Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
118
Cevap
8209
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Sony yeni amiral gemisini tanıttı: Karşınızda Snapdragon 845'li Xperia XZ3 (3. sayfa)
H
6 yıl
Yüzbaşı

Geriden Gelen Teknoloji ve Haber Sitesi.




C
6 yıl
Yüzbaşı

aynen dostum umarım gelir ya :D




Bu mesajda bahsedilenler: @DreamRiver
B
6 yıl
Yüzbaşı

Ustalık eseri olmuş. Tasarımın elitliği konusun da ne İphone ne Samsung kıyas kabul etmez. Sony telefonları eleştirmek millette takıntı olmuş artık... Ama bu o telefon değil.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brky -- 31 Ağustos 2018; 0:36:49 >


E
6 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

sadece arkasını begenmedim , Xperia Z1'im nerde bu nerede , yine Sony kendi calisanlarina bedava dagitacak 😀

Telefonu yakından görün kararınız değişecek eminin xz2 yi de xz2 prem u da görmediniz.

Tek sorun sony tfonları çok geç getiriyor ve hizmet ağı

Her marketin içinde Samsung standı var. Ama sony yok
Her çoğu Samsung para ödüyor,

Sony kullanıp mağdur olmuşları saymazsak telefonlar çok çok iyi olmuş, ne kadar çok firma o kadar rekabet o kadar ucuz teknoloji. Neden sony çekilsin isteyeyim ki, rekabet güzel şeydir tüketici için, hem fiyat için hem teknoloji gelişimi için



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
6 yıl
Binbaşı

Herşey çok güzeldi taa ki fiyatını görene kadar. Dana fiyatına telefon mu olur sony kardeş? Yine hatırlatmakta fayda var. Sen eski sony değilsin bunun bilincindesin demi? Yani eski “Sony taş yapsa alınır” devri kapandı çok oluyor. Hala htc gibi abuk subuk fiyatlarla tüketicinin karşısına çıkıyorsun. Yarı fiyatına alınan iphone 3-4 yıl güncelleme yolluyor. Sen 1-2 yıl sonra bize müsade deyip çekileceksin. Hadi türkiye pazarını geç alamaz halk ama Abd de ki insanlar keriz değil gidip 900 doları verir mi sanmıyorum.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
6 yıl
Yarbay

Hocam elimde sony a6000 aynasız makine var çıkalı 3-4 seneye yakın oldu.En kral fotoğraf çekiyor f 1.5 ya ohohohoh dedikleri cihazı getirsinler yanından geçemez.Sadece şipşak fotoğraf çekilebilecek şu gıçırık telefonların kamerasına kafayı takmışlar eleştirmek için yer arıyorlar.Bu arada iphone 7 kullanıyorum.1900 mah bataryasıyla samsung s8 le kafa kafaya gidiyor demek ki neymiş 300-400 mah ile olmuyor sadece bu iş.
Dediğiniz gibi xz3 ü amerikalı avrupalı eleştirir anlarımda teknoloji cahili insanların eleştirmeside ayrı bir mesele.




Bu mesajda bahsedilenler: @VirtuFortuna
M
6 yıl
Moderatör
Konu Sahibi


İnternete sızan fotoğraflar ve söylentiler sayesinde Sony'nin yakında yeni bir akıllı telefon tanıtmayı planladığını zaten biliyorduk. Şirket beklendiği gibi Berlin'deki IFA 2018 etkinliğinde Xperia XZ3 amiral gemisini resmen tanıttı.

 

Ayrıca Bkz.HTC U12 Life sonunda resmen tanıtıldı
Görsellerden de anlaşılşabileceği üzere Sony, önemli ölçüde yuvarlatılmış kenarlar ile geçmişte kullandığı tasarımlardan farklı bir yöne sapmış gibi görünüyor. Xperia XZ3 kenardan kenara 6 inç QHD+ HDR OLED ekrana sahip. Japon teknoloji devi bu ekrana mobil cihazlar için gelişmiş X-Reality motoruyla birlikte BRAVIA OLED TV teknolojisini de eklemiş durumda.

 


Xperia XZ3 gücünü Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti ve 4 GB RAM'den alıyor. Ayrıca microSD kart desteği ile 512 GB'a kadar yükseltilebilen 64 GB UFS dahili depolama alanına sahip olduğunu da belirtelim.

