Aslonda Sanatçının siyasi gibi yaşamasına gerek yok ama kitleleri ister istemez etkiledikleri için Mecburen bulaşma durumunda oluyorlar malum Tarkanın paraya ihtiyacı var mı sence? Kendini ispata ihtiyacı var mı? Bence ilgisi bile yok. İyi oldu yani Tarkan Laz bir insan olarak biraz da Arap ülkelerine erişip ülkemizin tanıtımına katkı sağlamalıydı zaten. O rekorlar kırdığı Türk pop müziği batı müziği değil çünkü Osmanlı-Türk usulü pop beatleriyle TSM etkili müziğiyle bu başarıları elde etti. Beatinden liriklerine kadar. Esas hep liboş takılması tarkana yakışmıyordu 90larda takılıp kalmış gibi. İyi yapmış. Lazların Araplarla olan münasebetinin sadece paradan ibaret olduğunu düşünmüyorum. Kültürel muhafazakarlık ve Patriotluk boyutu da var bu işin.... Ve ben doğu karadenizli bir insan olarak sakıncalı bulmuyorum bu ilişkiyi. İyi para geliyor ülke kalkınıyor. Bu ülkeye yarın birgün arap gelse taşınsa bile hep doğuya gelsin hatta... bu batıdakiler için de daha iyi .... Hem batı hem doğu kalkınsın. Başka tarihsel kültürel bağlar da var iki bölgeyi birbirine bağlayan. Ama sana şu kadar söyliyim Suriler içinde korkuyodunuz ne oldu geri döndüler.. çünkü Durmaz arap anlaşamadığı dilinin konuşulmadığı yerde barınmıyor fazla.
Vıdeodaki embesili kimsenin izlemediği belli oluyor. Videonun altına atılan aktrol yorumları sanki script kullanarak atılmış gibi, heriflerin video içeriği ile ilgili yorumları bile yok. İki üç tane Atatürk düşmanı sapkın bedevi yorumu okurdum diye bekliyordum I LOVE RECEP yorumlarını görüp çıktım :D :D
https://www.youtube.com/watch?v=Z69ru64PG9o
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.