| ne benzin yer bu beaah. bide lpg taksalar tam olucakmış. bir o eksik. |
hurdalıktan toplayıp yapmışlar. beleş mal diye bu kadar da yapılmaz yani |
normal |
|
www.Harzer-Bike-Schmiede.de |
Bu ne ya İlginç |
| Tank motoru kullanıldığına göre çok beygir |
o deilde bununla arabaya çarparsa vay o arabanın haline |
bildiğim kadarıyla 2.dunya savasından kalma bır alman tankının motorunu kullanmıs |
< Resime gitmek için tıklayın >
Zorlu uğraşlar neticesinde ortaya çıkan araca Led Zeppelin adı verildi. Dünyanın en büyük ve ağır motosikleti, Guinness Rekorlar Kitabı`na girmeyi başardı.
Görenleri hayrete düşüren ve Almanya'nın meşhur otobanlarında yol almak için ruhsat bekleyen 4.5 ton ağırlığındaki devasâ motosikletin tasarımcısı Tilo Nieber (39), "Bundan daha ağır, "hafif araç" yoktur sanırım. Uzunluğu 5.20 metre , yüksekliği 2.10 metre olan motosikletimin salt motor ağırlığı 1.8 ton geliyor. Harzer Bike Schmiede isimli atölyede leğimci ve motor ustalarıyla 1 yılda ancak tamamlayabildik" dedi.
Guinness yetkilisi Amarilis Espinoza ise, kayıt işlemini doğrulayarak, bunun, sâhasında bir ilk olduğunu söyledi.
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OgzS -- 14 Aralık 2007; 20:24:01 >