony nin yan tarafta yer alan parmak izi sensörü sadece daha ufak
4G LTE dual-SIM
USB Type-C
Android 9 Pie
O
5 yıl
Direksiyonu çevirdiğim de gelen ses
Herkese iyi günler hazır hafta sonu gelmişken tam zamanı gelmişken çözmek istiyorum.
Ortalama 1 aydır yaşadığım bu sorunu dile getirmek istiyorum.
Video da direksiyon dönerken gelen sesin nedeni nedir?
Araç hareket halinde iken de bu sesi yapıyor.

Araç 1.5 Dci 2005 Model 83 binde Renault Kangoo

Videoyu izlemek için tıklayınız

O
6 yıl
DH uygulaması bildirim sorunu
DH uygulamasında bildirimler de çıkan yazılar allak bullak bir hale geldi.


< Resime gitmek için tıklayın >
O
6 yıl
Xperia XZ3 Detaylı anlatım geldi !!!
Sony Mobile, IFA 2018'de Xperia XZ3'ü duyurdu.
Xperia XZ3 OLED ekran kullaılannan ilk Sony akıllı telefon olma ünvanına sahip oldu.

Xperia XZ3, 6 inçlik 2:1 oranına sahip QHD+ (2880 x 1440) HDR OLED ekrana sahip olmakla birlikte Samsung telefonlarda görmekte olduğumuz always on display modunu da destekliyor.

Telefonun tasarımı Xperia XZ2 modeline oldukça benziyor. 2: 1 oranlı 'skinny' ekranının yan çerçeveleri artık telefonun kenarına doğru gidiyor. 3D kavisli cam kullanımı, tasarımın bazı açılardan Samsung Galaxy S8 / S9 modeline benzediğini gösteriyor. Ayrıca bu ekran Gorilla Glass 5 ile korunmaktadır.

Videoyu izlemek için tıklayınız

Sony, kendi çapında akıllı telefonun akıllı özelliklerini zorluyor. Her şeyden önce, AI'yı kullanan kullanıcı için en çok ihtiyacınız olan uygulamaları tahmin etmek ve Xperia XZ3'ün herhangi bir yerine iki kez vurarak bunları kullanılabilir kılmak için “yan alıcılar” vardır. AI, bulunduğunuz yere, güne, zamana ve kullanım sıklığına göre en uygun uygulamayı çalıştırmayı sağlar. Başka bir hareket ise ‘geri’ işlevi olarak kullanmak için kenar boyunca parmağınızı kaydırmanız yeterli olacaktır.

< Resime gitmek için tıklayın >

Ardından, telefonunuz yatay olarak kaldırıldığında kamera moduna giren kamera için “akıllı başlatma fonksiyonu” kullanıcılara sunulmuş. Arka kamera sensörü, Xperia XZ'de bulunan, 19mm geniş açılı G Objektifli (F2.0) 1 / 2.3 inç Exmor RS bellek yığılı sensörü (piksel aralığı 1.22μm) ile yine karşımıza çıkmaktadır. Bu kamera aynı zamanda FHD çözünürlükte ve 4K HDR film kayıtlarında 960fps süper ağır çekim videosu çekebiliyor. Xperia XZ2'den ders alan Sony bu sefer 5MP'ye kıyasla daha iyi bir ön kamera kullanmış ve 23mm geniş açılı objektife sahip 1 / 3.06 inç Exmor RS sensörlü bir 13MP selfie kameasını bize sunmuş.


Xperia XZ3, Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti, 4 GB RAM, 64 GB UFS dahili depolama ile desteklenmektedir. Sony'nin RAM'i hala 4 Gb ' da tutması geçmişteki hatalarını tekrar ettirmesinin bir örneği hala yetiyorsa elleme mantığındalar. Diğer özellikler arasında 3300mAH pil, Qualcomm Quick Charge 3.0, IP65 / IP68 toz ve su direnci, Bluetooth 5.0, USB 3.1 ve microSD hafıza kartı desteği bulunmaktadır.

Parmak izi sensörü hala telefonun arkasındaki aynı garip düşük konumda bulunması ve 3,5 mm kulaklık jakının olmaması en temel negatif özellikleri arasında. Xperia XZ3 ayrıca Xperia XZ2'de görüldüğü gibi DVS'yi (Dinamik Titreşim Sistemi) de destekliyor. Sony ayrıca çift stereo hoparlörleri desteklemeye devam ediyor.

Xperia XZ3, hem tek SIM hem de çift SIM varyantlarında sunulacak. 158 x 73 x 9.9 mm boyutlarındadır ve 193 gram ağırlığındadır. Xperia XZ3, dört renkte (Siyah, Beyaz Gümüş, Orman Yeşili, Bordo Kırmızısı) satışa sunulacak ve Eylül 2018'in sonundan itibaren küresel olarak “seçilmiş pazarlarda” kutunun dışında Android 9.0 Pasta ile piyasaya sürülecek. Seçilmiş pazarlarda denmesi bizi yine es geçeceklerinin bir kanıtı olabilir.

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.