Sistemimde CPU olarak G4560 var. Yeni bir gpu arayışındayım. Verebileceğim fiyat 550-650 TL arası bir rakam. Başlıkta da belirttiğim gibi bu fiyat aralığında bir adet 4 GB R9-290X buldum. Sizce almalı mıyım? Bunu almazsam bu fiyat aralığında 1050 Ti var. Ama ikiside farklı güçte kartlar. Biri eski ve 2.el ama çok daha güçlü , bir diğeri ise yeni ve sıfır ayrıca düşük güç tüketimi var. Ne tavsiye edersiniz?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
1050ti oneririm. Belki az daha fazla perf. Alirsiniz lakin cok isinir cok ses yapar o kart. Bu arada miningci arkadaslara sesleniyorum alin psu varsa gene guzel kart bence :)
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.