A

Binbaşı
03 Eylül 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
49 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
A
geçen yıl
14 Ay Önce Aldığım Telefonun Fiyatının 5 kat artması
Eşime de ucuz olduğu için aynı telefondan alayım dedim14 ayda benim maaşıma ne kadar zam geldi de teknolojisi eskimiş aynı telefonu 5 kat fiyatına almam gerekiyor?
Hiç kimse Bana bunu açıklayamaz.
Olanları Normalmiş gibi bunları savunarak açıklamaya çalışanın ağzı için küreğim hazır. buyurun altta fotolarla mevcut.
14 ayda 3.389 Tl den 16.451 ye çıkarmı eskimiş bir telefon?


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
A
6 yıl
Telefonumdan tik tik tik diye ses geliyor(Nokia 8 )
2 ay Önce aldığım nokia 8 telefonumun ahizesinden bugun kendiliğinden saat tik tik lemesi gibi ses çıkmaya başladı. telefonu açıp kapadım, reset attım, fabrika ayarlarına cevirdim, uçuş moduna aldım ama ne yaptımsa ses kesilmedi. kulağıma goturdugum an duyalabilecek düzeyde bir ses. Normal de duyulmuyor ama arama geldiğinde kulağıma koyunca veya gelmediğinde koyduğumda bariz bir şekilde duyuluyor ve çok rahatsız ediyor. cihaz garantili ama Bulunduğum yerde Nasıl oluyorsa Nokia servisi yok (Antalya).
Daha önceden böyle bir sorunla karşılaşan var mı aceba? veya çözüm yolu önerebilecek.
A
8 yıl
silinebilir
.....
A
8 yıl
53.000 e peugeot 301 allure alınır mı?
Meb İlksan indirimi ile 53.000 e geliyor arkadaşlar. normalde 61.000 tl iken peugeot indirim yapmış ve 56.000 e satıyor şuan kısa süreliğine. aracı alıp 6 ay sonra satmayı düşünüyorum (ev alacağım) o zaman bile aldığın fiyata satarsın diyorlar sizin düşünceniz nedir?
A
8 yıl
Medcell garantili telefondan uzak durun!!!
3 ay önce n11 den aldığım medcel garantili g4 cihazım kendiliğinden açılış ekranında donup reset atmaya başladı (masa da gözümün önünde açılıp kapanmaya başladı) yenibosna vizyonpark medcell servisine elden götürdüm 1 hafta bekledikten sonra aradılar anakart arızalanmış ve 600 tl ücreti varmış neden garantiye girmiyor dedim cihazda darbe izleri mevcutmuş o yüzden miş. oysa kesinlikle darbe ile vs olmadı bu iş. şikayet vardan baktığımda bir sürü şikayet gördüm hepsi aynı şeyden muzdarip. ben yandımsşz yanmayın ve siz siz olun MEDCELL garantili cihaz almayın arkadaşlar. Telefonda konuşmaları bile ayrı bir kaba muhatap bile olmuyorlar. 600 tl ye yaptırıyormusunuz iade edelim mi diyor konuşturmuyorlar bile. Şimdi hakem heyetine vereceğim bakalım ne olacak


Edit:konunun sonucunu yazmayı unutmuşum arkadaşlar. Fatura tutarının tamamını paşa paşa hesabıma yatırdılar.
A
8 yıl
silinebilir
arkadaşlar G4 um arızalandı ve servise verdim geçici olarak samsung 5830i diye eski bir telefon buldum arkadaştan ama taktığımda çalışmadı mobil aga ulaşılamıyor hatası alıyorum. aceba sim i 4.5 g yaptığım için bu telefonlarda çalışmazmı? sadece arama gelip gitmesini istiyorum internet vs istemiyorum.
A
8 yıl
İş bankası k.kartı aidatı tük. hak. heyeti kararına Karşı dava açmış
İşbankasından tüketici hakem heyeti aracılığıyla kredi kartı aidatlarımı geri dönük istedim ve heyet kararı banka 195 tl kart aidatının ödenmesini hükmetmişti yılbaşından 2-3 gün önce. Geçen hafta banka tarafından arandım veparadan feregat etmemi aksi taktirde kendilerinin de karşı dava açacağını söylediler, ciddiye almadım blöftür dedim ama bugun e devlet ten kontrol ettim banka karşı dava açmış. Bu durum başına gelen varmı? nasıl bir yol ve nasıl savunma dilekçeleri eklemem lazım?
A
8 yıl
ingilizce bilenler bir el atarmsınız?
"bizi evine kabul ettiğin için teşekkürler"
ve
"1 günlüğüne 1 arkadaşımda ziyaretime gelebilir, sakıncası yok umarım"
ingilizce nasıl yazılır?
A
8 yıl
airbnb.com dan ev kiralayan var mı?
arkadaşlar bu siteyi yeni öğrendim 12-16 ocak 2016 da arkadaşlarla amsterdam a gideceğiz, ev kiralayim dedim ama bir türlü beceremedim. evi buldum kredi kartı bilgilerimi girip rezervasyon isteği gönderdim ve kredi kartımdan anında parayı çektiler (750 euro) ama 10 saat sonra filan rezervasyonum reddedilmiş. yanlız karta para iade olmadı ne zaman iade olur? şimdi başka bir ev tutmak istesem kart limiti yetmeyecek. karta para iadesi kaç günde oluyor? bilenler bir el atabilir mi lütfen?
A
9 yıl
orjinal pioneer cd calar ile usb li pioneer takası?
Elimde Faal durumda sorunsuz pioneer 2050 Cd/mp3 calar lı teyp mevcut bunu Temiz usb calarlı pioneer veya muadil bir teyp ile takas etmek istiyorum, gerekirse Üste para verebilirim. Varmı aranızda takas düşünecek?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.