H

Yarbay
28 Temmuz 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
18 üye
Görüntülenme (?)
168 (Bu ay: 5)
Gönderiler Hakkında
H
2 yıl
400 liraya kadar bluetooth kulaklık önerisi
Cihazım iPhone 11. 400 liraya kadar önerilere açığım.
H
4 yıl
Askerlik hk
Merhabalar. Ekim ya da kasım aylarında yoklama başvurusunda bulunmuştum bir daha ki ay da 20 yaşıma gireceğim.

Fakat iş sebeplerim yüzünden askerliğimi en erken ağustosa nasıl erteleyebilirim. E devlette askerlik şubesine müracaat edin yazıyor.

Muayene olmadım şubeye gitmedim. Muayene olduktan sonra mı gideceğim tarih belirleniyor? Şubatta askere gitmek isteyenler için son başvuru tarihi 15 kasim yazıyor. Bende o tarihler arasında e devletten yoklama başvurusu yapmıştım. Yoklama başvurusu yapmam şubatta gideceğim anlamına mı geliyor?
H
4 yıl
50CC önerisi
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır motora başlamak istiyordum nasip bu seneyeymiş.

Bütçem sıfır 50cc ler için 6 milyar.

Aklımda motogusto rapid 50 var.

Kuba rx9u eledim. Sebebi ise manuel olması. Zaten hızlı bir motor değil, bir de vitesle uğraşmak istemiyorum şehir içinde.

Zaten bi arabamız var, arabanın yanına kardeş olarak almak istiyorum. En fazla günlük 50km yapar, yapmaz. Sağa sola gitmek amaçlı kullanacağım.

Önerilerinizi bekliyorum. Aklımda dediğim gibi rapid 50 var. Kullanan varsa yorumlarını bekliyorum
H
4 yıl
2000TL cep telefonu önerisi
Arkadaşlar tekrardan merhaba. İkinci el 6s almayı düşünüyordum vazgeçtim. 1500 olan bütçemi 2000e çıkardım.

Beni bu illetten kurtarın. Akşama kadar evde telefon araştırıyorum, bir sonuca varamıyorum.

Sahibinden.com da falan 1700 1800tlye xiaomi note 8 prolar var. Lg Q60 var ne bileyim 1800 liraya p30 lite var mate 20 lite var.

Arkadaşlar ben fotoğraf çekmeyi çok seven birisiyim. İnatagram hikayelerinde dikkat ediyorum, hikayesini izlediğim kişilerden bu iPhone kullanıyor dediğim hepsi iPhone kullanıyormuş. Hani fotoğraflar daha kaliteli, videolar daha kaliteli çıkıyor iPhone kameralarında.

Arada sırada mobile legends oynarım, pubg oynarım.

Askerliğim yaklaştı, telefona çokta büyük bir bütçe ayırmayı planlamıyorum. Şuan elimde J5 2015 var, miladını doldurdu.

Tek odak noktam kamera ve stabil çalışması.

iPhone 5s telefonumda telefonu çat diye çıkarıp fotoğraf çektiğim zamanlar bile fotoğraflar muazzam çıkıyordu. Öyle bir cep telefonu istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
H
4 yıl
1500TLye alınabilecek en iyi telefon
1500 lira bütçem var arkadaşlar.

Pubg oynuyorum, mobile legends oynuyorum.

Kamerasının iyi olmasını istiyorum sadece. Başka bir isteğim yok.

Sahibinden de mağazadan sıfır kayıtlı redmi note 8 var. 1300 lira. Bunlar orijinalmı alınır mı?
H
4 yıl
1500-1600tl telefon önerisi
Merhaba arkadaşlar.

Huawei GR5 2017 kullanıyordum. Bilen bilir çok kasma donma yaşıyordum. Telefon bozulunca idarelik J5 J500 buldum kendime. Fakat hem bunun düiük hafızasından hem de batarya probleminden değiştirmeyi düşünüyorum.

