Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
13
Cevap
584
Tıklama
0
Öne Çıkarma
bu siteden bir daha alışveriş yapmam
K
18 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

20 mart'ta bidoludan hafıza kartı sipariş ettim fakat kart 20 gün olmasına ragmen elime ulaşmadı,güç bela yetkiliye ulaşdım ve bana şu an ürünün ellerinde oladığını ancak nisan 15'de göndereceklerini belirtiler,fakat araştırdığım kadarıyla herkese aynı cevabı vermişler tam 1 senedir bu sitenin anlayışı böyleymiş para iadesi isteyenlere ise ancak 4-5 ay içersinde hesabına yatıyormuş,sizde benim gibimi düşünüyorsunuz bilmem ama,şu adresdeki şikayetlere bi bakın isterseniz her gün onlarca şikayet geliyor.
http://www.*********.com/index.php?loc=sikayet_oku&action=co&subaction=Detial&pageRef=p&coNo=989
********** = sikayetvar



A
18 yıl
Yarbay

o siteyi zaten devlet aldı dostum geçmiş olsun ama paran yanmaz kesin alırsın ama işin kötü yanı dediğin gibi geç alırsın ama yinede alırsın...


Bu mesaja 2 cevap geldi.
C
18 yıl
Yarbay

Sakın o siteye bulaşmayın, sinir hastası olursunuz. Müşteri hizmetlerine ulaşmanız için en az 15-20 dk. telefon başında beklemeniz gerek, diyelimki beklediniz yine de sonuç alamazsınız. Ürününüz gelmesine gelir ama gelinceye kadar daha yeni bir modeli de çıkmış olabilir
İnternet gibi çağın en önemli buluşlarından birisinde pazarlama yapıyorsunuz ama sürat ve müşteri memnuniyeti diye bir şey yok !



O
18 yıl
Çavuş

Ben de 8mart'ta 512mb miniSD sipariş vermiştim, bekledim bekledim gelmedi. Güç bela telefonlarını düşürdüm, 31 mart'ta gelecek dediler, iyi bekleyelim bari, parasını iade edin desek daha fazla bekleriz dedik. Nisan geldi hala hareket yok. Tekrar aradım (tabi telefonları düşürmek bayağı bi marifet istiyor!) 'henüz gelmedi ne zaman geleceği de belli değil' dediler, ben de iptal edin dedim. 7-10 iş günü içinde paranızı iade edeceğiz dediler, bakalım ne zaman gelecek. Bu arada gittigidiyor'dan 1GB sipariş ettim, şu anda telefonumda takılı!
Son bir not: Ne zaman geleceği belli olmayan bu ürün hala sitede sanki ellerinde varmış gibi de duruyor! Yeni kurbanlar bekliyor yani.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
K
18 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

evet dogruymuş bidoluya devlet 25 ekimde el koymuş bu problemlerde ondan kaynaklanıyormuş.




dikkat bi dolu tasarruf mevduat fonunda yani paranizin ustune imar bankasinda oldugu gibi tasarrtuf mevduat fonu el koyabilir el koyabilir el koyabilir. bi dolu ve baskuda dan siparis vermemek en iyisi

bidolu.com artik tmsf nin yonetiminde...
25.10.2005 - yavuz semerci - vatan gazetesi
anap doneminin parlak ve etkili bakani gunes taner ve oglu kamil taner e ait alisveris sitesini (www. bidolu.com) isleten tank internet a.s nin yonetimi, tmsf ye gecti. tmsf, soz konusu sirkete, uzan ailesi ile baglantisini dikkate alarak sessiz bir operasyonla el koydu.

el konulan sirket, aylik 2 trilyon liralik cirosuyla turkiye nin en buyuk elektronik alisveris sitesiydi.

baglanti nereden?

tmsf, el koyma islemini, tank internet a.s. ile uzanlar in ortak oldugu bir baska internet sirketi (filpark) arasindaki organik bagi dikkate alarak gerceklestirdi.

yapilan arastirmaya gore, baskuda isimli alisveris sitesini isleten filpark in yuzde 80 i kamil taner e aitti. geri kalan hisseler ise (yuzde 20) uzan ailesi yle baglantili sirketler (standart telekom, rumeli holding) ile bazi sahislarin uzerinde gorunuyordu.

