K

Çavuş
16 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
358295 Gün Cezalı
356355 gün 8 s. 49 dk.
Gönderiler Hakkında
K
15 yıl
AZTECH KABLOSUZ MODEM DNS AYARLARI
elimde kablolu geek marka eski bir modem var bununla dns değiştirerek bazı yasaklı sitelere giriyorum,fakat 1 sene içersinde aldığım kablosuz aztech marka modemle dns değiştirmeme rağmen geek marka modemle girebildiğim yasaklı sitelere giremiyorum,mecburen dizüstü için kablosuz modemi kullanmak zorundayım,şimdi kablosuzdan bu tip sitelere nasıl gireceğiz veya modemi çöpe atıp daha iyi bi modemmi alacağım
K
16 yıl
acil yardım !!!! yasaklı sitelere neden girmiyor aztech
bende geek marka modem var yasaklı tüm sitelere dns ayarlarını değiştirerek girebiliyordum fakat modemi değiştirmek zorunda kaldım ve aztech kablosuz modem aldım ve yasaklı tüm sitelerin mahkeme kararıyla kapatılmış diyor yani giremiyorum,acaba bu modemler arasındaki fark ne veya ayarlarını nasıl yapıcağım,dns ve proxy üzerine tüm ayarları denedim olmadı.
K
16 yıl
kablolu ağ yardım!!!!!!!!!!!
arkadaşlar çalıştığım sektör itibariyle gece nöbetleri tutmaktayım,geceleri can sıkıntısını engellemek amacıyla kendme geçenlerde bir dizüstü aldım,fakat çalıştığım şirketten internete giremiyorum,cihaz ağa bağlanıyor fakat internette girmiyor,bilenlerden bi yardım bekliyorum acaba şifreleme türü bir şeymi var yoksa benim cihazdamı sorun var,evden bağlandığınıda belirteyim.
K
18 yıl
siemens böyle bir olay yaparsa oha artık
başıma gelen olayı sizlere anlatayım,aneme ait siemens a75 model telefon arızaladığından dolayı servise bıraktık,1 ay geçmesine ragmen cihaz bir türlü onarılamadı servise sorduğumda aldığım cevap, cihazın beyninde problem olduğunu ve tamir olamıyacağını bildirdiler ve eklediler cihaz yurtdışından değişim olacak diye bizde kabul ettik,cihazı 15 gün sonra teslim aldık fakat bu seferde bir türlü şebeke bulamıyordu,tekrar servise verdiğimizde bize cihazın sebekeye kapalı olduğu bildirildi yani kaçak cihazı bize yuturmaya çalışmışlar,peki bu nasıl olur.
K
18 yıl
bu siteden bir daha alışveriş yapmam
20 mart'ta bidoludan hafıza kartı sipariş ettim fakat kart 20 gün olmasına ragmen elime ulaşmadı,güç bela yetkiliye ulaşdım ve bana şu an ürünün ellerinde oladığını ancak nisan 15'de göndereceklerini belirtiler,fakat araştırdığım kadarıyla herkese aynı cevabı vermişler tam 1 senedir bu sitenin anlayışı böyleymiş para iadesi isteyenlere ise ancak 4-5 ay içersinde hesabına yatıyormuş,sizde benim gibimi düşünüyorsunuz bilmem ama,şu adresdeki şikayetlere bi bakın isterseniz her gün onlarca şikayet geliyor.
http://www.*********.com/index.php?loc=sikayet_oku&action=co&subaction=Detial&pageRef=p&coNo=989
********** = sikayetvar
K
18 yıl
6630 için çok fonksiyonlu antivuris programı
K
18 yıl
512 mb dv rs mmc stormax hafıza kart 39,6 ytl nasıl iyimi
bi arkadaşıma 6630 için hafıza kartı alıcagız kingston'un 512 likleri 60 ytl'den başlarken stormax'ı 39,6 ytl'ye buldum kullananlar aralarında fazla bi fark olmadıgını belirtiyor sizce nasıl iyimi,yani bu fiyata .
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.