Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1422
Tıklama
0
Öne Çıkarma
En ucuz oyun bilgisayarı yaklaşık ne kadara kurulur?
M
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2008 den beri kasa toplama işleriyle ilgilenmediğim için sizlerden destek bekliyorum.

Foruma şöyle bir bakınayım dedim ama milletin topladığı sistemler en az 2000 TL den başlıyor. 4000-6000 hatta 25000' e toplayanlar bile var


Benim merak ettiğim şöyle 600-700 TL'ye monitör hariç; anakart, ram ve kasayı da en düşük bileşenlerden seçerek 2. 3. nesil i5 işlemcili ve iyi bir ekran kartlı bir sistem toplanabilir mi? Toplanırsa böyle bir sistemde 720p çözünürlükte grafik olarak 10 üzerinden kaç ortalamayla oyunlar oynanabilir?

Hatta ikinci el olarak toplamaya kalkışsak seçilecek bileşenler ortalama nasıl olmalıdır?(tekrar ediyorum anakart, ram ve kasa hiç önemli değil. "hyperx mayperx ddr58273" falan gerek yok. alt tarafı basit bir ddr2-ddr3 en ucuzlarından 4gb ram bile kâfi) Yakın çevremde mahalle bilgisayarcısından 5-6 yıl önce alınan ortalama bilgisayarlara sadece ucuza bir ekran kartı alarak hala yeni oyunları 5\10 - 6\10 ayarlarla oynayanlar var. Ben de böyle bir şey arıyorum.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



P
9 yıl
Yüzbaşı

Hocam aha sizde bensiniz resmen ama o 700 800 olayi zor hocam 1500e felan yaparsiniz dediginizi 1100 e kadar inersiniz amazondan alarak felan



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
9 yıl
Yüzbaşı

A
9 yıl
Çavuş

Darboğaz yapmayacak şekilde bir intel işlemci,ucuz bir anakart ve 8gb ram ile birlikte 79xx veya r9 serisi bir ekran kartı ile 800-850 bandına pc toplayabilirsiniz ikinci elden.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @MâxeLL
H
9 yıl
Yarbay

En ucuz adam gibi medium-high ayarlarda 1080p oyun oynamak istiyor iseniz 1550-1600 lira tutabilir monitörsüz.

G3258
Gtx 750ti
H81M-P33 - H81M-PLUS
8GB Gskill ram
XIGMATEK Asgard Pro Black Edition
WD 1TB Blue

Böyle bir sistem alıp, bilen birine işlemciyi o.c yaptırır iseniz hiç bir oyunda sıkıntı çekmesiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
9 yıl
Yüzbaşı

Hocam 3258 alicaktim ben yuksek oyunlara merakli degilim o kadar cs go dota lol felan oynuyorum eskisi gibi degil alinmaz diyolar.

Bende sunu topladim
Msi h110m vd
İ5 6400
Kingston hyperx fury 8gb 2133mhz ram
Corsair 200r
Hdd var elimde ekran kartini sonra alicam simdilik hd530 lol ve cs go ya yetiyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @hayrikoc61
Y
9 yıl
Onbaşı

Hocam technopat da var bi tane araştır istersen güzel sistem



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
9 yıl
Yarbay

İkinci elden 350'ye 2500k+ 300'e oc anakartı +100 ram =750

Güzel ekran kartı için 650-700'ü gözden çıkarmak lazım (ikinci el için)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.