B

Yüzbaşı
07 Ocak 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
291 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
B
6 ay
volvo vs mercedes ( max bütçe 250bin civarı )
Arkadaşlar selamlar. ilk aracımı alacağım. şimdiye kadar kiralık araçlara bindim o yüzden arabalardan fazla anlamıyorum yani bi araba duayeni değilim.
Araç bakınıyorum max bütçem 250bin tl civarı. Aklımda 2 araç var.

Araçlardan birisi mercedes. 1980-1990 model arası 190e 200 vs şu eski kasa klasiklerden olan. Bunları bayağı övüyolar uzun ömürlü olur fazla masraf çıkarmaz,
ustası bol parçası bol diyolar. Konu başında dediğim gibi araçlardan zerre anlamadığım içi bu tür konulara da hakim değilim o yüzden sizlerden fikirlerinizi bekliyorum

Araçlardan diğeri 98-99 model volvo s40 - s70 felan. bunlar model olarak daha yeni. Araç dış tasarımı bana daha çok hitap ediyor ve dışardan bakıldığında eski gibi durmuyor.
Daha güvenli ve ekstra özellikleri de cabası. sanruff klima koltuk ısıtma vs özeliikleri beni daha çok volvoya itiyor.
Gel gelelim ki bu araçların piyasası mı pek yok acaba , fiyatları bana uygun geldi mercedese göre.

Fikir ve yardımlarınız bekliyorum.
B
7 ay
Watch Face Studio / Wear os Saat Arayüzü Yapma
Merhaba arkadaşlar.
Wear os saatlerde , öğrenmesi kolay olan, samsungun geliştirip yayınladığı Watch face studio uyguluması hakkında bilgi paylaşma, yardımlaşma ve yapılan arayüzlerin paylaşımını bir başlık altında toplamak amacıyla bu konuyu açıyorum.

Kendim merak saldım. uygulamayı öğrenmeye çalışıyorum. Hazır şablonlar haricinde nerelerden görsel materyal elde edebiliriz diye araştırıyorum.
B
7 ay
25-30k arası gaming laptop önerisi
B
8 ay
Tuya Termometre İncelemesi
Tuya ürün gamında bulunan bu termometre ile evinizin anlık sıcaklık değerini görebilir ve evdeki klima benzeri ısıtma yada soğutma yapan cihazlarınızı , evrensel kumanda yada wifi priz yardımıyla otomasyon oluşturarak evizinizin sıcaklığın aynı kalmasını sağlayabilirsiniz. mesela belirli derecelerin üstüne çıkıldığında evrensel kumanda aracığıyla klimanızı açtırabilir yada wifi prize bağlı ufo benzeri cihazlarınızı çalıştırıp evinizi ısıtıp yada soğutabilirsiniz.
inceleme videosu burada. destek amaçlı abone olabilirsiniz.


https://www.youtube.com/watch?v=7F7m34tIMgM&feature=youtu.be
B
8 ay
Onvec gen 2 wifi 1080p kamera - TR de EN UCUZ WİFİ KAMERA 499tl
Onvec markası Türkiyede kurlmuş yerli bir firma ve çeşitli akıllı ev sistemleri üyesi ürünleri var. Bunlardan bir tanesi de wifi kamera. Bildiğiniz üzere bu kameralar çok popüler ve piyasada en kötüsü 700-800 tl civarında satılıyor. Bu onvec marka kameramız sadece 499 tl değerinde ve tuya uyumlu. tüm cihazlarınızla uyumlu çalışır. anlık canlı görüntü alma ve geriye dönük 128gb a kadar video saklama ( sd kart ile ) özellikleri mevcuttur. kamera almak isteyenlere önerebilirim.
İnceleme videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. satın almak için video açıklamasındaki bağlantıya tıklamanız yeterlidir. Destek amaçlı abone olursanız memnun olurum dostlar.

https://www.youtube.com/watch?v=LSvvTJwol-k&feature=youtu.be
B
geçen yıl
TRENDYOL EXPRESS REZİLLİĞİ - GEÇ TESLİMAT
arkadaşlar aşırı öfkeliyim. 17 haziran cumartesi günü gimbal aldım dolap üzerinden. 23 haziran günü sabah 8 de biletim var şehir dışına çıkacağım. cuma gününe kadar geleceğini düşündüğüm ve 19 unda kargoya ERZİN / HATAY dan kargoya verilen paket nerede biliyor musunuz şuanda ? ADANA/Yüreğir aktarma merkezinde. E BE KARDEŞİM 4 GÜNDE GELE GELE ADANAYA MI GELEBİLDİN HA ? ULAN KARGO KENDİ YÜRÜYEREK GELSE DAHA FAZLA YOL KATEDERDİ. ayrıca madem geç gelecek. o zaman gidip niye sitene 600km den düşük mesafede olan gönderileri 1-3 iş gününde teslim ederim diyosun. Kargoya verileli 4 GÜN olmuş 4. ulan neler derdim de şimdi neyse. 1 hafta sivasta tarihi yerleri gezip vlog çekecektim neyle çekeceğim ben şimdi. Ne anlamı kaldı kardeşim. Anında girip trendyol hesabımı sildim. bundan sonra trendyolexpress arabası görürsem de taşlarım valla . En dandik kargo firmaları bile taaa en doğudan en batıya iki aktarma yaparak 3 günde teslim ediyor. sen 4 gün olmuş gide gide erzinden yüreğire mi gittin ebesi güzel
B
geçen yıl
Sonunda Türkiyede SAMSUNG WALLET ( SAAT İLE TEMASSIZ ÖDEME RESMİ UYGULAMA )
Arkadaşlar uzun süredir yaptığımız isyanlar sonucu Samsung Türkiyede iş Bankası ile işbirliğe gidip sadece Türkiye'ye özel S-Wallet adında bir uygulama yayınlamıştır. Hem saate hem telefona yüklenen bu uygulama bildiğimiz nays gibi bir dijital bankacılık. Tek farkı Hem saatten hem telefondan temassız ödeme yapabiliyor olmamız.