 

Kamera özellikleri göz kamaştırıyor


Cihazın arka kısmında Exmor RS bellek yığılı sensör, öngörülü hibrit otomatik odaklama ve f/2.0 diyaframı olan 19 megapiksellik Motion Eye kamera bulunuyor. 4K HDR video çekebildiğini ve 960 fps ağır çekim yapabildiğini de eklemek gerekir. Ön tarafta ise f/1.9 diyafram açıklığı olan ve geniş açılı lense sahip 13 megapiksellik bir kamera var.

 


Xperia XZ3'te Quick Charge 3.0 destekli 3.330 mAh'lik bir pil yer alıyor. Kutudan Android 9 Pie işletim sistemi ile çıkacak cihaz böylelikle en son Android sürümünü çalıştıran birkaç telefondan biri olacak.

 

Hoparlör kalitesi üst seviyede


Sony ses konusuna da büyük özen göstermiş. Xperia XZ3, şimdiye kadar bir Sony telefonda gördüğümüz en yüksek sesli hoparlörler olduğu iddia edilen S-Force Front Surround Sound stereo hoparlörlerle birlikte geliyor. Yüksek Çözünürlüklü Ses, LDAC, DSEE HX, ClearAudio+ ve Qualcomm'un aptX HD ses desteği sunduğunu da belirtelim.

 


Akıllı telefonun diğer özellikleri arasında Bluetooth 5.0, NFC, parmak izi tarayıcısı ve USB 3.1 Gen 1 bağlantı noktası bulunuyor. Ayrıca suya ve toza karşı dayanıklı olduğunu gösteren IP65/IP68 sertifikaları da var.

 


Sony Xperia X3, dünya genelinde Eylül ayı sonu itibariyle satışa sunulacak. Siyah, Beyaz-Gümüş, Orman Yeşili ve Bordo-Kırmızı renklerde satın alınabilecek cihazın ABD fiyatı 900 dolar olarak açıklandı.

 


 Haberi Portalda Gör

D
6 yıl
Yarbay

750$'a S9+ alınabiliyorken bu fiyata pek tercih edileceğini sanmıyorum. Xz2 yerine bu çıkmış olsaydı daha yerinde bir karar olurdu.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

*
6 yıl
Yarbay

Parmak izi okuyucusunun arkada olması dışında her açıdan çok güzel bir cihaz olmuş.



G
6 yıl
Yarbay

F2.0 kafamı karıştırdı :(


Ayrica pil de küçük sayılır.



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >


K
6 yıl
Binbaşı

Sony kalitesini konuşturmuş



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

C
6 yıl
Yüzbaşı

Fiyat olarak ayyuka çıkacak sonuçta. Uzaktan bakarız ancak.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

D
6 yıl
Yarbay

Merak ettiğim xz1 e gelecek olan android p güncellemesi ile xz3 ün kamera uygulaması xz1 e gelecek mi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
6 yıl
Yarbay

Çerçevesi hala ka... Şaka şaka helal lan Sony az da olsa akıllanmışsın.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

İ
6 yıl
Yarbay

Eskisine göre cercevelerde gelişme var. Kalınlık kısmında neden hiç ilerleyiş yok. Hadi kalın neden pil büyük değil. 9.9 mm kalınlığa 4000 mah insan bekliyor ne yazık ki.




A
6 yıl
Yüzbaşı

durun durun geldim.evet çerçeveler hala kalın ama tolore edilir seviyeye gelmiş,kalın ve pil küçük. başka negatif şey... ha bir de kamera f2.0.




O
6 yıl
Yüzbaşı

kalinligi 9.9 mm




S
6 yıl
Çavuş

Arkası kambur gibi durmuş özellikle köşeler çok itici.4 GB RAM ,arkada tek kamera var ayrıca lens f2.0(Samsung 1.5).Bu donanıma göre fiyat fazla(900$).
Not:Çerçeveler hala kaba duruyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedtere -- 30 Ağustos 2018; 23:11:21 >


S
6 yıl
Yarbay

olmamış. çünkü sony bunda SD 875 sözü vermişti.. :)




K
6 yıl
Yarbay

3 yıl önce yazdığım yazıyı tekrarlıyorum. Sony haberleri çok popüler fanboyları dolu toz kondurmuyorlar sürekli en iyisi olduğunu iddia ediyorlar. Ama küçük bir kusurları var galiba telefon almaya gittiklerinde ya ipon yada Samsung alıyorlar.