J

Binbaşı
27 Temmuz 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
40 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
12 yıl
DS tavsiye
Merhaba arkadaşlar, nintendo ds almaya karar verdim. Uygun fiyatından dolayı ilk ds sipariş ettim. Ürün gelmeden r4 kartta sipariş ettim o daha önce geldi nintendonun tüm klasiklerini oynamak istiyordum. Lakin ds arızalı geldi değişim için gönderdim ürün kalmadığından para iadesi yaptılar (250 liraya sıfır almıştım)
3ds güzel ama çok pahalı geldi bana o yüzden hiç düşünmedim ki ben klasikleri oynayacam r4 kart ile yeni üç boyutlu oyunlara ayıracak bütçem yok.
Bu arada dsi xl modelini inceledim sitelerden büyük ekranı beni çok etkiledi gerçekten büyük ekran çok önemli benim için, çözünürlük sıkıntı yapmıyorsa tam bana göre bir konsol dsi xl.


Şimdi siz değerli nintendo tutkunlarına soracağım soruya gelecek olursak.
Sıfır TR garantili dsi xl 499 TL ye buldum.
Sıfır TR garantili 3DS 570 TL civarı arada 80 lira fark var.

Elimde 4 gb r4 kart ve bir sürü klasik oyunları var. Hangisini almamı tavsiye edersiniz.
J
15 yıl
4870 iade ettim yerine hangi ekran kartını alayım?
Merhaba arkadaşlar ben novadan tul vtx 1 gb 4870 aldım (gerçekten çok beğenerek aldım fiyat performans oranı çok iyi bir kart olarak aldım) lakın kart çalışmadı. Nova ile yaptığım görüşmelerde bana farklı bir psu ile deneyin dediler ama benim farklı bir psu ile deneme imkanım yok burada en iyi psu 500 watt oda sahte tabiki. Bana 4870 lerin High power markası ile sorun olduğunu söyledi. Çok garip geldi ama öyle söyledi denemelerinden bunu anlamışlar. Neyse bende eğer sorun psuda ise ben ona ekran kartından daha fazla para verdim. Değiştiremem o zaman ekran kartını nvidia olarak değiştirmeye karar verdim. Ve kartı geri gönderdim. Şimdi bana 4870 ayarında bir Nvidia kart lazım. Gelen kartın sorun çıkartmasını istemiyorum. Sistemime taktığımda çalışmasını istiyorum. 350 tl ye kadar zorlayabilirim. Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.
Zotac2ın GTX 275 modeli dikkatimi çekiyor. Lakin onun AMP versiyonu daha hızlı fakat pahalı bir de 1792 mb lik olan modeli çıkmış. Sizce hangidi daha mantıklı. (350 dedim biliyorum ama zorlamışken biraz daha çıkmakta sakınca yok)
Tavsiye edeceğiniz ekran kartı kesinlikle ATI olmasın, bir taraf tuttuğumdan değil yada kıl olduğumdan da değil. Adam çalışmaz diyince korktum elimin boş kalmasını istemem. O yüzden Nvidia olsun.
J
15 yıl
Ati 4870 Sorun Çok Acil
Arkadaşlar Merhaba,
Ben çok garip bir sorunum var bu konuda yardımlarınıza şiddetle ihtiyacım var. Sistem Bileşenleri imzamda var. İki gün önce novadan 1 gb lik tul vtx 4870 sipariş verdim bu gün kart geldi. Eski kartın sürücüsünü kaldırdım. Sistemi Kapattım yeni kartı taktım. Windows başlangıçta ekran garip garip çizgiler belirdi neyse sürücüsündendir dedim sürücüsünü zar zor kurdum. Ama bu sefer windows hiç açılmadı simsiyah bir ekran. LCD posterde VGA Bios yazıyordu biostandır dedim. Eski ekran kartını takıp asusun sitesinden son bios güncellemesini de yaptım. Sonra tekrar denedim ama malesef olmadı. yeni aldığım bir kart beni çok üzdü x1500 bile böyle sorunlu değildi. Hani anakart power yetersiz gelse anlarım ama onlarda sorun yok yani. Lütfen bu konuda yardımcı olun iade etmek zorunda kalıcam sanırım.
J
15 yıl
Dizüstü Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar, bana 2500 TL civarlarında çok iyi oyun performansı ve büyük ekranlı, şekilli bir dizüstü önerebilir misiniz?
J
16 yıl
gittigidiyor\u0027a ne oldu
Merhaba arkadaşlar dünden bu yana gittigidiyora giremiyorum. Sanırım site hacklenmiş yada alınmış.

< Resime gitmek için tıklayın >



< Resime gitmek için tıklayın >
J
16 yıl
Otobuste uydu yayını
Merhaba arkadaşlar, şehirlerarası yolculukta bazı firmalar uydu yayınları alabilecek cihazlar kullanıyorlar, bana bu cihazların bu işi nasıl yaptığını merak ettim daha doğrusu ödev konusudurda bu koduda bilgisi olan var mı acaba?
Şimdiden teşekkür ederim.
J
16 yıl
p990i mi p910i mi
Merhaba arkadaşlar, se nin p serisi telefon almak istiyorum. Bu iki model arasında takıldım. Yanlız lütfen tavsiyelerinizi direk özellikler açısından yapmayınız.
p990 tipi hoş ama ekrana yapışan klavye beni düşündürüyor. Özelliklerini ele alacak olursak çok güzel özellikleri var ama çok sorun çıkartıyor diye duydum bu sorunlar düzeltildi mi?
p910 tam bir efsane ama özellikleri biraz geri kalmış zamanımıza göre. Lakin fiyatı tam benlik. Yani kısaca aradaki farkı vermeye değer mi?
J
17 yıl
Yazıcı Sayaç Programı
Merhaba arkadaşlar acaba yazıcımdan toplamda kaç çıktı aldığımı sayan bir program var mı? Şimdiden teşekkürler.
J
17 yıl
hepsiburada müşteri numarasını bilen
merhaba arkadaşlar hepsiburada'dan bir bilgisayar almak istiyorum fakat yetkililere bir kaç sorum olacak bunu telefon yoluyla sormak istiyorum. Fakat sitelerinde herhangi bir telfon numarası bulamadım daha önce ora ile konuşan var ise telefon numarasını verebilirmi. Pm yolu ile de verebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ediyorum
J
17 yıl
k790 mı w810 mu
Merhaba arkadaşlar bana hem güzel güzel kaliteli bir şekilde müzik dinleyebileceğim, hemde güzel foto çekebileceğim tel lazım. Biraz araştırmadan sonra bu iki model arasında kaldım. w810 müzikte k790 ta foto da üstün. Aralarında 100 milyon fark var. Ama eğer k790 müzikte başarılı ise ayrıca çektiği fotolar w810 dan bariz fark var ise tercih sebebim olabilir. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.