internet sitelerinin isim haklari ise dogrudan rumeli holding e aitti.

kayitlara gore rumeli holding isim hakkini kullanmasi icin filpark a 2006 ya kadar yetki vermisti.

imar bankasi na el konulmasinin ardindan, 11 agustos 2003 tarihinde, filpark, internet sitelerinin isim hakkini, ortaklari arasinda uzan ve taner ailesi nin yer almadigi tank internet as ye devretti.www.baskuda.com sitesi isewww.bidolu.com ismine donusturuldu. gunes taner in oglu ve gelini ise bidolu.com sitesinde maasli yonetici oldu.

tmsf,www.bidolu.com sitesine servis saglayici hizmetini veren rt.net kayitlarini incelediginde ise onemli bir ipucu yakaladi. kayitlara gore, internet sitesi gunes taner in idari sorumlulugunda yayinlaniyordu. bu baglanti el koymanin "hukuki gerekcesini" olusturdu.

tmsf den edinilen bilgiye gore, soz konusu internet sitesinin 2004 yili cirosu 25 milyon dolarin uzerinde.

anap iktidarlari doneminde bankalardan da (hazine den sorumlu oldugundan) sorumlu devlet bakani olan gunes taner, siyasi yasami boyunca uzan ailesi ne olan yakinligiyla taniniyordu.

siyasi yasami sona erdiginde uzan sirketlerinde danismanlik gorevi yaptigi da bilinen taner in, zamaninda imar bankasi nin etkin olarak denetlenmemesindeki rolu sorgulanmisti.

arsa satilmadi mi?

50 milyar dolarlik varligiyla dubai holding in istanbul da 5 milyar dolarlik emlak yatirimi icin bu denli istahli olmasi guzel. istanbul yilda birkac milyon turist ile yetinmeyecek derece tarihi ve kulturel derinlige sahip. ismini hatirlamiyorum ama bir yazarin dedigi gibi "icinden deniz gecen" baska bir sehir yok.

tum bunlara ragmen dubai holding in ilk projesi, yaratacagi trafik yogunlugu nedeniyle tartisilacak. kafama takilan ise baska bir nokta. sonucta (belediyenin de olsa) kamuya ait tum degerlerin satisinda kamu ihale kanunu gecerli. istanbul buyuksehir belediyesi, 54 bin mekrekarelik arsanin, dubai holding ile ortak kurulacak gayrimenkul sirketine aynî sermaye olarak verilecegini belirterek, bunun bir satis olmadigini soyluyor. kurulacak sirketin, "vergi avantaji" nedeniyle yuzde 49 u halka satilacak. belediye bir sure sonra hisselerini satarak bu isin icinden cikacak, cikabilecek. yani nihayetinde arsa satilmis olacak.

baskan kadir topbas ise farkli goruste. topbas a gore, akp doneminde cikarilan 5393 sayili yasanin 18 inci maddesinin ilgili maddesi kendilerine bu yetkiyi veriyor. ilgili madde soyle: "butce ici isletme ile 6762 sayili turk ticaret kanunu na tabi ortakliklar kurulmasina veya bu ortakliklardan ayrilmaya, sermaye artisina ve gayrimenkul yatirim ortakligi kurulmasina karar vermek..."

yasa belediyelere "kamu malini aynî sermaye olarak verebilirsin" demiyor. kamuya ait bir varligin, kamu sahipliginden nasil cikacagi "kamu ihale kanunu" ile tarif edilmis.

yasanin ruhuna uygun olan, belediyenin kurulacak gayrimenkul sirketine nakit para verip, ortak olmasiydi. ardindan da soz konusu arsayi herkesin yarisabilecegi (kamu ihale kanunu na uygun) sekilde satisa cikarmakti. mevcut islem, "kilifina uydurularak yasalarin arkasindan dolanmak" anlamina gelmiyor mu?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
18 yıl
Onbaşı

Bende bidoluzedelerdenim .. hala paramın hesaba yatmasını bekliyorum ..


Bu mesaja 2 cevap geldi.
A
18 yıl
Binbaşı

quote:

Orjinalden alıntı: Xibit

Bende bidoluzedelerdenim .. hala paramın hesaba yatmasını bekliyorum ..
hepinize ayrı ayrı geçmiş olsun arkadaşlar ..işte iki kuruş ucuz olsun derken bunlar oluyo...dikkat etmek lazım...



