S

Yarbay
27 Ekim 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
20 üye
Görüntülenme (?)
393 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
2 ay
Tamponu Nasıl Boyayabilirim
Merhabalar
Aracımın ön ve arka tamponunda bunlar gibi çokça çizik var. Kendim boyamak istiyorum. Boyamadan önce hangi işlemleri yapmam gerekiyor? Zımpara yapmalı mıyım
Rötuş çeliği ile boyamayı düşünüyorum başka öneriniz varmi?
S
4 ay
15 Janttan 17 Jant a Geçiş
Merhabalar
2018 1.0 tsi polom var. Üzerinde 185 65 r15 jant var. Orijinal ebatlarda 195 55 r16, 185 60 r16 ve 215 45 r17 jantlar alabiliyorum.
15 janttan 16 veya 17 janta geçsem araç yükselir mi alçalır mi?
Ya da bunların yerine 3 cm spor yay düşünüyorum piyasa da bu kasa için Xt, Ultra Racing gibi markalar var . Daha önce kullanan varmı en az konfor kaybı hangisinde olur
S
8 ay
1.0 TSI YAZILIM?
Merhabalar
1.0 Tsi Dsg için Remaps yazılım önerir misiniz? Araç şuan 95 hp 175nm torka sahip. Bu motor Ibiza 'da Golf'te 115 hp 200nm torka sahip. Bu iki motor arasında yazılım farkı dışında turbo ,soğutma vs.. farkı varmıdır?

Bende kendi orjinal hali olan 115 hp 200nm torka yükseltmek istiyorum. Bunu da sadece Remaps yapıyor
Diğer firmalar 2cr Rsa gibi firmalar 135 140 hp gibi güçlere çıkartıyorlar. Bende bunun fazla olacağını düşünüyorum. Sizce en uygun yazılım hangisi olur?
S
geçen yıl
Dsg\u0027ye Alışma Süreci
Merhaba arkadaşlar 10 yıldır kullandığımız 2011 1.5 Crdi Accent Era otomatik aracımızın yanına 2018 1.0 Tsi Dsg Polo aldık. ( era yı satmadım)
10 yıl Era kullandıktan sonra Polo çok farklı geldi. Uzun süredir çift kavramalı otomatik kullanmamıştım. Era tam otomatik olduğu için frenden ayağını çekince yürüyordu. Malesef Polo da gaz vermeden hareket etmiyor.
Hafif gaz verdiğimde 1500 devir civarı araba zor yürüyor biraz fazla basınca birden kalkıyor. Bunun pratiği nedir? Daha rahat kullanmanın tekniği nasıl acaba alışması kolay olur mu? Teşekkürler
S
2 yıl
RX 570 GÜNCELLEME
Merhaba arkadaşlar

2018 yılında aldığım ve kullanmadığım Sapphire Rx570 Pulse 'yı kullanmaya başladım. Şuan 18xxx sürümü mevcut.
Radeon ayarları bölümünden güncelleme yapamıyorum. Amd nin sitesinden driverı indirdim fakat hata veriyor. En sağlıklı şekilde nasıl güncelleme yapabilirim
S
2 yıl
Mk2 Leon Hakkında
Selamlar
200-250 bin bandında araç bakıyorum. Belki biraz daha uste çıkabilirim. Bu fiyatlara 2011,12 model 1.6tdi dsg Leon bulunabiliyor.
Copa Plus paketleri istiyorum fakat onlar biraz daha pahalı.
Bu fiyatlara mk2 leon alınır mı? Şanzıman dışında çok fazla kronik problemi var mı? Konfor olarak çok sert kalır mı?
Ya da bu bütçede otomatik ne alabilirim. Beklentim sorunsuz olması ve motor performansının iyi olması. Teşekkürler
S
3 yıl
Otomatik vites ticari araç?
Merhaba değerli forum üyeleri
Ticari maksatla kullanmak üzere otomatik vites bir ticari araç arıyorum. Aracın 2015 model ve üzeri olması şart.
130 bin tl'ye kadar bütçem var. Bu fiyatlara Doblo ve Fiorino bulanabiliyor. Nette conformatic şanzıman ile ilgili pek bir bilgi bulamadım. Bu şanzımanı kullanan bilen var mıdır? Tavsiye eder misiniz?
Istediğim iş olmazsa bu sefer model yılını düşürüp 1.9 Tdi veya 1.6 Tdi Dsg Caddy alabilirim. Bu araç hakkında da bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilirler ise çok sevinirim
S
6 yıl
Motordan gelen Cır Cır sesi ?
Selamlar
Son birkaç gündür motordan cırcır böceğine benzer bir ses geliyor. Rölanti de fazla çıkmıyor ama şehiriçi seyir halinde iken ses artmaya başlıyor.
Nedeni ne olabilir acaba? Maliyeti fazla üzer mi? Teşekkürler
S
6 yıl
Silindir Contasi ve Ust Kapak Acilimi
Selamlar. Son zamanlarda herkesin basina gelen conta yakma kervanina bende katildim Aracım 2011 model Accent Era. Conta yakmasinin disinda sibop kapagi ve bujilerde de sorun vardi. Onları da hallettik. Yaklasik 3 gunde hepsi yapildi. Asagida bazi kısımları bir kac resimle gosterdim
Kapak
< Resime gitmek için tıklayın >
Temizlendikten sonra kapak
< Resime gitmek için tıklayın >

Acildiktan sonra motor
< Resime gitmek için tıklayın >
Ve contalar
< Resime gitmek için tıklayın >
S
6 yıl
Intel Guncellemelerini Nasil Kaldirabilirim?
Merhaba arkadaslar son yasanan olaylardan sonra intel guncellemeler yayinladi. Bunlari windows otomatik kurdu su an pc cok kotu durumda.
Haswell kullaniyorum %50 nin ustunde kayip yasiyorum oyunlar acilmiyor hatta bazen bilgisayar bile zor aciliyor.
Simdiye kadar boyle bisey yoktu bu guncellemelerden sonra bu hali almaya basladi. Yardim ederseniz sevinirim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.