Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
69
Cevap
2762
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Xbox live fiyatlar artıyor
K
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Xbox Live Gold yıllık üyeliği, 20 Haziran 2016 tarihinden itibaren 99,99 TL’den 179,00 TL‘ye çıkarılacak. Türk Xbox sahiplerini biraz düşündürecek bu fiyat ayarlaması eski fiyatına göre büyük bir fark oluşturuyor. Yıllık üyelik bu değişim ile ayda 14,9 TL‘ye denk gelecek. Ayrıca tek bir aylık ve 3 aylık üyelik seçenekleri de bulunan Xbox Live Gold ücretleri de ne yazık ki yaklaşık iki katına çıkarılacak demek oluyor. Bu durumdan Türk oyun severler pek memnun olmayacak.

Leadergamer den alıntıdır

Xbox kullanmıyorum arkadaşlar uzatmak isteyen varsa haberi olsun diye paylaştım Türk oyunculugu adına üzücü bi durum

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
9 yıl
Yarbay

quote:



Merhaba SirMaximus360,

Değerli bir Xbox Live Gold üyemiz olarak, Gold topluluğunun bir parçası olduğunuz için teşekkür ederiz. Türkiye'deki kur dalgalanmalarını dikkatlice değerlendirdikten sonra, sunduğumuz tekliflerin müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde daima hizmet ve değer dengesi sağladığı anlayışıyla, Xbox Live Gold aboneliklerimiz için fiyat ayarlaması yapacağız.

Aynı şekilde, Xbox Live Gold abonelik paketlerinizin fiyatları da artacaktır. 20 Haziran 2016 tarihinden itibaren, 1 aylık Xbox Live Gold aboneliğinizin fiyatı 18,99'dan 29,00'a yükselecektir. Aboneliğiniz şu anda 20 Haziran 2016 tarihinden önce otomatik olarak yenilenecek şekilde ayarlanmışsa, bir sonraki planlanan otomatik yenileme zamanında mevcut fiyattan ücretlendirileceksiniz. Aboneliğiniz şu anda 20 Haziran 2016 tarihinden sonra otomatik olarak yenilenecek şekilde ayarlanmışsa, bir sonraki planlanan otomatik yenileme zamanında yeni fiyattan ücretlendirileceksiniz.

Yenileme işleminizin kesintisiz bir şekilde gerçekleştiğinden ve her ay 4'e kadar ücretsiz oyunla ve oyunlarda %50-75'e varan özel indirimlerle en gelişmiş çok oyunculu oyun deneyimine erişiminizin devam ettiğinden emin olmak için lütfen hesabınızın ve ödeme bilgilerinizin güncel olduğunuhttps://billing.microsoft.com adresinden onaylayın.

Xbox Live Gold için ödeme şeklinizi değiştirmek, yenileme tarihinizi kontrol etmek veya aboneliğinizi iptal etmek amacıyla lütfenhttps://account.microsoft.com/services adresini ziyaret edin.

Daha fazla bilgi için lütfen şu adresi ziyaret edin:http://support.xbox.com/billing/xbox-subscriptions/gold-subscription-changes-faq

Gold'u seçtiğiniz için teşekkür ederiz!

Xbox Live Ekibi


Saçmalığın daniskası...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
9 yıl
Binbaşı

Hakikaten kötü oldu, Mayıs başında 1 yıllık almıştım ama önümüzdeki dönemde de fiyatların eski seviyelere düşürüleceğini sanmıyorum. Muhtemelen seneye süre dolunca yenileme yapmam ben, zaten ücretsiz verilen oyunları eklemiyorum kütüphaneye, 3-5 tane sevdiğim oyun var onlarla zaman geçiriyorum.




Bu mesajda bahsedilenler: @Jim Gordon
P
9 yıl
Yarbay

Fıyat artışı normal diğer ülkelerin mağazalarına gore baya ucuz kalıyordu şimdi dengelemişler. Gg da 150₺ ye satılan yıllık üyelik xbox.com.tr de 99₺ idi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
9 yıl
Yarbay

Bence xbox live gibi bir hizmet icin bu fiyat cok normal. Anormal olmasi psn den daha ucuz yada Psn nin live dan pahali olmasiydi. Ikisi de ayni sey. En azindan adamlar uyarmis. PSN de 3 saat kala 100 tl den 150 tl yapmislardi . Bugunlerde cakin 2 senelik bir gold uyelik isinize bakin :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
9 yıl
Yüzbaşı

