Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
22
Cevap
1545
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Demokratik Sol Parti (DSP) 2019 Yerel Seçimleri (Ana Konu)
D
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Demokratik Sol Parti 2019 yerel seçimleri konusuna hoşgeldiniz.

Neden DSP diyoruz?

Ecevit'in hatrı için, demokratik sol için mührü vuracağım parti.

O kılışdar Chp'nin başından gitmeden bir daha bırak oy vermeyi kapısının önünden bile geçmem...

Akp,Mhp,Chp,İyip ve Hdp nin çözümsüzlüğe sürüklediği,ülkenin siyaseten tıkandığı bu günlerde yeni bir umut ışığı olacak partidir.

Tartışmalardan uzak bir şekilde,seçmenlerden aldığı rüzgar ile iktidar olmak için çıktığı bu kutlu yürüyüşe emin adımlarla ilerlemektedir.

Alternatif yok diyen kararsızlara seçenek olmuş,halkı düştüğü karamsarlıktan kurtaracak ve ülkeyi aydınlığa çıkaracak adaylarıyla içimizi ısıtan güneş misali doğmaktadır.

< Resime gitmek için tıklayın >

DSP 2019 seçim müziğimiz "DSP Seçim Müziği :"Ak Güvercin Geliyor"


Videoyu izlemek için tıklayınız

DSP Şişli adayımız Mustafa Sarıgül.

< Resime gitmek için tıklayın >

Şişlili olanların tereddütsüz oylarını alacak belediye başkanı adayımız.

Bu adam ne zaman şişliden gider şişliyi bok götürür, işler ters gider. Şişliyi sinekler basar. Topağacına açtıkları meyhaneler sokağı bile Hayri İnönüden nefret etmek için bir sebeptir. 100 metre yanında hastane, 150 metre çaprazında ilkokul, 200 metre önünde teşvikiye camii olan yere meyhaneler sokağı açmak kimin fikridir allahım. Mahalle'nin yaş ortalaması 60 olmuş adam meyhaneler zinciri kurdu. Akşam sokağa çıkamaz olduk.

Umarim tekrar başkan seçilecek başkan gibi başkan! Şişli bu adam sayesinde Şişli oldu! 20 yili geçti Şişli’ye taşinali, bu adamin yaptiklarini yapmadiklarini gayet iyi bilen birisi olarak, 7’den 70’e herkesi düşünen bir adamdır kendisi. Bu adam varken Şişli, Şişli’ydi.


Diğer ilçeler için belediye başkan adaylarımız ;https://secim.haberler.com/2019/yerel-secimler/dsp-belediye-baskan-adaylari/

Mustafa Reşat Oktay ( Antalya Büyükşehir Belediyesi)
Haydar Yılmaz (Ankara Büyükşehir Belediyesi)
Selami Gördebil ( Adana Büyükşehir Belediyesi)
Celal Doğan ( Gaziantep Büyükşehir Belediyesi)
Sevgi Küpelioğlu ( Muğla Büyükşehir Belediyesi)
Naif Alibeyoğlu ( Kars Belediyesi)
Suat Bahçekapılı ( Kırklareli Belediyesi)
Musatafa Sarıgül ( İstanbul- Şişli)
İsa Yıldırım ( Antalya-Aksu )
Mehmet Habalı ( Antalya-Serik)
Buket Dağlı ( Antalya-Konyaaltı)
Necati Topaloğlu ( Antalya-Kemer)
Coşkun Özden ( İstanbul-Adalar)
Handan Toprak Benli ( İstanbul-Avcılar)
Ali Fatinoğlu ( İstanbul- Bakırköy)
Selami Değirmenci ( İstanbul-Silivri)
Handan Toprak (İstanbul – Avcılar)
İsmail Bekiroğlu ( İzmir-Buca)
Ali Acar (Muğla-Marmaris)
Haydar Çorum ( Eskişehir-Mihallıçık)
Salim Özkarakaş (İzmir-Kiraz)


Konu sürekli güncellenecek takipte kalın.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaisyLucky59 -- 19 Şubat 2019; 17:59:53 >

Dsp'nin amacı iktidar olmak olsa seçimlerden sonra gelirdi. Fakat amacı Chp'yi bölmek tabi bunu Akp finansmanı ile yapıyor.
Yoruma Git
OggyOgg - 5 yıl +5
umarım dsp çıkış yakalar y-chp nin adam edilmesi gerekiyor
Yoruma Git
elonardo - 5 yıl +4
Bu gerçek mi? Eyvah ki ne eyvah! Yok arkadaş, bu iğrençliği kaldıramıyorum.
Yoruma Git
Guest-E767019CA - 5 yıl +3
D
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

CHP'den istifa eden Haydar Yılmaz DSP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

< Resime gitmek için tıklayın >

Aksakal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yerel seçim hazırlıkları ile aday belirleme çalışmalarının sürdüğünü söyledi.
Birçok seçim bölgesinde iddialı adaylarla seçime katıldıklarını belirten Aksakal, Ankara'da da büyükşehir belediye başkanlığını kazanacak bir adayla seçmenin karşısına çıktıklarını dile getirdi.