İlk önce Google play store dan S-Wallet uygulamasını hem saat hemde telefonumuza indirelim.

Önce telefondan uygulamayı açıp üye olalım ve bir sanal kart oluşturalım.

Ardından telefondan uygulamayı kapatıp saatten açalım.

( Bu işlemlere başlamadan önce telefondan ve saatten NFC yi açıp seçili uygulama olarak s wallet seçilmelidir. )

Saatten uygulamayı açıktan sonra çıkan ekranda telefondan devam edin diye uyarı verecek o ekrana tıklayıp ardından telefondan S-Wallet uygulamasına giriş yapın, saatten bildirim gelecek giriş başarılı diye, ve uyarı çıkacak cüzdan eşleştirilmemiştir diyecek.

Önce kart üzerinde bulunan temassız butonuna tıklayıp telefon için temassız ödemeyi aktif edeceğiz.

Ardından kart üstüne tıklayıp çıkan menüde altta giyilebilir cihazlar ile eşle Butonuna tıklayıp biraz bekleyin (30 sn yeterli olacaktır)

Sonra ise giyilebilir cihazlarda mobil Temassız ödemeye tıklayın.

Daha sonra geri tuşuna bastığınızda saat ile telefondaki cüzdanı eşleşecektir.


Artık sadece bakiye yükleyerek saatinizden yasal yollarla temassız ödeme yapabileceksiniz. Dışardan apk yüklemeye gerek kalmadan güvenlik endişesi olmadan gönül rahatlığıyla kullanabileceksiniz.

Bu aşamaları gösteren video çektim YouTube linki burada.

https://www.youtube.com/watch?v=FdwAkhAP5Ug&feature=youtu.be

NOT : SADECE SAMSUNG TELEFONLAR VE GALAXY WATCH 4 - GALAXY WATCH 5 - GALAXY WATCH 6 İLE ÇALIŞIR
S wallet Google play linki
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pazarama.spay.prod
B
geçen yıl
zhiyun smooth Q2 Joyistik tuşu
arkadaşlar gimbalın orta joyistik tuşu düşüt yedek parça nerden bulabilirim ?
B
geçen yıl
TUYA Akıllı Ev Sistemleri
arkadaşlar forumda araştırma yaptığım zaman tuya altyapılı akıllı ev sistemlerine dair bir başlık bulamadım bundan ötürü bu konuyu açtım. Tüm tuya destekli ürünleri ve evinize kurduğunuz sistemleri bu konu altında tartışıp birbirimize yardımcı olabiliriz.

Öncelikle Tuya hakkında bilgi vermek ve kendi evimde bulunan ürünleri ve otomasyonları sizlere aktarmak istiyorum.
Tuya smart veya smart life uygulaması ile aldığınız ürünleri telefonunuza tanıtabilirsiniz.
uUlaşması kolay , geniş ürün yelpazesi bulunan uygun fiyatlı ürünler mevcuttur. Kurulumu basittir.
Hub gerektirmez ekstra masrafa girmezsiniz.

Evimde salonda bulunan ürünlerim sıva altı duvar anahtarı açma kapama swici ve evrensel kumanda.
evrensel kumanda ile salonumda bulunan tüm kızılötesi kumanda ile çalışan ürünlerimi kontrol edebiliyorum. Televizyonu ve kumandalı ampülleri kontrol etmek için bu ürünü kullanıyorum.
Yapmış olduğum bazı otomasyonlar ve senaryolar şu şekilde.
Ambiyans aydınlatmamı akşam 8 de açıp 11de kapatıyorum. ( evrensel kumanda ile zaman ayarlı otomasyon sayesinde.
Salon avizemi film izlerken kapatıyorum yerimden kalkmadan.
şöyle bir senaryo hazırladım. hey google film zamanı dediğimde önce ambiyans aydınlatmam açılıyor ardınndan salon avize kapanıyor. tv açılıyor ve netflix yada amazon prime ( hangisine ayarlarsam ) açılıyor. böylelikle yerimden kalkmadan tüm işlemler halloluyor.
ilerleyen zamanda stor perde motoru alıp salona ve yatak odasına takacağım. zaman ayarlı yapıp sabah açılmasını akşam kapanmasını sağlayacağım.

Yatak odamda komidinlere duvardan 3li priz çektim. abajurlar 3lü prize bağlı ve kablosuz sarj istasyonu da mevcut.
zaman ayarlı otomasyonum şöyle. akşam 10 da akılllı prizi açıp sabah 8 de kapatıyorum. bu süre arasında komidin üstündeki abajurlar yanıyor ve kablosuz sarj istasyonlarımızda enerji olduğu için telefonlarımızı sarja bırakıyoruz.
ayrıyeten şöyle de kullanabiliyorum. hey google yada hey siri diyip ardından iyi geceler dediğimde prizim açılıyor yani enerji sağlıyor.

Bunlar örneklerle çoğaltılabilir.

youtube.com/uguraslan58 kanalında otomasyon videolarım mevcut bakabilirsiniz
B
geçen yıl
samsung galaxy watch 4 classic 46mm 2899tl HB
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.