I

Binbaşı
30 Ekim 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme (?)
75 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
I
7 yıl
Sabiha Gökçen Havalimanından Esenler Otogarına nasıl gidilir?
Sabiha gökçenden esenler otogarına gideceğim ama istanbulu bilmiyorum hiç en kısa en ucuz ve en az araç değiştirmeden nasıl gidilir yardım eder misiniz?
I
8 yıl
Macbook Pro 13 retinayı satıp iMac retina almak?
Arkadaşlar merhaba benim 2015 model macbook prom var 128gb bunu satıp Yazın Amerika'ya gidiyorum oradan iMac alsam mı diye düşünüyorum iMac retina 1500 dolar yaklaşık 4.300 liraya denk geliyor benim macbookum ne kadar eder güncel olarak? ve aradaki farka değer mi?
I
8 yıl
Pasaport başvurusu için yardım
Arkadaşlar e-pasaport mevzusu var o aklımı karıştırıyor benim önce harçları bankaya yatırıp e-pasaport sisteminden başvurumu yapıp emniyete mi gitmeliyim yoksa randevusuz emniyete gidip harçları oradan vezneye mi yatırıyoruz kimi farklı diyor kimi farklı internette de farklı diyor yardım eder misiniz?
I
8 yıl
Sadece Euro truck sim için sistem nasıl
Arkadaşlar sadece ets2 oynayacağım ultra ayarlarda +40 fps verir mi?
< Resime gitmek için tıklayın >
I
8 yıl
Amerikaya gidiyorum alışveriş yapacağım tavsiye istiyorum
Arkadaşlar yaz aylarında New York'a gideceğim dil okulu için alışveriş de yapmak istiyorum gitmişken kıyafet ayakkabı falan onları zaten alacağım. Sistem toplamayı düşündüm buradakiyle çok fazla fark yok sanıyorum başka tavsiyesi olan var mı Türkiye'de olmayıp Amerika'da olan teknolojik aletler küçük ev eşyaları falan düşüyorum..

edit: toplam 4000-5000 lira civarı 1500 dolar
I
8 yıl
Dominos pizzaya parasınıı vermedim
Arkadaşlar iki orta boy bol malzemos ve 1 lt kola söylemiştim pizza zamanında geldi ama kola gelmedi adam merkezi aradı hemen getiriyorum dedi kola da siparişten 45 dk sonra geldi aldım kolayı tam kapıyı kapatıyordum adam ücret dedi ne ücreti geç geldi dedim pizza zamanında geldi ama dedi siparişimin toplamı bana geç geldi dedim merkezi aradık anlattım her şeyi adam net bir şey demedi kapattım sonra kuryeye de merkeze söylersiniz dedim kapattım kapıyı telefonla konuştuğum adam tekrar aradı tekrar anlatıyordum durumu bitirmeden yüzüme kapattı.. sizce haklı kim parayı gidip vermeli miyim onlara yoksa haklı ben miyim ?
I
9 yıl
SD kartı windows için kullanma
Macbook Pro 128gbım var 60gb boş alanım var ve Windows için kullanmak istemiyorum bunu 64gb sd kart takıp Windowsa ayırabilir miyim bu alanı teşekkurler
I
9 yıl
DSL ışığı sorunu hala çözülemedi yardım
Arkadaşlar merhaba salı günü internete başvurdum perşembe günü modemi alıp eve geldim bağlandım internete sorun yoktu ama 100kb/s geliyordu hız 5 dk surdu boyle sonra dsl ve internet ışığı söndü bir daha yanmadı. Modemi komşuya taktım orada çalışıyor modemde sıkıntı yok ttnet arıza kaydı aldılar perşembe akşamı hala düzelmedi haftasonu diye mi yapmıyorlar acaba yardımcı olabilecek var mı ben kendim çozebilir miyim? Yalın internet kullanıyorum hep kutuda gelen kibrit kutusu büyüklüğündeki aparatı da kullandım onsuz da net gelmiyor lütfen yardım edin.
I
9 yıl
İlk kez bilgisayarım olacak aldığımda neler yapmalıyım?
Bugüne kadar hep telefon ile idare ettim 3 yıllık da tabletim var bilgisayardan ödev verilince dedemlerden hallettim ama artık alma zamanı geldi gibi üniversiteyi kazandım bu sene bilgisayar okuyacağım ona rağmen babamı zor ikna ettim

Eve getirip kurulumu yaptıktan sonra neler yapmalıyım evde fiber internet de olacak ayrıca laptop alacağız
I
9 yıl
..
..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.