B

Yarbay
10 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
139 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
B
9 yıl
Ttnetten iptal için gelen belge hakkında
Merhaba arkadaşlar,

Kasım ayında Ttnet aboneliğimizi iptal ettirdik. 24 Kasım'da faks çekmiştim ıslak imzalı. Kasım ayı için 24'üne kadar olan kısmı faturalandırmışlar, o tutarı ödedim. 76 liralık paket kullanıyordum. Bu yolladıkları belgede iptal yazıyor, kesin iptaldir değil mi? Bazen kelime oyunu filan yapıp dondurduklarını duyduğum için yolladıkları belgeyi size göstermek istedim. Teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >
B
9 yıl
Babamı kaybettim.
Merhaba arkadaşlar,

Salı günü babamı kaybettim. Daha önceki konularımı hatırlayanlar olur belki. Bir ay kadar süredir zaten hastanedeydi. Karaciğer nakli sonrası tam toparlanamadı, akciğerleri de rahatsızlandı, son zamanlarda da diğer organlarında da yetersizlik başladı. Zaten bir süre yoğun bakımda kalmıştı, solunum cihazına bağlıydı. En sonunda da kalbi durdu, çalıştıramadılar...

Şimdiden çok özlüyorum babamı. Hiç gelmeyeceğini bilmek çok acı. İnanamıyor da insan. Akrabalarımızın, komşularımızın, arkadaşlarımızın desteğiyle ayakta duruyoruz. Babam da bunu isterdi eminim. Babamla ara ara tartışsak, küs kalsak da beni sevdiğinin herkes farkındaydı, ben de çok seviyorum onu. Sizlerden isteğim babalarınıza sıkıca sarılmanız, hayattayken mümkün olduğunca birlikte fazla zaman geçirmeniz. Ufak tefek dargınlıklarla tadınızı kaçırmayın, hayat kısa çünkü...

Babam için artık yapılabilecek tek şey dua etmek. Dualarınızı eksik etmezseniz de çok sevinirim. Okuduğunuz için de çok teşekkür ederim.
B
9 yıl
Babam için 0 Rh+ kan ihtiyacı-İzmir
Merhaba arkadaşlar,

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Anestezi Yoğun Bakım Ünitesi'nde yatmakta olan babam için 0 rh+ kana ihtiyaç var. Kan verebilecek arkadaşlar bana ulaşırsa sevinirim. Teşekkürler.
B
9 yıl
Konya Meram Tip Fakültesi civari kalinacak yer
Merhaba arkadaslar,

Konya Meram Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi civari kisa süreli kalinacak duzgun yer ariyoruz. Otel, pansiyon vs. olabilir. Bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim. Teşekkürler.
B
9 yıl
Babam yogun bakimda...
Merhaba arkadaslar,

Daha once yazmistim babam karaciger nakli oldu bir süre once. Bir ara iyiydi ama son aylarda asiri halsizlesti. Hastaneye yatırdik, akcigerleri su toplamis dediler suyu bosalttilar. Bugun de tepki vermemeye baslamis. Solunum yapamıyormus cihaza baglamislar uyutup. Yogun bakimda yer yok diye normal servis odasinda tutuluyor ayni şartlarda, iceri almiyorlar. Durumu kritik demis doktor. Bekliyoruz oyle. Dualarinizda babama yet verirseniz sevinirim. Paylasmak istedim, annem arar aramaz kostum. Allah razi olsun simdiden hepinizden.
B
9 yıl
Açıköğretim sınavı hakkında
Merhaba arkadaşlar,

Yarınki açıköğretim sınavlarında sabah ve öğlen oturumlarında salon başkanı olarak görevliyim. Bu sınavlar ne kadar sürüyor acaba? Biri 9.30'da, diğeri de 2'de başlayacak. Teşekkürler.
B
9 yıl
İzmir Buca mesleki ve teknik anadolu lisesi yol tarifi
Merhaba arkadaşlar,

İzmir Buca mesleki ve teknik anadolu lisesi'ne nasıl gidilir acaba F.Altay'dan? İzmirliyim ama emin olamadım. Teşekkürler.
B
9 yıl
Montlar çok pahalı!
Merhaba arkadaşlar,

Doğru düzgün bir mont almak istiyorum ama beğendiğim tam istediğim gibi dediğim montlar neredeyse 400 tl! 100 tl civarına ancak ince olanlar var. Ne bu pahalılık anlamadım. Jack Jones ve Wrangler markaları özellikle. Colins'in montları nasıldır mesela? Sıcak tutar mı, tavsiye eder misiniz? Teşekkürler.
B
9 yıl
Ttnet Ultranet iptali için
Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta çarşamba süperonline fiber bağlattık, aynı gün hemen telefon edip ttnet aboneliğimizi iptal talebinde bulunduk. Anneme 7-10 gün içerisinde şubeye gitmeniz imza atmanız lazım demişler telefonda. Hat sahibi annemin imza atması yeterli olacak mı iptal için? Tahahhütümüz filan yok. Sonradan ek fatura vs. çıkarmalarından korkuyorum. Teşekkürler.
B
9 yıl
Superonline Fiber Huawei Hg255S Modem Hakkında
Merhaba arkadaşlar,

Dün superonline fiber bağlattım, gece kuşu kampanyası ile. Modem olarak Huawei Hg 255s getirdiler. Kablosuz ağ olarak aynı isimde 5G diye de bir ağ görünüyor. Modem ayarlarında da 2.4 ghz ve 5 ghz olmak üzere 2 çeşit bağlantı var. Sizce birinden birini kapatmalı mıyım? Herhangi bir fark olur mu? İkisinin de açık kalmasının bir sakıncası olur mu? Teşekkürler şimdiden.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.