Aradığım özellikler:

Kasma donma yapmaması
Yüksek hafıza(32 ve üstü)
Fiyatına göre en iyi kameraya sahip olması

Pubg mobile ve mobile legends oynuyorum arada sırada. Önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar honor 10 lite , xiaomi redmi 8 ve p smart 2019 arasında kaldım.
H
4 yıl
iPhone 6 alınır mı?
Merhaba arkadaşlar. Şu anda kullanmakta olduğum telefon hem çok donuyor hem de bazı problemleri var kullanmakta güçlük geçiyorum.

Yurt dışından gelme, sadece sessize alma tuşu çalışmayan, kasasında ufak tefek vuruk çizikler olan iPhone 6 64GB var. 500 lira istiyor arkadaşım telefon fazlalığından.

Sadece bataryası değişmek istiyor o kadar. Alınır mı sizce?
H
5 yıl
Başka bir şehirde yeniden başlamak
Kafamı çok kurcalıyor şu sıralar.

İstanbulda yaşıyorum. Güzel bir işim yok, yaptığım işte mutlu değilim, asgari ücretin altında çalışıyorum.

Gönlümü birisine bağladım, deli gibi sevdim. Yüz üstü bırakıldım.

Artık sabahları uyanıp işe gitmek istemiyorum. Evde durmak istemiyorum, dışarı da çıkmak istemiyorum. Dört duvar üstüme üstüme geliyor.

Kötü bir alışkanlığım yokken, şimdi iyi bir alışkanlığım kalmadı. Kitap okuyan, kendini geliştirmeyi seven ben, şimdi eve nasıl girdiğimi hatırlamaya çalışıyorum.

Bugün hangi gün haberim bile yok. Çok unutkanlık başladı. Cebime koyduğum parayı bile unuttuğum oluyor.

Arkadaş çevrem sağlam insanlarla dolu. Fakat onlarla otururken bile eğlenemiyorum. Şu anda dünyanın öbür ucunda bir festivalde olsam bile eğlenemeyeceğim.

Madem diyorum Hayri yapamıyorsun buralarda, tatile gidiyorum diye memleketine git. Orada işe başla, ailene de iş buldum de, köyde dedenlerde kal diyorum kendi kendime. 3 5 ay çalışır kafanı tazeler, dönmek istersen dönersin diyorum. Fakat gidebilmem için hiç bir birikimim yok. Dün itibari ile 0a düştüm. Ne cebimde, ne banka hesabımda 1 lira dahi yok. Bu paraların hepsi kötü alışkanlıklara gitti.

Benim durumumda olup başka bir yerde kendi ayakları üstünde duran abimlerimden, kardeşlerimden önerilerini bekliyorum. Bana bir yol gösterin.

Gece saat 1.08 ben bu yazıları yazarken. Yarın iş var, gitme hevesim yok. Tuttuğum şarjlı vidalama, çekiç, hilti üstüme üstüme geliyor sanki.

Bu ay sonuna kadar birikim yapıp, herkese tatile gittiğimi söyleyerek vedalaşıp uzun bir süre gelmemeyi planlıyorum. Arkamda dağ gibi ailem var. Abim olsun ablam olsun her türlü destek çıkarlar. Fakat ben kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum. Ya batarım, ya çıkarım.

Geceleri uyumuyorum, gündüzleri kalkamıyorum. Ruh gibiyim. Göz altlarım çöktü. Bakışlarım çok soğuk. Dışarı çıkıyorum, aynı mahalleyi 15 kere geziyorum. Çok kilo verdim.
H
5 yıl
Cbr 250R vs Ninja 250r vs Hyosung GT250r
Merhabalar. Yakın zamanda motosiklete başlamak istiyorum. 250lik motor ile başlayacağım. Bu üç model arasında gidip geliyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar merhaba. Kararımı verdim, 50cc motorla başlayacağım.
H
5 yıl
Akp\u0027nin doğum günü hediyesi
Dün itibari ile 18 yaşıma girdim. Arkadaşlarla dışarıya çıktık babam aradı. Pastanın üstünde ki mumları yakmışlar, doğum günümü kutlamak için gelmişler. Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı? Her 18 yaşına girene gönderiyorlar sanırım?

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.