Tam da bunu yazmaya geliyordum. Cidden saçmalıktan başka bir şey değil. Enpara'nin indirimle 75 tlye alınan hizmet şimdi Enpara'nin da indirimi yokken 180 tlye çok fazla Gerçi aylık adam akıllı oyun vermeyen PSN bile 150 tl öyle de bakarsak olaya



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
9 yıl
Binbaşı

Oyun fiyatlarını da diğer ülke mağazalarına göre düzenlesinler o halde :) Çoğu yapım (istisnalar hariç özellikle AAA oyunlar) TL olarak çok daha yüksek fiyattan yayınlanıyor maalesef.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Pinky_Demon
İ
9 yıl
Yüzbaşı

"Aboneliğiniz şu anda 20 Haziran 2016 tarihinden önce otomatik olarak yenilenecek şekilde ayarlanmışsa, bir sonraki planlanan otomatik yenileme zamanında mevcut fiyattan ücretlendirileceksiniz. Aboneliğiniz şu anda 20 Haziran 2016 tarihinden sonra otomatik olarak yenilenecek şekilde ayarlanmışsa, bir sonraki planlanan otomatik yenileme zamanında yeni fiyattan ücretlendirileceksiniz. "






ASLINDA HALİ HAZIRDA GOLD ÜYELERİ İÇİN DEĞİŞEN BİR ŞEY GÖRÜNMÜYOR. AYNI FİYATTAN DEVAM EDERSİN DEMİŞLER. BEN Mİ YANLIŞ OKUYORUM. O DEĞİL DE BEN BU BİRKAÇ GÜNDÜR TEREDO DİYE SAÇMA Bİ ÇOK OYUNCULU BAĞLANTI HATASI ALIYORUM. BİRKAÇ YAZI VE MAKALE OKUDUM. PEK BİR ŞEY ANLAMADIM. SADE BİR DİLLE ANLATACAK BİR ARKADAŞ VAR MI?
İYİ FORUMLAR


Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
9 yıl
Yarbay

sadece tr değil diğer bazı ülkelerde de artmış;http://www.gamespot.com/articles/xbox-live-price-to-increase-in-some-countries/1100-6439861/?ftag=GSS-05-10aaa0b



W
9 yıl
Yarbay

Ms'nin Xbox One uzerindeki bu gereksiz özgüveni yok mu..



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
9 yıl
Yüzbaşı

Aralın kartları daha ucuza geliyor

Edit: Yok la düzenlemişler





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gultekinlive -- 17 Mayıs 2016; 15:52:07 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
9 yıl
Binbaşı

Teredo için Google dns girin konsola düzelir hocam



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @iaaynaci
L
9 yıl
Yarbay

US fiyatları artmadığı sürece sıkıntı yok

Ben black friday'den black friday'e yıllık olarak yeniliyorum. 70 75 TL'ye falan geliyor en fazla





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 17 Mayıs 2016; 18:29:58 >

M
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Ms'nin Xbox One uzerindeki bu gereksiz özgüveni yok mu..

aynen ya... her şey güllük gülistanlık da zamı eksik kalmıştı. gerçi ms bunu bütün donanımlarında yapıyor. cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor.

bu arada çok normal zamlanması diyen de var dikkatinizi çekerim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 18 Mayıs 2016; 18:44:00 >

T
9 yıl
Yüzbaşı

Sonrada neden crack islemleri yapiliyor diyorlar:)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
9 yıl
Yarbay

mevcut üyeliğimi uzattım bi sene daha, 2017'nin sonunda bitecek artık.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
9 yıl
Teğmen

Live gold üyeliği uzatmada sıkıntı mı var. Makinada sorun veriyor ve mağazada kalmadı diyor sizde durum nasıl acaba?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
9 yıl
Yüzbaşı

Xbox sayfası üzerinden aldım 79,99 ₺ az önce.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @dusunur71
F
9 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşlar yakın zamanda X1 alıcam.Duyduğuma göre Xbox Live bazı zamanlar indirime giriyormuş Christmas,Spring vs. zamanları.Bunun hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

F
9 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: MAD MAX

Xbox sayfası üzerinden aldım 79,99 ₺ az önce.

Fiyat niye indirimli hocam sorması ayıp?



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.