Merhaba toyota auris 1.6 benzin BRC Sıralı lpg li aracım var aracın aylık km si 200,300 km dir bunun %90 ı benzinle kullanılmaktadır, faydaları vs okuduğumuz şeyler sorum şu aracı bu şekilde sürekli benzinde kullanmanın hiç tüpe almamanın zararı varmıdır varsa nedir?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
eski bi hondam vardı geçen sene sattım. arabayı 1 sene kullandım hep benzinde kullandım. sattıktan sonra adam tüpte arabayı yürütememiş. lpgde tekleme stope etme yapıyomuş dururken felan. lpg hattı komple değişti içi kurum bağlamış kullanılmadığı için. arada bi lpgde binmen lazım yoksa ilerde sıkıntı yaşarsın. şimdiki aracımda da lpg var . karışık biniyorum 1 hafta benzinde 1 hafta tüpte. gönül isterki komple benzinde binelim ama yine sıkınıt olabilir ilerde diye
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.