Ankara'da, sosyal demokrat seçmenin oy vereceği bir aday bulunmadığını, her iki ittifakın da sağcı adaylarla seçimlere katıldığını değerlendiren Önder Aksakal, "Demokrat, solcu seçmenin bir seçenek kapısı olması gerekiyordu. DSP olarak biz Haydar Bey'i göstererek bunu sağladık." dedi.

KILIÇDAROĞLU'NUN SÖZLERİNE TEPKİ

Önder Aksakal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bazı medya kuruluşlarında yer alan, "DSP ile ittifak amacıyla Genel Başkan Yardımcımız Seyit Torun DSP'ye gitti ve teklifimizi iletti ama kabul etmediler." şeklindeki sözlerine ise tepki gösterdi.
Bunun kesinlikle doğru olmadığını vurgulayan Önder Aksakal, "CHP'den bize kesinlikle bir iş birliği teklifi gelmedi. Oğuz Kaan Salıcı ve Seyit Torun bizi ziyaret etti ancak çay içip gittiler." diye konuştu.

Aksakal, Haydar Yılmaz'ın büyükşehir belediye başkanlığına adaylığını yarın saat 11.00'de parti genel merkezinde düzenleyecekleri basın toplantısıyla açıklayacaklarını bildirdi.

CHP'den istifa eden ve DSP'ye katılan Haydar Yılmaz, 1999-2004 yıllarında Çankaya Belediye Başkanı olarak görev yapmıştı.

Kaynak





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaisyLucky59 -- 18 Şubat 2019; 9:11:38 >

E
5 yıl
Yarbay

umarım dsp çıkış yakalar y-chp nin adam edilmesi gerekiyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

CHP’den DSP’ye geçen adaylarla ilgili DSP Genel Başkanı Aksakal’dan açıklama

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, "Sanki bütün CHP'lileri biz çağrıyormuşuz, aday yapıyormuşuz gibi bir algı ortaya koymaya çalışıyorlar ama bu doğru değil. DSP'nin kendine göre ilkeleri var. Bunlar sağlanırsa tabii ki aday gösteriyoruz" dedi.

Aksakal, Balıkesir’in Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ile eski Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin’i makamında kabul ederek, bir süre görüştü.

Daha sonra basına açıklamada bulunan Aksakal, her iki adayın da partilerine katılma talebinde bulunduğunu söyledi.

Diğer partilerden DSP’ye katılacak adaylar konusunda kendilerine göre bazı kriterler ortaya koyduklarını belirten Aksakal, partisinden istifa etmeden hiç kimseyle bu tip görüşmeler yapmayacaklarını, basın ve kamuoyuyla paylaştığını hatırlattı.


Kaynak



O
5 yıl
Yüzbaşı

Dsp'nin amacı iktidar olmak olsa seçimlerden sonra gelirdi. Fakat amacı Chp'yi bölmek tabi bunu Akp finansmanı ile yapıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
5 yıl
Er

dsp'ye oy verebilirdim ancak gaziantep'te hdp eski milletvekili celal doğan'ı aday gösterdikleri için vermeyeceğim. hdp de celal doğan'a desteğini açıkladı üstteki arkadaşın dediği gibi zamanlama da iyi değil.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
5 yıl
Yüzbaşı

"Ortanın Solu" ile ilgim yok, desteklemem. Fakat elbette mezhepçilerin, gericilerin, bölücülerin bulunduğu CHP'ye karşı DSP'nin kazanması iyi olur.



G
5 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3F89D34A3

dsp'ye oy verebilirdim ancak gaziantep'te hdp eski milletvekili celal doğan'ı aday gösterdikleri için vermeyeceğim. hdp de celal doğan'a desteğini açıkladı üstteki arkadaşın dediği gibi zamanlama da iyi değil.
Bu gerçek mi? Eyvah ki ne eyvah! Yok arkadaş, bu iğrençliği kaldıramıyorum.



C
5 yıl
Yarbay

Chpyi bölme değil de oyları dağıtıp akpye kazandırma olabilir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @1419oguzhan
0
5 yıl
Yüzbaşı

küçük ilçelerde seçilebilir ama büyük ilkçe büyük şehirlerde oy bölmekten başka bir işe yaramaz bu seçimde



K
5 yıl
Yüzbaşı

Oy falan bölmez çünkü Şişli dışında bir başarı beklemiyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
5 yıl
Yüzbaşı

AKP'ye seçim kazandırmaktan başka bir işe yaramayacak. Proje olduğu bariz belli.