*
18 yıl
Çavuş

peki internette en iyi alışveriş yapılabilecek siteler hangileridir arkadaşlar....deneyenler paylaşırsa faydalı olur sanırım.Çünkü bu forum olmasaydı bende bugün bidoludan telefon sipariş edicektim....heralde seneye gelirdi telefon


Bu mesaja 2 cevap geldi.
G
18 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: *HerA*

peki internette en iyi alışveriş yapılabilecek siteler hangileridir arkadaşlar....deneyenler paylaşırsa faydalı olur sanırım.Çünkü bu forum olmasaydı bende bugün bidoludan telefon sipariş edicektim....heralde seneye gelirdi telefon


bnm favorim genpatech.com hem garantili hmde telefonum ertesi gün geldi walla



J
18 yıl
Binbaşı

Vay be bu bidolu ne imiş böyle ben bir sefer alışveriş yaptım ama gönderdiler, demekki değişmiş artık, hepsiburada daha iyi bir site o zaman,


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
18 yıl
Binbaşı

www.genpatech.com 1 numara
www.hepsiburada.com 2 numara

üzerlerine site tanımam. genpatech saat 16.00 dan önce vermişsen siparişini gününde yolluyor ve yollamadan önce seni arayıp adres ve kart teyidi istiyor.bu çok iyi bir hizmet, ve üründen memnun kalmadığın taktirde dilekçe yazıp yolluyorsun koşulsuz geri alıyorlar (w800 aldım bi gün sonra geri yolladım hemen aldılar)



O
18 yıl
Yarbay

bende yaklaşık olarak 4 ay önce hepsiburda dan ürün sipariş ettim ve aldım. Daha sonra teknik servisle görüşmem sonucunda ürünün bozuk olduğu söylendi geri gönderdim yeni sipariş verdim. (aklınızda bulunsun böyle durumlarda geri vermek daha mantıklı) Yeni üründe geldi onda da aynı sorun vardı neyaldık kullandık. Bu arada sorun şuki iki alış verişide ayrı ayrı kartlarla yapmışım taki 10 gün öncesine kadar sonra hepsiburda ile görüştüğümde ürünün ellerine geçmediğini söylediler. Daha sonra ups ile görüştüm onlar güç bela dekontu buldular bilgilere ulaştık bu sefer hepsiburda ürünü teslim alan kişiyi kabul etmedi filan. Hikaye daha bitmedi hepsiburda ile ups aralarında görüşüyorlar sonuç daha çıkmadı. Şimdi diyorumki hepsiburda yaramaz bidoludan mı alış veriş yapsam ?


Tabiki kimden alış veriş yapmam gerektiğini biliorum böyle bir iki olay yüzünden firmaları kötülemeye gerek yok hepsi belgeli olaylar kafanız ağırmaz nerden isterseniz ordan alış veriş yapın belki 2 3 ay beklemek gerekebilir belki ürününüz elinize geçmez ama sonuç itibari ile zararda görmezsiniz


Bu mesaja 2 cevap geldi.
T
18 yıl
Yarbay

bidoludan tam 9 haftadır para iadesi bekliyorum



A
18 yıl
Binbaşı

quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz


Tabiki kimden alış veriş yapmam gerektiğini biliorum böyle bir iki olay yüzünden firmaları kötülemeye gerek yok hepsi belgeli olaylar kafanız ağırmaz nerden isterseniz ordan alış veriş yapın belki 2 3 ay beklemek gerekebilir belki ürününüz elinize geçmez ama sonuç itibari ile zararda görmezsiniz



2-3 ay beklemek ordan oraya telefon açıp derdini anlatmak ve bu arada sipariş ettiğin ürünün gelip gelmeyeceğinden emin olmamak vs vs bunlar sence zarar görmemek oluyorsa ve sen bunu normal görüyorsan gerçekten bizim insanımız itilip kalkılmayı, dolandırılmayı, seviyor demektir arkadaşım ya kusura bakma ama sana sözüm yok ben bi ürünü sipariş edipte 2-3 ay koşturduktan sonra alacaksam o sitenin ben a.....q.....



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.