CHP'de terör sevici var tamam da DSP'de de var.
En azından CHP'nin içinde direnen/gücünü arttıran bir Ulusal Kanat var.
DSP'yse koltuk sevdalılarının toplanma yeri.

İYİ parti de CHP'nin yanında çoğu yerde.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

DSP'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Çağrı Bağatur oldu.

Demokratik Sol Parti (DSP) Adana’da Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na Adana’nın eski Belediye Başkanı merhum Av. Ege Bagatur’un oğlu Çağrı Bağatur olduğunu açıkladı.

DSP Adana İl Başkanı Selami Gördebil, DSP’nin Sarıçam’da Celal Güven, Çukurova’da Halil Gözüyeşil, Seyhan’da İlkay Buldu’yu aday göstereceğini Adana Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının da Av. Çağrı Bağatur olduğunu ifade etti.

Kaynak



D
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

DSP Başkanı Aksakal: Oy bölünmesini CHP yöneticilerinin bizzat kendileri yapıyor

DSP lideri Aksakal, "Oyların bölünmesi gibi bir olay varsa bunu seçmenlerine cemaatçi, dinci, ülkücü aday dayatması yaparak 'tıpış tıpış oy vereceksiniz' zihniyetindeki CHP yöneticilerinin bizzat kendileri yapıyor" dedi. Aksakal, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun "İttifak için DSP'ye teklif götürdük" açıklamasının ise doğru olmadığını söyledi.

Eski Çankaya Belediye Başkanı ve DSP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Haydar Yılmaz ile makamında bir araya gelen DSP lideri Önder Aksakal, basına kapalı gerçekleşen görüşmenin ardından, basın mensuplarına açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu'ndan DSP açıklaması: Teklifimizi kabul etmediler

Aksakal, yerel seçimler yaklaşırken, "DSP seçimlere nasıl sokulur? DSP'nin seçimlere sokulması bir projedir" iddialarının başladığını, bu iddiaların sahiplerinin bir projenin ürünü olduğunu Türk milletinin iyi bildiğini söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Bu seçimlerde ittifak için DSP'ye teklif götürdük, kabul etmediler" açıklamasında bulunduğunu hatırlatan Aksakal, şöyle devam etti:

"Bu külliyen doğru olmayan bir açıklamadır. Zira Sayın Oğuz Kaan Salıcı ve Sayın Seyit Torun, 8 Ocak Salı günü genel merkezimizde mevkidaşı arkadaşlarımızı ziyaret etmişler, bunun bir nezaket ziyareti olduğunu belirtmişler, başka hiçbir husus gündeme gelmeden sıcak bir sohbetle çaylarını içerek ayrılmışlardır. Daha sonra edindiğimiz bilgiler çerçevesinde, 'CHP'den istifa ederek DSP'ye gelmeye çalışan arkadaşları kabul etmeyin' ricasıyla buraya geldiklerini öğrendik. Bunun dışında da başka bir konu görüşülmedi. Tabii Sayın Kılıçdaroğlu etrafındakilerin kendisini sürekli yanılttıkları gerçeğiyle 31 Mart akşamı elbette yüzleşecektir ama o gün geriye dönüp baktığında muhtemelen 'keşkeleri ve eyvahları" ile baş başa kalmış olacaktır."

Kaynak



G
5 yıl
Er

DSP de toplama kampı olmuş

Saadetliler Erbakan'ın mirasını ve davasını lekelediler.
DSP de Ecevit konusunda aynı yolda.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
5 yıl
Yarbay

chp den ılımlı vatansever ulusalcılar kopup(din inanç düşmanı olmayan tipte muaerrem tarzı) fazla fetöyle anılmayan kırgın akpliler birleşse yeni merkez bir parti kursa akp ve rte nin sonu rahat rahat gelirdi ama o yetenek bu ülkede yok....
bu ülkeye kısmen akp gibi merkez bir parti lazım soslu ideoloji partileri demode çağ dışı artık....





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Şubat 2019; 0:5:0 >

M
5 yıl
Yüzbaşı

Dsp peeehhh.
Sarıgül ve Erdoğan aday olsa oyumu Erdoğan'a veririm o derece.



H
5 yıl
Yarbay

Oy bolmekten korka korka chpyi mhpyi iyipi hazine yardımlariyla zengin ettik baska da bir halt yemedik birakin insanlar 1 kez olsun gonullerinden gecene oy versin



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
5 yıl
Yarbay

2000 öncesi Dsp ye can kurban. Dünya gözüyle ecevitin ve rahşan hanımın elini öpmek nasip olmuştu.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >